Mjäk

Är ett av mina favoritord. Bara så att alla vet.

Vad har hänt under denna vecka då? I måndags sket jag i svenskaC lektionen eftersom jag skulle klippa mig. Nya frisyren vart väldigt kort men också väldigt snygg! Är supernöjd! :) Sedan blev det skriller på bollspelet, gick över förväntan måste jag säga, inte en enda vurpa eller pinsam sak och jag hamnade i ett lag med schyssta grabbar, de va riktigt kul faktiskt. Sedan repade vi Christers PA, gick ganska bra fast jag var för trött och flum.

Tisdag. Typ vanlig dag, träffade Frida, nåra ärenden på stan, middag och sedan dansträning. Jag var jättepepp och dansade massor så det var kul. :) Onsdag då. Också vanlig dag, massa plugg hela eftermiddan/kvällen, otroligt tråkigt men välbehövligt. Gjorde mycket PA, så de va bra. Och idag torsdag har inget speciellt hänt, repat teater och jobbade över, vi gjorde sminkkort så vi ska veta hur vi ska sminka oss till föreställningen. 

Och nu ska jag klippa/fila mina naglar, färga mitt hår och packa inför imorrn.

För imorrn är det dans till SHAKE (och Expanders, fnys) på furan vilket ska bli SUPERKUL, är så danssugen!! Sedan föjer jag med Erik hem, vi ska åka skoter på dan på lördag vilket också ska bli skitskoj och på kvällen är det FJEST hos Elin!!! YIIHAAA är pepp som FAN! :D :D :D Sedan blir det slöa hos Erik under söndan och buss tebax till stan på kvällen. Riktigt NICE helg känner jag, ska bli så jävla kul! Och jag ska inte göra en minut skolarbete på hela helgen, ska bara njuta och ha kul så det så! :)

Men nu må jag dra, ha de bra alla! PoK!

P.L.Ä.P.

Vill ni inte veta vad det står för, tro mig. Styggast idag, min klass är seriöst styggast. ^^ Det är därför jag gillar dem så mycket. <3

Veckan som varit då. Tisdags, hemma sjuk. Fick mkt skolarbete gjort, de va bra. Ons segade jag, men Erik kom förbi och fikade på kvällingen, de va trevlen. :) Tors, träffade Emma en sväng, segade. Fredag träffade jag också Emma, vi klädde upp oss och tog en krogrunda tillsammans med Emmas kompis Bella. Det var först News, sedan en halvtimmes köande till premiäröppnandet Huset (som Östersunds alla, och jag menar ALLA ungdomar bestämt sig för att gå på) innan vi gav upp och till sist The Rock. De va mysigt och trevligt, alldeles lagom. Körde så gott som nyktert denna gång oxå då jag måste spara min slantar så gott jag kan numera.

Och idag lördag har vi repat Gökboet hela dan, alltså haft skola. Det ska vi ha imorrn med. Känns lite drygt att inte få nån helg, men vi får ju igen ledigt sedan så... Och det är ju bra, vi behöver all tid vi kan hitta till att repa! Ligger en anings efter. Men de ska nog gå ihop.

Jaa, de var min otroligt roliga vecka, typ tråkigast på länge. Men det beror mest på att jag varit sjuk, så jag har inte kunnat motionera nånting. Då blir man så himla trött och seg. Men till veckan, då jävlar! Ska ha möte med gyminstruktör på onsdag och sedan kan jag träna träna träna! Ska promenera innan så jag får igång mig själv igen. Är så less, typ det känns som det enda jag gör för tillfället är att äta och svälla som en jävla svamp. Så nu blire ändring.

Ska även klippa mig på NFI på måndag. Blir nog kortare frilla nu, ska bli skönt att karva av eländet lite. :P Ska lägga i ny toning oxå, riktigt nice. Förutom det blire skridskor (Ångest! Alla kommer vara skitbra utom lilla jag!) på bollspelet och PA-möte med handledargruppen. Och repa Christers PA. Fan, blir full rulle på måndag!

Ja, de va nuläget. På återseende. PoK!


Cheap Monday

Idag var jag hemma från skolan eftersom jag är så förkyld. Sov till typ tio över elva, mycket skönt och välbehövligt kan jag säga. Sedan frukost och tvättstugan. Skolarbete, mer tvättstuga, middag-fiskgratäng-mums! och vid fem åkte jag upp på reveljen för att öva Christers PA. Det gick bra att repa, alla var på plats och så duktiga så. :)

Har inte bestämt mig än om jag ska vara hemma imorrn också. Men de lutar åt att vara hemma asså. Vore nog bra så man blir frisk fort. Och får mer skoarbete gjort. Aja.

Nu ska jag slöa, titta på tv och äta god frukt som mamma köpt, physalis, melon och färsk ananas! Mumma! :) 

Gott till er alla. PoK!  

Oj...

...vad jag inte gillar söndagar. Denna bestod av slöhet, tidspressångest, depp och potatisskal. Oj vad kul man kan ha. 

Detta kommer bli en väldigt stressad, planeringsberoende, dyr, tröttsam men ändå otroligt rolig vår. Det är bara att konstatera. Jag behöver ju inte bekymmra mig för att inte ha något liv, de är alltid positivt. :) 

För att överleva 2009 ska följande klaras av/njutas och ha roligt med:

*Gökboet, slutproduktionen på Storsjöteatern
*Slå mitt hjärta slå, musikal på G:a Tingshuset
*Projektarbete
*Vårforum
*Dansgalor (FH, Nälden)
*Massa FESTANDE!
*Studenten, SHALALAA!

Nu ska jag äta. Och sedan slöa mera. För jag orkar verkligen inte bry mig ett skit just nu om allt jag har att göra. 

Ha re! PoK!  

Snoooor

Rabarber har gått och blivit GÖRförkyld! Fy fan, de är inte nådigt!

Vad har de hänt för skoj i veckan då? Inte mkt.

Blev medlem i StepIn i onsdags, så nu jävlar ska här tränas! 389 kr i månaden borde ju räcka som motivation, eller vad tror ni? Men jag anser det värt de, får ju tillgång till badet och relaxen oxå så... :) 

I onsdags blev de även hipp happ bestämt, nu ska vi gå ut! Upstairs hade onsdagspremiär med gratis inträde så vi tänkte, vafan. Förfest hos Cecilia och sedan partydans natta lång! Var en ANING sliten dan efter. :P De ligger kvar än tror jag... Och nu har jag blivit tokigt förkyld också. Men men. De får man leva med.
 
I övrigt har de varit rätt lugnt, Frida kom fredakväll och vi segade på hemmafronten. Och idag var de KM för dansklubben, så jag och frida har sprungit med papper. Och nu ska vi sega ikväll med. Fattas bara annat så slitna som vi är. Uscha. Men men, skriver nå mer då jag har nå å berätta.

Dansade med en kille på krogen. Det kändes konstigt. Händerna som tog i mig var inte hans. Kroppen jag kände på var inte hans. Pallade inte att titta killen i ögonen, pallade inte att strula. Det kändes helt fel. Det var fel händer som följde mina höfter... Det känns mer än jag ville tro... Men jag måste ju vidare, ingen mening att deppa eller slösa energi på någon som inte vill. Men jag måste erkänna att jag saknar honom... Älskade när han tog i mig... :(

Ha det gott alla. PoK!   

Mjo

Dags för uppdatering igen, och tänk vad mycket som kan hända på en vecka...

Först och främst kan jag berätta att Henrik dumpade mig i onsdags. Via sms. Det gjorde mig jävligt förbannad och upprörd så den natten sov jag inte mycket, pratade i telefon med Bettan och Frida för att ventilera min ilska och undvika att grina. Tack för att ni finns. <3 Anledningen till att han dumpade mig via sms var att han hade främmande hos sig och ville därför inte prata i telefon. Men de tyckte jag var dåligt, då hade han lika gärna kunna sparat med att dumpa mig till på tordag. Men han är ju kille, man kan väl inte begära så mycket mer. Begärde iaf av Henrik att vi skulle träffas och prata om det eftersom det oftast bara blir fel och missförstånd då man pratar i telefon, men eftersom han jobbade både dag och natt veckan ut kunde han inte så jag sa åt honom att ringa mig på torsdagen ändå så vi fick de överstökat. 

Så torsdagen blev logiskt nog en skitdag rakt igenom, otroligt trött och depp och allt kändes som de gick fel. Väntade hela dan på att Henrik skulle ringa dessutom så jag kunde få en riktig förklaring. Efter skolan gick jag runt hemma och bara kände hur de kröp i kroppen av otålighet så jag hörde med Erik om han var hemma och åkte dit på kvällen för att få något annat att göra och något annat i tankarna. Då lyckades jag ju självklart repa biljäveln då jag skulle köra ut ur vårat nya skitgarage som är bajstrångt så då rann allt bara över. Ringde ut far så han kunde titta på det och stod där ängsligt med tårar i ögonen för att höra domen. Han tittade lite lätt på bilen, tittade på mig och såg hur upprörd jag var och sa "Det är bara en bil. Åk nu" och gav mig en kram innan han gick in. Jag har lätt bästaste föräldrarna i hela världen. <3

Sen satte jag mig i bilen och for. Höll på att börja lipa i storrondellen, men tryckte igång en skiva och sjöng för full hals ut alla känslor och frustration som byggts upp under dan. Kände sedan en enorm trygghet och ett lugn då jag kom till Erik. Fick fika nere hos hans föräldrar och sedan på väg upp till hans lilla hus (som ligger i utkanten på gården) ringde äntligen Henrik. Surrade med honom ett tag och fick då berätta hur de hade känts osv och fick ju förklarat att jag inte gjort något fel och att jag var en supergo och trevlig tjej men att det inte känts rätt helt enkelt. Och då kände jag äntligen att okej, då kan man gå vidare från de här, känns de inte rätt så känns de inte rätt och det är ju som de är, även fast jag såklart kommer sakna honom och känna en liten sorg att jag inte riktigt fick chansen att visa honom vem jag är och allt roligt vi hade kunnat haft tillsammans. Men men, livet är ju så och detta har ju gjort mig en erfarenhet rikare. 

Fredag var en lite roligare dag, efter besöket hos Erik och det faktum att Frida skulle va med mig hela helgen och göra sig i ordning med mig, var jag pepp som fan för dans i Häggenås där Jannez spelade (och Ständutt Blakk i pausen). Det var grymt kul och jag dansade hela kvällen och bara njöt! De spelade så jävla bra och det var roligt folk ute! Underbart! <3

Lördag, igår, segade vi hela dan. Sov, pratade och bara va. Gick på affärn, jag och Frida lagade maten och sedan blev det film på kvällen, World Trade Center med Nicolas Cage, riktigt bra och tänkvärd. Sov som en stock fram till åtta då Fridas kom-ihåg-medicinen-larm gick och efter det drömde jag. Tyvärr så drömde jag om Henrik. :(

Så idag, söndag, har jag varit ganska deppig och nere. Allt det med Henrik känns helt okej och jag har gått vidare och så, men just det jag drömde och insikten att vi inte är tillsammans längre gjorde mig ledsen idag. Antar att det är en del i processen, jag hade ju inte hunnit "fastna" så hårt eftersom vi inte hann vara tillsammans mer än 3 veckor, men jag tycker/tyckte ju om honom så de är ju klart att det känns. Jag tror att även fast jag gått vidare kommer det nog kännas ibland. De blir ju så då man tycker om någon. Men de känns bra, för Henrik var ju uppenbarligen inte rätt liksom. Jag förtjänar någon som anstänger sig för min skull, som vill vara med mig. Så är det bara.

I övrigt har de inte blivit mycket gjort idag, segat som fan. Frida och bror åkte till Svenstavik vid fem, sen har jag hjälpt mor och far lite i torvalla. Nu är det bara garaget kvar, flyttstädningen sker imorrn. Så nu är nästan alla grejer på Köpmangatan, men än bor vi i en flyttlåda. Men de måste ju få vara så ett tag innan man får ordning.
Vi åt middag på donken, så detta har verkligen varit nyttigaste dagen i världen hehe. :P Lunch på subway med Frida och sedan donken med päronen. Plus glass och godis. Men detta gjorde jag till lite av en svullardag för nu blir det hårda puckar. Ska från och med imorrn skärpa mig rejält, undvika socker så gott de går, äta bra och börja träna mera. Känner att jag vill ha fokus MIG framöver, göra sånt jag vill och mår bra av. De blir säkert bra. :)

Blev mycket skrivet idag, men de var en del att lufta också så... :) Men ha de bra alla till vi hörs igen. Ta hand om er. PoK!

Måndamorgon

Lite seg och sådär, och fortfarande träningsvärk efter Boda Borg i lördags. Benen skriker "NEJ" så fort jag ska gå i en jäkla trappa. Men så lätt värt, fy fan va roligt vi hade i Torpshammar! Och vi var så jävla bra, fick 11 stämplar. Egentligen 12, för i en bana var en grej trasig i det sista rummet så det vart rött bara man klev in genom dörren. Så vi klarade 12 banor men fick 11 stämplar. Vi var bäst för dagen och han i kassan var imponerad för enligt honom låg medel på 3-4 banor. Riktigt rolig dag, men lite död man var då man kom hem eller! Slocknade bara man la huvet på kudden. :)  

Igår var det packa och flytta grejer, körde iväg ett lass, fulla släpvagnen och bagaget i bilen. Mor och far hade kört ett lass på lördagen också. Så nu äre möblerna kvar och lite grejer som ska flyttas idag, vi ska hålla på hela dan. De va sista natten i Torvalla inatt, känns förjävla bra! Ska bli så kul att bo i stan. Fin lägenhet och bra läge. Blir super! Så från och med ikväll bor jag på Köpmangatan 51A. Yääy! :D

Och ikväll blir det även dansa på furan, Zlips spelar. Ska bli skoj, och Frida kommer och gör sig i ordning med mig innan. Wie! :) <3

Saknar Henrik. Även fast vi nyss sågs. Vill vara med honom hela tiden helst. Men de går ju inte. :P

HATA att skolan börjar på onsdag. Vill bara snabbspola förbi den här terminen och gå direkt på studenten. Visst, de kommer gå fort men vi kommer ha så förbannat mycket att göra så de känns inge kul! Men men... That's life.

Men de va nuläget, ha de gott! PoK!   

Nyårsdan

Igår efter Henrik slutat jobba tog vi sittoträngen till Åre för att fira nyårsafton med Johan "Hummer" Lundberg. Blev mycket väl mottagna av hans otroligt snälla föräldrar där, satt och pratade en stund och bara va. Sedan skitfin (och god!) middag, trerätters. Egentligen var planen att jag skulle vara chaufför och jag och Henrik skulle åka hem på kvällen, men de tyckte inte päronen Lundberg var nån bra idé så då fick jag mig ett glas vin och så fick vi sova i deras gästrum. Sedan drack vi gott och tittade på studentbilder från Henrik och Johans gemensamma studentmiddag en stund innan vi drog ner på Åre torget. Hittade till Johans stamställe (hehe) och välkomnade det nya året där. Mkt trevligt hela tillställningen och otroligt mysigt. Underbart nyår. <3

Och GRATTIS JOHAN 20 ÅR IDAG! :)

Åkte hem idag då, har ganska nyligen kommit hem. Sitter här och fånler och är så kär så kär. :) Henrik är wonderful. My dear precious. Kan inte fatta att han är min. KÄR KÄR KÄR. <3

Ikväll/imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och fötter, förmodligen börja packa eftersom flytten sker snart. Kanske träffa babe imorrn kväll, skulle vara trevligt. 

Och helgen då. På lördag blire Boda Borg, original i Torpshammar, med Henrik och hans kusin. De ska bli sjukt kul!! :D Söndag förmodligen packa, ev åka och dansa till Jannez i Alsen. Får la se vad jag känner för.

Men de är min vecka iaf, på återseende. Ha de! PoK!  

RSS 2.0