Tankarna måste ut.

Avskyr dagar som denna.. Huvudet kör på i tusen knyck och det är inte begripligt nånstans. Sitter vid tvn och jobbar stenhårt för att inte svulla i mig precis allt som är ätbart här hemma. Magen är i uppror och känns så konstig, tårar bränner långt bak utan att komma fram. Dagar som denna vill jag bara sova bort. Det värsta är väl egentligen att jag vet vad det handlar om samtidigt som jag inte riktigt vet. För jag är glad, jag är lycklig, jag har det bra! Kan inte för mitt liv förstå varför dessa dagar dyker upp som får mig att ifrågasätta precis allt.

Det finns ju liksom ingen anledning, ingen annan chans. Man kan inte önska sig mer och jag har så mycket att vara tacksam för. Så mycket.

Dagar som denna ligger det långt ifrån hjärta och hjärna bara, I guess.

Men nu är det inte så länge till de är dags att åka på jobbet, blir skönt med lite distraktion. Så går den här dagen över snabbt. Imorgon är en ny, bättre dag, imorgon är det fredag och då blir det fredagsmys med min underbara T. Min vackra, intelligenta man som alltid får mig glad igen, som jag älskar mer än hjärtat har plats för <3

Ta hand om er!
PoK!

Vi går mot höst..

Haha ja tiden springer som vanligt iväg med en. En månad är uppenbarligen otroligt kort tid.. Sen sist har de ju såklart varit en massa jobb, mkt att göra hela tiden hos oss! De är väl ok och som vanligt men de är ju verkligen stor skillnad att vara tillbaka på dagen och umgås med folket på jobbet igen, då orkar man så mkt mera! :)

Har sökt en ny tjänst på vår avdelning också som jag nu spänt väntar svar på. Det dröjer så man blir ju så nyfiken! Hoppas verkligen att jag får den, den startar efter nyår och då blir det massa nytt och spännande, utbildning och skoj. Och få jobba dagtid i nästan ett år, vore drömmen!! Så de blir till å vänta och se..

Skojfronten har fortsatt fyllts på med. Moster A hälsade på över en natt också här i slutet på aug och helgen efter var mamma här i några dagar så de va supermys! :) Vi var på kräftskiva med massa folk hos Ts mamma, mkt trevligt och gott, och förra helgen blev det lite fotografering i Hagaparken med barndomsvännen Viktoria. Ts födelsedag i fredags var mysig med massa folk på fika. Så de är härligt att fylla på må-gott-kontot!!

Ja de mesta känns bara bra och man mår gott :) Så livet rullar på i bra fart, de är mycket på gång hela tiden men de är så det ska vara. Jag är nöjd!

Lite update iaf, var vad jag hade att förtälja denna gång.
Ha de gott!
PoK!

RSS 2.0