En söndag igen

Igår var de då pappas 50årskalas. De va trevligt o mysigt, god mat, sång och lite dans till Zlips. :)

Har jobbat idag, ovanligt lugnt för en söndag så de va nice. Värmen tar kål på oss bara. :/ Men men, man ska inte klaga på finväre. :)

Är ledig ons-fre denna vecka. Så på ons blire biodejt med Jana o ev nå fler, vi ska se Ice Age 3! De ska bli sjukt kul. Och på tors har vi Kick Off på jobbet, buffé på Jack Rabbit Slim's o sedan Boda Borg och allt för enbart 100 kr! De är asbra, blir också himla kul tror jag. :)

Sådan är planen får vi väl se hur de blir i övrigt. Nu ska jag kalasa på överbliven melon från gårdagen o bada mina smutsiga o ömmande fötter. Och titta på TV. <3

Sattsåere! PoK!

S****AN!

Ja så bli man väckt halv åtta av gräsklippare o trimmer sin sista lediga dag för veckan. DE SÖG JU! Fan så jävla onödigt. Visst, man får väl ha förståelse för att de måste sköta sitt jobb och förmodligen har massa annat att hinna idag också men...

Eller förresten. Åt helvete med förståelsen. JAG VILL HA MIN SKÖNHETSSÖMN FÖR BÖVELEN! Så ge fan i att klippa gräs tidigt på morron. Tack.

Har tagit det överdrivet lugnt dessa lediga dagar, typ gjort nada. Fått mig 2 par nya skor,sandaler o typ sneakers. Båda storlek 36! Hallå fötterna, försvinn inte! Illa de där... Sen har jag fikat med Christer, de va mys. :) Annars har de varit hemskt lugnt, mkt tv (som vanligt) o en promenad igår i värmeböljan. Idag skiner solen igen så man må ju ut o gå/cykla o njuta lite. :) Och ikväll ska vi träffas från jobbet, äta lite tillsammans o typ gå ut en sväng, de blir nog trevligt. 

Har inte hunnit träffa Frida eller Ekke, men de får bli nästa vecka. Och Frida kommer ju på pappas 50årskalas på lördag oxå så. Så de känns bra ändå med mina planer för de lediga dagarna, är nöjd med vad som hunnits med. :) 

De va allt för nu, ut o njut av solen barn! PoK!  

Jao

Färdigjobbat för denna gång, nu väntar tre dagar ledighet. YES.

Är ganska trött o uttråkad, o under dessa dagar skulle jag vilja umgås med Ekke, fika med Christer och klippa mig. Dessutom skulle jag behöva tvätta mina jobbkläder o städa mitt rum. Att hinna träffa Frida vore inte heller helt fel... Fuck. Kan bli lite svårt att hinna med allt. Får göra så gott jag kan.

Anyway. Känner mig fortsatt fet. Ska bli ändring på de nu, för nu skiter jag i den jävla förkylningen o ska börja träna igen, punkt slut. Fan, inte undra på att man är slö o trött, min kropp har ett starkt behov av att röra på sig o de har jag knappt gjort på en månad. NU JÄVLAR.

Ja, de var väl va jag hade att säga för tillfället.

Ha ne! PoK!  

Midsommarafton

Sov tre timmar inatt eftersom jag och Erik bestämde oss för att spontanåka på näset och dansa till Mickeys/Titanix/Svänzons igår. Är då präktigt trött då ja kom i säng kl 3 o skulle upp o till jobbet halv 7... Men lätt värt säger jag bara, de va grymt kul o fullt ös! :) Och Erik min skrutt-nöt, vi har alltid roligt. Spontana-bara-vara-för-kul grejer är vad vi gör bäst. <3

Nu sitter jag och vilar ner den goda midsommarmaten, grillspett med kött o grönsaker, sallad med ananas o melon, tzatsiki, beasås, klyftpärer. Mumma! :) Bästa matdosan ever imåra! ;) Mostrarna är här, kusin Carro, Stefan o så familjen såklart o nu njuter vi av varandra o tillvaron. Stefan lirar på gitarren o vi kör allsång, så fruktansvärt mysigt! <3

Imorrn jobbar jag som sagt igen o söndag likadant. De är allt jag vet om resterande helg så får vi se resten.


Sattsåere. Ha en bra midsommarkväll alla. PoK!

Ledig dag!

Och det är så förbannat skönt. Är ganska trött, var iväg till Fröjdholmen, Myrviken igår o hjälpte till lite på sommardansskolan genom att stå i fiket. En o annan dans hann man med också. Var hemma strax före två, så de va bra att man var ledig idag o fick sova ut. :) 

Planen för dagen är ingen, ska slöa o titta på tv o typ svulla de som finns att svulla, bli fet o frisk. De är de värsta med att vara sjuk, att man inte kan motionera. De går helt enkelt inte, minsta ansträngning o man hostar ihjäl sig. Och tyvärr är jag personen som lägger på sig PÅ EN GÅNG då jag äter o inte rör på mig. De suger. 

Mitt självförtroende fixar inte den rundare jag. Hatar speglar just nu! 
Får väl försöka se de positivt, när jag väl kommer igång igen brukar den mer slimmade jag som mitt självförtroende är överens med komma tillbaka ganska snabbt, så de är väl alltid något.   



Hm...

Det är så dumt egentligen att man bryr sig. Även fast de är typ de dummaste man kan göra jämför jag mig med de andra tunna tjejerna å jobbet. Och jag kan inte hjälpa att fundera över rådande situation, tex Jonas o de andra killar som sagt samma sak med gilla-dig-som-vän grejen. Om de har med utseende att göra. De gillar min personlighet men "tänder" inte på utseendet tänker jag. Lägg av säger många, de är massa killar som gillar kurvor. Men de är ju altid samma sak och något måste de ju bero på.

Och okej, jag är inte fet, långt ifrån. Oftast är jag glad o nöjd med mig själv o mina kurvor, så här är jag född o så här ser jag ut, oavsett hur mycket jag tränar eller svälter mig kan jag inte bli "smal", de går bara till en viss gräns. Men ibland kommer de perioder, speciellt om jag är sjuk o stillastående, då jag enbart känner mig fet, ful och ointressant.
 
Blir så deppig o less på allt de där. Less på fler manliga vänner på de sättet. Jag behöver närhet o kärlek. Jag behöver de endorfiner som frigörs i kroppen vid beröring. Mest less blir jag på att aldrig få en chans. Jag förstår inte varför man inte bara kan vara o må gott tilsammans en stund, inga krav o inga måsten. Fan, att bara umgås för att må bra o trivas med varandra, vem har sagt att de måste vara långsiktigt om man inte vill det? De är ju inte giftermål vi pratar om. Jag pratar om att vara tillsammans i nuet, göra saker just nu för att de är kul o får en att bli glad och må gott o skita i vad som händer sen.
Men vadå, man behöver inte ha bråttom. När jag är 35 snubblar jag nog över rätt snubbe. Förlåt att jag är så negativ, men de känns fan inte kul!


Äsch, nog med negativism för ett tag. Men de känns skönt att få ur sig lite, känns alltid lite bättre. :) 
Och jag kommer hitta killen som tycker jag är helt fantastisk, inser vilket kap jag är o gör allt för att jag ska bli hans. För de förtjänar jag, varken mer eller mindre. No pressure guys... ;) 

Take care hörni, PoK!      


Dessa söndagar

Jaa, i torsdags va ja som sagt på inflyttningsmidda hos Frida, de va massa mys. <3
Fredag åkte ja till Ekke, vi tittade på Pistvakt, Bolt o Varg. Massa mys. <3
Lördag, igår, fyllde pappa 50, folk hälsade på, MYS! <3

Dans på näset oxå på kvälla, pratade med Jonas o vi har nu bestämt att vi bara ska vara vänner. Mindre mys alltså. Men men. Ut å jaga vidare, ska ragga upp mig nån snyggjävel för en kväll! ;P Haha! Nä okej, men de känns faktiskt bättre än jag trodde. De är helt okej, känns de inte rätt så ska man inte, så är det bara. Vi kan ju va vänner o umgås å ha massa skoj för det. :) 

Känns lite kul oxå faktiskt att vara helt öppen, inte intresserad av nån å bara kunna göra i princip va som helst. Vem vet va som dyker upp då runt hörnet? Tadam tadam... ;)

Imorse var jag iaf trött som fan, dansen o hostan gav mig ca 4 timmars sömn innan ja skulle upp på jobbet. Kul kul. Not. Men de gick rätt bra, regnet har dånat ner på mitt huvud HELA dan. Fast ja ska inte klaga helt, tycker de är rätt nice samtidigt. De blir lite besvärligt då man jobbar å ska va ute mkt, men de är sjukt mysigt med regn faktiskt! <3

Imorrn blir jobb o på tis med, men onsda-torsda e ja ledig o då får vi se va de blir då! 

Satt så e ne! Ha re gott, PoK!  

 

Hörmf*krax*krax

Jaa, jag har jobbat två dar nu, trött som fan o längtar till helg då ja är ledig freda-lörda. Bara man får in en rutin o blir frisk kommer ja inte va så trött efter jobbet heller, och ja är ändå glad o nöjd. :)

Och Bettan, ja var faktiskt sjuk en hel vecka innan studenten oxå, så den är bara en bidragande orsak. ;)

Men de är ju träligt som fan att man ska vara sjuk MÅNADSVIS varenda gång. Suck, hallå immunförsvaret? Har hört att det finns 2000 olika förkylningsvirus man kan få och man kan bara ha varje virus en gång. Borde avverkat en del snart tycker ja.... :P

På torsda ska ja på inflyttningsmiddag hos Frida på Frösön med henne o Empa o förhoppningsvis Ekke.
Fredag hoppas ja kunna umgås med Ekke, jobbnarkomanen där, annars blire lugna gatan hemmavid.
Och lördag fyller pappa 50! Lite lätt firande (festen kommer den 27) med låsasmormor Ingrid o Bengt som kommer från Malgoviket o hälsar på o dans på aspåsnäset te Jannez på kvällen! Gött! :D



Och jag hoppas Jonas kommer och dansar med mig på lördag...

Satt så ere! Ha de bra, PoK!

Söndaa

Studenten gick super, trevlig dag, apkul att åka flak, lätt bäst på hela dan! Drack o umgicks med Bettan o Ellen, de åkte hem, drack med klassisar, sjöng på rådhustrappan. Lite argt fylledamp innan ja gick o la mig som Ekke fick råka ut för. Ja, en helkväll helt enkelt.


  Fick av Bettan o Ellen, var ju lätt den som stack ut mest under kvällen, o alla såg mig på trappan! ;) 



Igår, släkten hit o fikade i firade, de va mysigt o trevligt o gick kalasbra. Jonas vågade sig hit också trots alla släktingar, lite imponerad faktiskt. :) Sedan kom Ekke på kvällen o väckte mig från min tupplur med underbaraste hemplockade buketten. Höll på att börja lipa där, jag som varit så arg kvällen innan o han är ändå så go o kom förbi. Vi åt smörgåstårta, tittade på Ice Age o bara a precis som vi gör bäst. Vännen min, lilla skrutt. <3


    Så fin!!



Idag är jag görförkyld men vid gott mod, glad o nöjd att allt är över. :) Planen för dan är icke existerande, har tittat på Ice Age 2 o myst, ätit smörgåstårta o hjälper mor i tvättstugan. Nördar här vid datorn o ska senare i afton skjutsa Frida (som nu flyttat till Frösön) på affärn så hon får storhandla. Kanske ta ja en lätt promenad i de mysiga regnet sen, eller så är ja inne o segar resten av dan. Måste ju ladda batterierna idag, för imorrn drar jobbet igång! Är ändå pepp på det, ska bli nice o tjäna sig lite egna pengar. :)


  För övrigt är denna det bästa som hänt mig, jag älskar den!! Tack låsasmormor! <3


 
Satt så ere. Men ha de bra hörni. PoK!
 

Hell yeah

IMORGON TAR JAG STUDENTEN, SHALALALALAA!

Ganska lugn vecka, myste hos Emma i tisdags, lite hejdå sådär, hur trevlen som helst. Igår hemma o tittade på inspelade Ugly Betty o Desperate Housewives + Grey's Anatomy på tv istället för utgång (lätt värt!) och idag har vi ätit lunch hos mentor Elisabeth och sedan pimpat flaket! 

            

Så imorrn gäller det, upp i ottan för champagnefrukost kl 7, flak till skolan vid 9, utgång från skola halv 12, flakåkning ca 13-15 och sedan middag hemma med familjen, moster A + Bettan o Ellen som kommer in till stan. :) Ut, typ Österäng på kvällen med alla andra, träffa Frida o Emma förhoppningsvis. En heldag full me skoj o alla är aspepp!! Fy fan va gött! :)

Sedan blire lite studentfika med smörgåstårta här hemma på lördag, lite släktingar kommer, Jonas o kanske Ekke. :) Får se vad de blir, förhoppningsvis trevligt! ;D
Söndag blire ledig o ta de lugnt, som fan! För på måndag börjar jag jobba.... :/ Kändes liiite jobbigt nu, men men. Ja tjänar ju pengar iaf, alltid värt något.

Satt så ere! :P Ha ne! PoK!

RSS 2.0