Onsdag

Nu har skolan dragit igång med buller och brak! Eller inte riktigt så dårå men... :P Både igår, idag och imorrn blir bara sega runt och umgås för att lära känna 1orna och 2orna oxå delvis. På fredag blir det efter schema thank god. Sen är det bara att köra på! Det ska bli exciting att ta sig an ett nytt år! :)

Blir ingen fotokurs iaf, den var för 20 år eller äldre eller slutbetyg från gymnasiet. Bajslåda. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska gå tillväga, får kolla efter nån annan kurs eller självlära mig från böcker och andra. Funkar nog det oxå. :) Detta ska inte få mig att tappa entusiasmen! :)

Hm övrigt då? Dubbeldans till helgen, Zlips på Sandviken på fredag och Jannez/Mickeys på Aspåsnäset på lördag. Är sjukt pepp, de ska bli asskoj! Skulle dock vilja köpa något nytt, men har egentligen inte budget till det... :S Men jag ska nog ut och titta lite iaf imorrn eller efter skolan på fredag. :P Man må ju unna sig lite... ;D

Dansmara i Övik den 12 sep!! Blender/Shake/Expanders spelar!! :D Jag och Frida ska åka buss tidigt på morgonen och bo tillsammans på hotell över natten och sen buss tillbaka igen vid 10 på lördag. Ska bli asigt roligt! :)
 
Sen fyller Jana 18 år den 16 sep, då blir det krogen helgen efter det! Så jävla kul, vi ska ut ett gäng från klassen! JIHAA!! :D :D :D 

Det var väl främst det som händer framöver, får se när jag skriver nästa gång. :) Ha de bra! PoK!


Detta ska jag följa hädanefter, så det så! ;)

Varför inte förmoda från och med nu, tills du har fått bevis på motsatsen, att alla män du möter tycker att du är oemotståndlig?

Back to basics.

Hejme från Svenstavik igen nu då. Underbara dagar med Frida innehållande mys, film, god mat, kompisar och fest! How lovely! <3 Festen var kalas, jag glad i hatten! Underbara människor där i svensta! ;)

Skola på tis. De blir bra de.

Stan med Christer och Jana imorrn. Yihaa!!! :D :D Måste aktivera mitt nya bankkort och köpa ny plånbok. Great.

Hm, skriver mer en annan gång, orka inte nu. Ha de!

Who knew?

Min plånbok är borta. :( Blev av med bankkort, Id, 100 kr, busskort och en del andra kort. Mkt tråkigt. Så nu är kortet spärrat, nytt beställt och Id får vänta till körkortet så nu måste jag använda passet tills dess... Borde ju vara en motivation till att ta körkortet om något (ser förJÄVLIG ut på passbilden)... Men men, that's life. Körkortet är på G i vilket fall, känns jättebra när jag kör och teorin går framåt. Det är inte långt borta! :)

Har dessutom hittat en kvällskurs i fotografisk bild A som jag ska skicka ansökan till, så det har varit ännu mer papper den här veckan då man ska ha betygskopior, personbevis o grejer. Hoppas verkligen jag blir antagen, skulle behöva det SÅ mycket till mitt projektarbete. Håller tummarna! :)

Snart skola. Sommaren bara försvann.

Tycker om att jag får umgås med Frida i helgen! SÅ SKOJ! :) <3

Saknar min Bettan otroligt jävla mycket. Älskar dig 4 ever! <3<3

Ha de bra mina barn. PoK!


En vecka...

Tills skolan början! Herregud, vart tog sommaren vägen?! Det har gått så jäkla fort! :O

Få se nu, veckan som gått....

Måndag var jag på Make Up lektionen jag fått av Becka i present, de va intressant och kul! :) På tisdan och onsdan hade jag körlektioner, de gick superbra och jag har även gjort klart två faser på datorn, så jag känner mig jätteduktig och flitig. :) Tog en fika (paNINI!!! :D) med Christer på stan på fredan medan jag väntade på att Beckas mamma skulle jobba klart och åkte sedan med henne till Becka. Vi slöade och löste korsord tillsammans och tittade på Försoning. Sen var de ju dans på aspåsnäset igår, Zlips spelade, de va askul!! Var så himla danssugen och dansade nonstop och hade energi som jag vet inte vad! Så himla kul! :D :D :D

Och nu sitter jag här då. Ska packa upp det jag hade med mig till Becka och plocka ordning på mitt rum (bombnedslagvarning), städa lite och duscha. Ska försöka ta en promenad sen ikväll också. :) Ska bara ta det lugnt idag och pyssla på lite. Läsa lite kanske. Är mkt ledsen, glömde min korsordstidning hos Becka så jag kan inte lösa något. :( Men jag får den nog snart tillbaka.... 

Sista lediga veckan blir fullt upp också (hyfsat iaf), körlektion på måndag och så ska jag jobba med teorin, tisdagsträningarna börjar på tisdag, så de blir nog dansa då och umgås med Frida som är i stan till på ons tror jag de var. Sen drar hon och jag till hennes lägenhet i Svenstavik på torsdag och blir där till Söndag. :) Så det är full rulle, men de är så de ska va också! :P 

Men de va nuläget iaf. Ha de gott! PoK.   


Snörvel!

Of course förkyld. Bettan var ruskigt sjuk när jag kom dit och i min naiva värld trodde jag att jag skulle klara mig, men ack. Så fel jag hade. Smittad förstås, och snörvlar och kraxar på. Men men, that's life.

Har varit i Kälarne sen tisdag, då satt jag och Bettan hela kvällen i pyjamas och täcke och myste framför tvn. :) Sen på onsdan var jag till Hällesjö och dansade till Shake. Det var skoj, men det var få grabbar att dansa med. :S Men Eric A var där! :) Då blev jag glad! Tors spenderade vi hos Fia, spelade dator å tvspel. Kladdkaka. :D Fredag, samma igen. KLADDKAKA. :D :D Sen tog jag bussen och är nu hemma. Lite skönt då jag får sova i min egen säng igen, men underbara dagar. <3

Har bara gjort ett kapitel av de fyra jag hade i körkortsboken. Skärpning för fan! Ska jag ha det där fördömda körkortet nångång får jag ta mig samman och bestämma mig, så är det bara. Går inte att komma ifrån. 

Blev för övrigt glad idag. Hade fått lönespec, och såg där att min lön blir 4300 och inte de 3500 som jag trodde! Tur att man kan glädjas för det lilla. :P Dock kommer hela min lön nästan gå åt till de två dansmaror jag ska på, Fre 12 sep i Övik med Frida och Huddik 24-25 okt med hela gänget. Men det är det fan värt. Jag ska rocka som fan på marorna i år, inge halvmes som sist! :D 

Sen ska jag spara till en digital systemkamera. Ska sälja moppen så får jag råd. Vill ha! Det blir så fina bilder! :)

Men det var nuläget iaf, ska bara ta det lugnt i helgen och försöka bli frisk så fort jag kan. Hade tänkt gå på dans med Frida imorrn, men jag tror knappast jag pallar. Hemma och en lugn promenad och lite tv istället tror jag. Umgås med mor och far. :) Men ha de bra nu små barn! PoK!  

 

Monday

Och så var yran över för denna gång! Men fatta vad kung de var! Har inte haft så skoj på länge!!

I torsdags var jag ut med Bettan, hennes lillasyster Isabell, tremänningen till dom Kamilla och Fias lillasyster Sara. Vi var stor- och lillmamma åt dom (jag var lillmamma). :) Det var mkt trevligt, vi lyssnade på Kent (bäst på hela yran) och Blondie (dåligt förutom "maria" på slutet).

Sen på fredan var jag ut med Christer och Jana, vi lyssnade på Winnerbäck. Det var lite otäckt, vi hade bra platser (vid staket nr2) så vi vart trängda och klämda och jag svimmade! Blev något chockad då jag vaknade i sjukvårdstältet! :S Vakterna hade lyft mig över staketet och burit mig dit. Det var Christoffer Brännström (en jag känner från Kälarne) som bar mig, jag är honom evigt tacksam, min räddande ängel! <3 Fick prata med honom och säga tack på dagen på lördagen då jag var ut en sväng med moster och mor o far. :) Då blev jag glad. 

Lördagskvällen spenderade jag med Becka och även lite Christer och Jana o co. Vi tittade på Magnus Uggla, presidenttalet och sedan lite på Krunegård och Adam Tensta. Det var en mkt nice kväll. :) Sen vart jag så glad, när vi tittade på Krunegård satt jag och Becka på en bänk och åt wok, och då var det ett par grabbar som stod framför oss och diggade och körde "isborren". Jag busvisslade på dom och dom sa typ "visst e vi bra" och jag bara "självklart, skitsnygga" och tummen upp. Sedan när vi skulle åka hem, då stötte jag på dom igen och pratade lite och då sa dom att jag gärna fick följa med hem och värma dom (det hade börjar regna och blivit kallt). Åh, ångrar bittert att jag inte gjorde det! Men men, det där kan jag leva på en vecka iaf! :D 

Så nu är jag fortfarande lite trött men otroligt glad för dessa roliga dagar! Och nu är jag dessutom ledig eftersom jag jobbat klart! Yääy! :D Drar till Kälarne imorrn dessutom, ska vara med Bettan. :) Mkt nice! Vi ska även gratta Tora (fd granne och pappas moster som fyller 85) och jag ska på Hällesjö på onsdag och dansa till Shake. Blir astrevligt, flera folk från klubben ska samlas och grilla och Frida ska dit. :) Jag mycket glad! :D :D :D 

Så just nu är det full rulle. Måste även göra 4 kapitel körkortsteori som jag har kvar och helst börja göra faser på datorn oxå, har två körlektioner nästa vecka och jag kan inte komma tillbaka utan att ha gjort ett skvatt. Måste köra hemma också, så mkt jag kan. Måste köra hårt fan! :) Men det blir super! Är så himla uppåt nu! :) 

Blir bio med bror ikväll också, vi ska se "Batman The Dark Knight" som jag tror är ASIGT JÄVLA BRA. :) Men nu ska jag göra lite annat, ha de gott! PoK!

RSS 2.0