Släpp känslorna fri, det är vår!

Ja då var man i Linköping i en skjuthall och Tommy ska precis till att börja skjuta på luftpistol SM. :) Hoppas det går bra för min älskling!
Vi åkte hit redan igår och bodde på hotell inatt för att göra lite weekend av det! :) Så imorse blev det liten sovmorgon och hotellfrukost, mm!! Älskar hotellfrukost, bland de bästa som finns! :) Åker vi hem igen i eftermiddag/kväll.

Annars har veckan varit lugn, har jobbat som vanligt. Men i torsdags var jag och Frida iväg på Chinateatern och såg Dirty Dancing musikalen, så sjukt bra!! Duktiga skådisar och det var nästan precis som i filmen! Satt o studsade hela tiden typ, haha, var så lycklig! :D

Känns bra överlag, längtar supermycket efter påsk och lite ledigt men de är skönt nu iaf att dagarna blir ljusare och ljusare och solen och värmen har kommit. De senaste dagarna har varit superhärliga och de har nästan varit ljumma sommarvindar! Så nu ryker cykeln fram, från o med nu blir det hojen till jobbet! De är ju verkligen superskönt så de ser jag fram emot. Och mycket gratismotion på köpet! :)

Och ja morgondagen ska det tvättas, den där korgen svämmar som vanligt över... Suck, tvätta är verkligen inte kul. Men de må ju göras. Sen blir det kanske en liten cykelutflykt om det är lika fint, varmt o soligt som hittils. Varit otroligt vackra dagar faktiskt! Satt så ser de ut.

På återseende,
PoK!


SenvinterVår?

Har blivit så dålig på att blogga, nu är det ju snart en månad sen igen! Får kanske ta och skriva upp det i min kalender eller nått så jag kommer ihåg att uppdatera. :P

Men paniken över frisyren har lagt sig iallafall, de har ju precis som jag trodde grott till sig och blivit okej. Men jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår. Vill spara långt, men de är ju så sjukt tråkigt under tiden och "frisyrlöst". Speciellt nu när jag ska på två bröllop framöver (svärmor i april, Ts kompisar i maj), då vill man ju verkligen va fin i håret liksom! Tommys syster har extensions (heter, stavas??) och det blir ju verkligen fint och verklighetstroget men de är ju så sjukt dyrt! Flera tusen ju! Och skaver och kliar dessutom berättade hon, så skulle inte tro det. Skulle dock va kul att ha nån variant man bara tar i vid speciella tillfällen, löstagbar variant fast de ser verklighetstrogen ut liksom. Men men de blir säkert nå bra.

Har väl inte hänt nå märkvärdigt sen sist, jobbar äter och sover typ. Jobbet går bra, det är ett helt okej jobb med bra betalt för "enkelt" göra och trevliga arbetskamrater men jag känner att det är ju ingen framtidsjobb direkt med tanke på mitt skinn och eksem som inte är så förtjust i det. Men tills jag vet hur, var, när och vad jag vill hålla på med så passar det bra. Har dessutom sökt fast tjänst där nu som de lagt ut, så man jobbar för dom istället för inhyrd via Proffice. Så vi får se vad det blir av det.

T har varit iväg och tävlat en dag varje helg sen sist, så de har blivit en del lonelytime med grejande hemmavid, jympa eller promenader. Vi har också firat Tommys syster som fyllt 30 och ätit middag hos svärmor. Så det har med andra ord inte varit särskilt mycket alls den senaste månaden, haha! :)

Och ändå går tiden så sjukt rasande fort! Jag fattar inte hur en hel månad bara kan flyga förbi, man tycker ju inte man gör nånting liksom?! Aja, fördelen med det är ju att det blir sommar snart då. :) Längtar så till sommaren, ska bli kul att uppleva en varm och härlig sommar här i söder! Blir v25 hemma i Ösd för sommardansskolan och ev midsommar om inga andra planer dyker upp, och sen v 28 blir det ju lite semester i Åre med Bettson och co som inte kan komma snabbt nog, vill ha nu nu nu!! Som det ser ut nu blir jag hemma i Ösd hela v 29 också då de har semesterstängt på Sandvik! Det är så skönt att ha något att se fram emot!

Men mest av allt ser jag nu fram emot påsk, en hel härlig vecka med mamma, pappa och bror!! <3<3<3 Och såklart råka Ekke, Jennie o Ingemar, mina gosisar! <3

Nu ska vi knyta oss, trött är man, mest hela tiden tycker ja..
Ha de gott hörni, skriver upp i kalendern nu: Senast att uppdatera bloggen igen söndag 25 mars. ;)

PoK!

Å så va de Mars

Äntligen kom den underbara helgen! Förra veckan gick så himla fort men så gick den här minst lika långsamt tror jag. Mycket beror det nog på att jag gått upplärning på pressningen på jobbet, mycket nytt som ska trängas i skallen, massa moment och detaljer. Det har gått bättre och bättre för varje dag, men det kommer nog ta lite tid innan det sätter sig.

Var för övrigt förbi frissan idag, spontant sådär. Behövde verkligen klippa mig, de var långt-längre-ohyggligt. Men är som vanligt långt ifrån nöjd då jag kommer hem. Förstår det inte, är så himla glad och nöjd när dom är klar, men när jag kommit hem gillar jag det inte alls. Och den här gången hatar jag det verkligen. Ser ut som nån på 80-talet alá Ted Gärdestad. Var tvungen att tokplatta det bara för att stå ut. Suck. Tur mitt hår växer snabbt. Första gången jag gillar att det är som ogräs.
Men de lär bli bättre om nåra dar när det "grott till sig". Då brukar jag gilla det mera.

Hm, var visst inte på nå vidare blogghumör just nu, men imorgon ska T iväg till Uppsala och panga så då kanske jag fördriver tid med en rad eller två.
Och nu ligger pizzan i ugnen, och magen känner det! :) Sen blir det Big Bang Theory, sjukt bra komediserie om ett gäng nördar, kan jag varmt rekommendera! Kanske blir det lite lyx med glass ikväll också, tror de skulle behövas.

Ha de gott,
PoK!

RSS 2.0