GOTT NYTT ÅR!

Hoppas alla får ett bra 2009, just nu verkar det lovande! ;) PoK!

Ny vecka

Och vilken rivstart! Klockan är sju på morgonen och jag är uppe. När jag har lov. Asså va?! Felet? Vaknade vid fyra och kunde inte somna om! Fattar inte. Låg och tjurade och försökte somna om till klockan sex, men då steg Simon (som skulle med bussen till Terese) och pappa (som skulle jobba) upp så då klev jag också upp. Har nu käkat lite frukost och sitter här och "roar" mig för tillfället. Ska snart tvätta och klä mig, jag och mor (som klev upp eftersom alla andra var uppe) ska promenera till lillänge till de öppnar vid nio, jag måste köpa handkräm på bapoteket. Tänkte kolla om jag hittar nå kul på Lindex oxå. Så de blir ju bra att få promenaden gjord såhär på morgonen iaf. :)

Idag då. Försöka börja rensa och packa ihop lite, vi ska ju snart flytta in till staden. De ska bli så sjukt kul, jag bara längtar! :D Sen ska jag träffa Henrik i eftermiddag/kväll nångång, vi ska till hans kusin. Och så måste jag kanske hjälpa moster A också, hon har ju flyttat till en etta på frösön så hon kommer med nå lass från utanede ikväll också. Så ja har ju lite att sysselsätta mig med, känns bra. :)

Nyår blir firad med Henrik iaf, vart vi nu hamnar. Han visste inte än. De ska bli så mys! <3

Och på lördag ska han, jag och hans kusin (kanske nån mer) åka till torpshammar på boda borg! Åtminstonde som planen är nu. De ska bli grymt kul!! :D Så jag lär vara med Henrik från nyår tills dess, får la se vad som händer å fötter.

Men det känns jättebra allting nu, är lycklig och tillfreds med tillvaron. Henrik var ju hit igår också, var exemplariske pojkvännen och kom och fikade och hälsade på mor och far. Han vart nog godkänd också. ;) Så jag är himla glad nu, livet rullar med mig. :)

Saknar Bettan dock, älsklingsgumms. <3

Men men, nu ska ja ut och gå! :) Ha de! PoK!

Hemmavid

Igen då. Måste säga att det är trevligt att vara borta, men hemma är ändå alltid bäst. :)

Få se, skrev i tisdags innan vi for till Bydalen.. Vi kom fram på kvällen, packade in oss och gjorde inget särskilt den kvällen, spelade Retro som moster A vann.

På julaftonen åt vi mysig grötfrukost med ljus tända. Sedan tog vi en längdskidstur över fjället på två och en halv timme. Det var riktigt skönt att få röra på sig ordentligt och göra sig förtjänt av julmaten! :) Fast jag fruktade för mitt liv där ett tag, det var mkt kuperat på de spår vi åkte och på ett ställe var det typ stup ner över en öppen bäck! Men värst var ändå då vi skulle åka NEDFÖR slalombacken. På sladdriga, smala längdskidor, ja ni kan ju tänka er. Gick sista biten kan jag tala om. :P Men jag klarade mig ju fint iaf. Kom tillbaka till stugan lagom till Kalle som vi tittade på, sedan dusch och go mat. Åt alldeles för mkt, som man alltid gör och sedan myste vi resten av kvällen med tända ljus och spelade Geni. Far vann en glida-på-bananskal-vinst (han fick bara lätta frågor) men jag kom god tvåa. :)

På juldan gav skavsåren jag fått redan dan innan julafton sig till känna så jag kunde knappt ta på mig ett par skor. Mor och moster A tog en promenad, far skidade iväg till anläggningen och jag och bror kurade inne vid tvn och åt clementiner. De va rätt nice fast lite tråkigt. Go mat igen, och mera Geni på kvällen. Försökte klå far, men gick bet. Han fick lätta frågor igen.

Och idag då, annandan. Vi bestämde oss för att åka hem, mkt skönt måste jag säga! Var lite småless på fjällen... Så vi var väl hemma vid två-tre tiden nångång. Har nu ätit och duschat. Känner mig lite melankolisk dock, blir varken utgång med Henrik eller dans Laxsjö så de suger... Vi ska på bio, "Australia" sedan, ny med Hugh Jackman och Nicole Kidman så de blir väl lite roligare men just nu är det lagom kul. Det tjafsas och diskuteras därnere som vanligt... Suck. Att dom orkar, jag blir bara så LESS.

Men men... De kunde ju va värre antar jag...

Och jag saknar Henrik. :(

Men nu ska vi äta efterrätt iaf. Citronpaj. Ha de alla till vi hörs igen! PoK!  

Mjo du

Fick köpa mig julklappar i söndags,de va riktigt nice. :) Blev enbart kläder, surprice va?! xD Köpte en lång hoodtröja (svart), en görsnygg taight(!) klänning (svart), en klänning i grått och svart med söta små knappar fram och en kjol (svart). Är insnöad i en svart klädesperiod, men de är ju så snyggt! :P

Sedan åkte jag till Henrik en stund på kvällen och myste, vi tittade på Grinchen och lite random tv. Var tvungen att åka vid typ tio dock, han skulle jobba på måndan. Och han jobbar idag med. Och imorrn, julafton, också.. Lilla pengagiriga workaholic. :)

Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, måste packa eftersom vi åker till Bydalen ikväll. Men annars vet jag inte. Ta en promenad? Vore kul å hinna se babe nå mer innan jag far, men han verkar bra busy. Får la se...
Bydalen blir det iaf till på fredag eller lördag. Ifall Henrik nu vill ha med mig ut på fredag tar jag en buss hem då, annars åker vi hem lördag förmiddag då vi ska på kusinbarn Carls dop klockan ett. Så jag missar Jannez i laxsjö på fredag, de va bra trist. :( Men de är inte mkt å göra åt...   

Men men, de är iaf planerna nu. Skriver nå mer när jag e hemma å har tid igen. :)

Men GOD JUL alla! PoK!

Over and done with!

Nu är man inte singel längre! :) Jag är officielt flickvän till underbaraste Henrik Clarin. De ni små barn känns förjävla bra.

I torsdag tittade vi på Bonde söker fru hos honom, hans kusin kom och vi drack te och fikade bulle. Mkt nice! Gjorde kväll vid typ tiotiden för att ladda inför fest på fredan istället så jag åkte från frösön och ringde mor och hörde om hon skulle hem från Eva-Maj som hon besökt under eftermiddan. Men hon var minsann inte klar än så jag fick komma in. Och där surrades o drack de och stod glada till, så jag slaggade till på soffan, vaknade typ halv två och tvingade hem min lite druckna mor.

Roligast var dock morgonen efter, fredamorgon. Jag hade ju fått lov nu  och det var min första sovmorgon på länge. Hon väckte mig skamsen vid halv elva och begärde skjuts till krokom (hennes jobb, julavslutning) då hon själv var för bakis! ;D Hahaa, de va lite roligt måste jag säga!! :D Älskade mor. <3

Resterande timmar på fredagen då, tog en långpromenad då jag kommit tillbaka från krokom, duschade och sedan hämtade Henrik mig efter jobbet, han skulle mixtra lite med olika bilar, och hör och häpna! Jag fick köra hans BMW då han skulle byta bil och grejer! Helt på egen hand! :O Jag blev glatt överraskad om man säger så! :) De va kul! Sedan gjorde vi oss i ordning och festfolket kom i sakta mak. Trevliga människor och en riktigt kul och lyckad kväll! Om inte annat för vetskapen att han betraktat mig som sin flickvän i ett par, tre dar! De hade inte jag riktigt förstått. :P Men de är absolut underbart! :)

Sov hos honom och idag släppte han av mig hos mosters A:s nya lägenhet som oxå ligger på frösön. Hon håller på att tapetsera och ställa i ordning så fint. Hejade där och nu hemma härvid datorn. Ska duscha nu och fräscha upp mig lite.

Ikväll blire iaf dansbandskampen-final-tittning med familjen, moster A, Stefan och så kanske Henrik kommer förbi, får se. Och imorrn är planen att gå på stan med familjen och få köpa sina julklappar. :)

En fantastisk vecka och förhoppningsvis fortsätter de så. Borde inte kunna bli mycket annat. Henrik. <3 Underbaraste underbara. Fan vad jag tycker om dig!
 
Men ha de bra alla! PoK! 

 

:D :D :D

Jag är så otroligt glad, min mage bara bubblar över! :D

I måndags åkte vi till Henrik (Clarre) och färgade Bettans hår. Det var en sådan där färgning + slingning. Det tog en jävla tid, både hon och jag var tokless innan de var klart. Så vi låg typ inte till sängs förrän tolv. Lite lätt trött dan efter... Men de va de värt, färgen blev fin och vi fick umgås. Nice. :)

Och igår var det en ganska dryg skoldag och efter var det hem och baka till ÖBRKs julavslutning, mor och Bettan hjälpte mig. Vi tog blå faran till Furan, stökade i ordning och tog de lugnt under kvällen. Dansade med Erik mest, de gick skitdåligt att dansa, men what the heck. Var på tok för trött.

Onsdag, idag alltså, var en rätt soft dag. Bettan skjutsade mig och Jana till blå center för att handla fika till julmyset som teater och dans år 1, 2 och 3 har varje år, sedan skjutsade hon oss till skolan, kram och hejdå för då åkte hon hem. Trist. :( Men vi ses väl snart igen, tack för dessa dagar gumman, älskar dig mest av allt. <3 Fick också underbaraste julklappen av Jana, ett "Bada med Clarre Kit", så klockrent! xD Äskar dig med Jana, du gör mig GLAD. <3 Och efter julmyset (eller snarare under, smet ifrån tidigare) träffade jag Henrik, vi tränade (eller mest han, jag var så facinerad av allt där inne) på Storsjöbadet, gick in i relaxen med utepool och grejer och åkte lite kana och sist bubbelpool och bastu. De va nice å se sig omkring där å. Sedan hem till honom, hämta mat och åka till hans kusin och titta på Bonde söker fru. Och han skjutsade mig hem, goknulen. ;) Så de var riktigt nice! 

Så därav min lycka, de känns så himla bra, vi tar det coolt och lär känna varann. Och han tycker om mig, och VILL träffa mig, saknar mig till och med. Det känns bra i mitt hjärta. Och det fladdrar på bra i min mage oxå kan jag lova. Hihi. ;) Så himla spännande och kul!

Men de va nuläget de, see ya! PoK!

 

:)

Är så otroligt glad och nöjd med tillvaron just nu måste jag säga! Mycket bättre blir det inte. :) 

Frida är kvar i Umeå vilket är väldigt trist då jag inte kan hälsa på henne där. :( Hon har slang in i ryggmärgskanalen som dom tappar vätska ur och en grej som är placerad på bröstkorgen där dom tar prover. Massa läbbigt och hon är så duktig min gogumma. <3 Hon mår bättre nu iaf, så de är ju bra. Förhoppningsvis får hon komma hem snart. Synd bara att behöva fira sin 18 årsdag på sjukhus i Umeå (hon fyller år imorrn)... Men men, jag ska gratta na sen ja! :D

Helgen då, som har varit SUPER för övrigt. :)

Fredag åkte jag till Erik runt halv fyra (fick låna bilen, wiiie), åt där och sen degade vi ett tag och gjorde oss i ordning för dansen. Sedan kom chaufffören/Eriks kompis Johanna och bjöd på glögg och så åkte vi till Hallen och dansade till Jannez. Det var lagom med folk och typ ingen i min ålder. :P Men jag dansade med Erik och en kille som brukar vara på dans ibland som jag dansat med förut, han är söt och trevlig. Och det gjorde min kväll då jag fick veta att han heter BENGT. Så klockrent underbart! :)

Sedan sov jag hos Erik, vi sov till tiotiden, lite frulle och sedan rulla hem till staden då mor å far ville ha bilen. Och Bettan skulle ju komma oxå, vi timade riktigt bra, hade varit hemma en halvtimme kanske då hon kom. :) Så vi tittade lite på tv och sedan följde vi med Clarre och åkte lastbil! Så sjukt kul, har aldrig åkt lastbil förut! Var ju värsta spaceshipet ju! :D Efter åkturen gick vi hem, gjorde oss i ordning, packade lite cider å annat gott och fick skjuts av mor ut till Clarre på frösön där vi i sin tur åkte och köpte pizza. Skillat, 8 min innan stängningsdags. ;P Sedan mys hemma hos honom med Beck, pizza o godricka. Lite folk kom förbi en sväng och efter de gått blev det lite Jurtjyrkogården (stavning?) vilket var mindre trevligt. Tur att man kan gömma sig hos Clarre då. ;) Tihi.
Mor hämtade oss vid ett, halv två tiden och det var en supertrevlig kväll! <3 Göra om?!

Och idag har vi tagit blåa faran en sväng till Svenstavik för å hämta brorsan och åka på dollarstore. Fick inviga min körkortspresent av Bettan oxå, rosa rattmuff med left och right på. :D De gick skitbra, sedan hem te stan igen, Rusta, och lunch på Subway. Oxå en superbra dag, så denna helg har varit guld alltså! 

Så me is SO happy, nej men asså ni anar inte! ;D Men ha de bra alla, ska va lite social med Bettan nu som kommit upp ur badet. :) PoK!
 
  

Idag

Klev jag upp vanlig tid även fast vi egentligen har sovmorgon och skrev ett första utkast av mitt referat till Sv C, bra där. Sedan spelade vi basket på bollspelet, ett par utländska snubbar från Jämtland Basket höll i lektionen. Men det gick inte ungå att se hopplösheten i ögona på dem, de var som å försöka lära dagisbarn proffsbasket... :P Gruppen var minst sagt flamsig idag. Behöver lov? ;)

Efter skolan hämtade mamma mig och vi åkte ner på townen och köpte skor. Vinterskor till moi at last! :D Så nu är mina fötter varma och glada. Åkte hem, åt, skrev lite på samhällsreflektionen. Sedan ringde Frida och frågade om jag skulle på dansklubbens kursavslutning. Hade inga planer på det, men hon ville dit en sväng så då ändrade jag mig. Så jag lånade bilen, hämtade ut mitt körkort (ser ut som en kriminell på väg till dödsstraff, men what the heck) och åkte sedan till hospitalet för att hämta Frida. Hon fick ta prover och prata med läkaren och sedan fick hon komma ut, men bara ett par timmar. Så vi fikade på furan och kollade läget, de va mycket folk där. Sedan åkte jag hem och nu är jag här. 

Stackars Frida, hon blir skickad till Umeå imorrn... :S Men förhoppningsvis kan specialisterna där hitta felet på hon så hon kan bli frisk nångång! Vill inte att hon ska ligga på sjukhuset nå mera... :( 

 

Min gogumma, modigast och bäst av alla. Saknar dig hela tiden då vi inte ses. :( Bli frisk snart. Älskar dig. <3

För övrigt är det bara början av veckan och jag bara längtar som en tok till den är slut, vill ha FREDAG och sedan LÖRDAG. Vill ha rolig och go helg nu. Men men, de är ju som tidigare sagt en del TRÅK som ska avhandlas först...

Ha de bra! PoK!


Slut...

...är min helg-utan-något-planerat nu. Det är bra, för jag börjar känna mig uttråkad. Men den har varit jäkla bra, bara tagit det lugnt. Förkylningen håller sig lugn och förhoppningsvis blir den inge värre än såhär. Och alla julklappar har jag fått köpta och kört en massa bil. Träffat folk och myst. Bara nice saker. :)

Och ekonomifrågan löste sig typ också, alla klappar köpta och fortfarande 500 på kortet te nästa helg. Bra av mig där! :) Så nu har jag så de går runt och blir över. Grett värre! :D

2 veckor till jullov... Asså, vart tar tiden vägen egentligen? Bara pjuhf, förbi näsan på en. Man hinner ju inte med nånting. Skolan suger för tillfället, typ bollspel och teater är roligt. Resten är bara jobbigt. Ligger typ efter med massa... MÖK. Fattar inte varför lärarna är så dumma och ger oss massa uppgifter precis innan jul då de vet att både de själva och vi elever är skitless! MJÄÄÄÄK säger jag bara.

Och PA arbetet sen då... Dags att få något gjort?! Måste försöka se till å få fotat dessa veckor innan jul så jag kommer framåt i den där skiten. De är bara att få det over and done with... Även fast de suger. Det är ganska enkelt egentligen, men jag vill helt enkelt inte. Men ma må ju GÖÖÖÖÖÖR'T. 

För övrigt är jag faktiskt ganska glad och lycklig för ovanlighetens skull. :) Livet rullar med mig för tillfället och det känns bra! :) Dansar och har kul med Erik, vi har blivit så bra vänner och det känns great! Bettan kommer in och umgås med mig till helgen, MASSA MYS. <3 Träffa Han då oxå kanske, nice de med. Vi keep in touch Han och jag och det känns bra i magen. ;) Körkortet är mitt och jag har kört massa bil och har sån FRIHET så de bara värmer från topp till tå. Klappar köpta inför jul och stressen är mindre påtaglig, bortsett från skolan då. 

Så det som jag ska samla energi inför och försöka få överstökat innan jul är alla skoluppgifter och mitt PA. Får jag bara de gjort kan jag njuta och bara ha kul åt alla fritidsaktiviter sen under helgerna och slippa bekymmra mig åt skola. 

Nu är det kämpa på som gäller! Vi hjälps åt folket så ska detta gå vägen. PoK!  

 

Tjötten

Är jag nu. Ska mysa i min säng ikväll. De ni.

Dansen igår var väl sådär, Blender var inte riktigt på topp och det var dåligt med grabbar att dansa med. Men Erik var där iaf, och jag fick se kalendern! SÅ BRA! :D De är så himla roligt! Och på sista sidan står jag som fotograf, mkt nöjd. :) Och det är ju alltid roligt att dansa med honom iofs, fast jag var så yrslig och vimsig igår så de sög å dansa överhuvudtaget. Men men, that's life. Tar igen de sen. :)

Idag tog jag BILEN ner på stan med Carro, shoppat julklappar. :) Nice värre, tärffade Bettan och Isabell, sällsade med dom och tog en fika på Tehuset. De va gott. Sedan åkte vi hem, åt minijulbord typ och nu softar jag. Annika o Stefan och Carro o Co har åkt så nu är det stilltje. ;P

Har dock ganska mkt ångest över min ekonomi, har typ shoppat julklappar och diverse annat för 700 kr idag... Hur ska jag lyckas få mina resterande pengar att räcka fram till jul med allt jag ska göra dessförinnan? Bra planering där. INTE.

Men men de lär ju lösa sig... Har ju inga omöjliga föräldrar, dom är FÖR snälla. Älskar min mamma och pappa för dom är bästaste i hela världen. <3 

Men nu ska jag titta på tv. Hörs. PoK!

Snörvel

Trodde man kom undan och hade klarat sig från förkylningen, men icke. Knack knack sade den och kom som ett paket på posten, bara sådär över natten. Men men, that's life och man får göra det bästa av situationen.

Ingenting kan grusa mitt humör denna vecka för övrigt, eftersom jag har mitt KÖRKORT nu. :) Förlåt, men jag måste få tjata ett tag. Så som jag kämpat för det tycker jag faktiskt att jag kan få tjata lite. :P Och stenen som föll från bröstkorgen sen! Puh! Snacka om lättnad! Så nu ska vi bara överleva till jullovet... :P

Sedan fick jag veta att jag kommer få MVG i idrott, suck on that Marie Fuckin Hoorn! Det är mitt sanna gympabetyg det!! Och så skulle jag ha träffat Han idag, men han hade så mkt på jobbet så han hann inte. De får bli en annan dag. Men jag är ändå glad, för de var HAN som frågade denna gång. :) Tihi.

Så istället hälsade jag på älsklingsvännen Frida som hamnat på sjukhuset. :( Hon har sprängont i huvet och ser suddigt/dubbelt och den jävla hälsocentralen i Svenstavik har vägrat hjälpa henne i 4 veckor, så då blev de akuten och sjukhuset till slut. Förbannade klåpare! Men men, nu tar dom riktiga tester, CT, magnetröntgen och ryggmärgsprov. Uvva, jag ryser. Min modiga gumma. <3 Hoppas hon får komma därifrån imorrn.

Och imorrn ja, då ere Blender på Furan. De ska bli kul trots förkylningen. Har inte blivit så dålig än, så jag tänkte iväg men ta det lugnt. Mest vill jag iväg för att se bondekalendern, Erik skickade ett sms och berättade att den kommit och hur bra de blev så då vill jag såklart se mästerverket! ;) Hehe, de är riktigt spännande! :)

Jaa... Helgen för övrigt blir lugn, Annika o Stefan kommer in imorrn och så ska vi råka låsasmormor Ingrid på lördag som är i stan med arbetet. Jag ska även försöka shoppa de mesta i julklappsväg och få mig ett par nya vinterskor. Nice. :) Så de blir hemma i helgen för ovanlighetens skull. Rätt skönt också faktiskt.

Men men, de va nuläget, see ya folket. Take care. PoK!

MEN JAA!

Jag har tagit körkort idag!!! JIPPI!!! :D :D :D

Choklad

Har jag ätit alldeles för mkt av idag, fy mig! Men det ÄR ju så gott! :)

Idag har varit en lugn dag, sovmorgon till åtta, mkt nice. :) Sedan bussa till skolan, hade SvC där jag höll min bildanalys som jag egentligen skulle ha gjort förra veckan men då var ju jag och failade uppkörning. Det gick väl inte överdrivet bra, hade inte lagt ner särskilt mycket tid på det, men nu är det redovisat iaf. Sedan var det äcklig lunch (pannbiff typ, usch) och efter det bollspel. Basket började vid med nu och ska hålla på med fram till jul. De är väl sådär, är så dålig på det. Men rätt kul är det ju iaf.

Och efter skolan hade jag körlektion med Anders eftersom Erika hade fullt denna veckan och det gick bra. Kändes mycket mysko dock, fick köra Volvo vilket jag inte alls är van vid, men de gick fint iaf. Och det kändes helt lugnt med en främmande människa där bredvid också, så nu banne mig ska de väl mycket till om inte Rebecca ska ta körkort snart!! Det enda som oroar mig just nu är att jag på något sätt är för nonschig. Som om jag bryr mig och tänker på uppkörningen för lite. Men det borde väl va bra, att inte stressa upp sig långt i förväg? Men ändå... SKA FAN I MIN LILLA LÅDA LYCKAS NU ANNARS VET JAG SERIÖST NTE VAD JAG GÖR. 

Blev mer uppmuntrad idag också då Han frågade om vi skulle hitta på något i veckan. :) Han frågade och inte jag! Det gjorde mig mkt, mkt glad. :)   

Imorgon ska jag bada på idrotten. De blir nog nice. Sen har jag värsta hålet som jag och mor tänkte utnyttja och övningsköra på eftersom jag har dansträning imorrn kväll. Så kan man ta det lugnt med mat och så efter skolan imorgon o slippa stressa. Bra där. :) 


Hoppas hoppas nu!


Men men, nu ska ja gö litte annat. Ha det gott folket. PoK!  

RSS 2.0