Bones på tv...

... och fan va svårt de ska vara för Booth och Brennan att få ihop det då! Just do it, är ju som gjorda för varann. :P

Har jobbat som vanligt i veckan här som gått. Var på supermysig dans igår på näset, Zlips spelade. Många gosiga danser blev det. :) Helnöjd! Idag var det tokmycket att göra på jobbet, ca 40 avsyningar på en person, jag! Men jag var förberedd och fick lov av snälla vaktis Tomas att använda golfbilen så jag kunde ta mig fram smidigt. Så dagen har gått riktigt bra, hann göra 34 avsyningar + servicehuset såklart så nu känner jag mig riktigt duktig! Slitsamt o trött i kroppen är jag, men fan så nöjd! :)

Hm, ja... Hade väl egentligen inget konkret att säga alls egentligen. Önskar man hade mer tid, vill träffa Bettan, Fia och Sofia, va evigheter sen! Och en fet kram av Janabanana när hon kommer hem önskas och längtas efter! 

Asch. Nog nu, ha en bra vecka. :) PoK! 

Regnet som smattrar mot taket o säckiga jeans...

...så fantastiskt mysigt! Bra dag. Ännu bättre att jag är ledig imorrn OCH på tisdag och dessutom ska få nya, fina slingor i håret imorgon! :) Dessutom har jag precis tittat på mina repriser och kanske kan de bli lite CSI nu? ;) Kan fan inte bli mycket bättre...

Sen sist då? Var på premiären på Aspåsnäset i torsdags, Blender spelade. Riktigt bra, dansade som aldrig förr och dröp av svett då det var färdigt! For även på Sandviken i fredags då Jannez spelade, också jättebra! Jag och Frida hade med oss fika och hade "picknick" inne på dansgolvet, bjöd in Ekke, S-O, Anna, Tobbe o Elisabeth, riktigt mys!!

På lördan bar det iväg till okänd ort, vi hade nämligen bestämt att ha en KIS-helg för att få umgås, må gott o jobba bort lite av allt som är kvar att göra. Elisabeth hade ordnat ett slags skattjakt med ledtrådar på vägen mot resmålet, hon hade placerat ut lappar med en ny ledtråd vart vi skulle därefter på varje lapp. Riktigt spännande, och då vi hade placerat oss tjejerna/killarna i varsin bil raceade vi järnet för att hinna först. :P Killarna vann dock. Men de fuskade lite o lurade oss faktiskt! Anyway. Supermysig helg, prat, god mat, badtunna o lite go dryck. ;) Och allt vi hade tänkt fick vi gjort så det var toppen! 

Ja, de var väl det. Mår bra, känner mig tillfreds och veckorna tickar på i vanlig lunk. Njuter av tillvaron och glada dagar. Som de ska va! :)

Rock on folket tills nästa gång. PoK!


 


Dansmannen Bertil (Rolandz, går på Spotify...)

Sa ju att jag skulle skriva snart igen, men nu har de gått en vecka... Fan, hinner inte med liksom. Så mkt på gång hela tiden så man får som inte tiden och orken att räcka till å blogga jämt. Men men, nu så.

Började jobba på Östersunds Camping förra måndagen, så är inne på min andra vecka där nu. Känns toppen, även om de är lite FÖR lugnt där just nu. Man får nästan hitta på saker att göra typ, men de känns jättebra ändå! Fick vara målarkludd i fredags/lördags då de va fint väder o lite att göra, de håller på med ommålning av campingstugorna så de va ju nice variation.
Har dessutom en nice grej att se fram emot där i juni, då kommer JANA och jobbar med!! Fixade de ja! ;) Så vi ska jobba tillsammans i sommar, de ska bli skoj o spännande att se vad de blir. :D

Saknar Jana. Fruktansvärt mycket. Har känt de de senaste dagarna, de rent av värker i hjärtat när jag tänker på henne. :( Älsko. Sweetiepie. Superduperbästaste Janabana! Stumpan min. <3

Vad mer då? I torsdags var jag ledig och Frida med, så vi tog en mysdag bara hon och jag. Jag for till Krokom o blev bjuden på massa gott fika o sen tittade vi på film hela dan. De blev Avatar, Girls just want to have fun och Down with love. Awesome dag! <3

Helgen var lugn, jobbade så. Var på middag på Sandviken innan dansen där i fredags, de va styrelseöverlämning. Skippade dansen, Date spelade (inga favoriter) och jag kände inte för det. Åkte hem, åt godis o tittade på CSI med bror istället. :) Han har en ny box! Fast vi har dock typ bara två skivor kvar i den nu.. :P Vi nördar så hemst så fort han skaffat en ny box.

Ja de va väl det. Styrelsemöte igår, inget märkvärdigt. Idag har jag och Mattias varit på PC och lärt studenterna som ska på bal att dansa foxtrot och vals, skoj var det och jag tror de tyckte de va kul! :) Nu ska jag kasta i mig lite mat, sen medlemskommitémöte o dansträning! 

Jajemen, på språng! PoK! 


 

Ups and downs

Mjo, lite update igen då kanske. Har egentligen ingen lust alls att blogga, så de blir ett hyfsat kort inlägg. Far ska dessutom deklarera, så då har jag en ursäkt. :P

Nöjd med klippningen, ska tebak o färga slingor den 17e, blir nice me lite nytt!
 
Kommitémiddagen blev toppen, go mat o kul överraskning efteråt då hela gänget fick gå ner i badhusparken för typ 5 kamp. Kan nämnas att min lag vann, hehe... V!

Marknadsföringen för SDS på myrviken skola höll på att totalfloppa då vi inte fick igång nån musik för den jäkla anläggningen strulade, men de blev bara lite flopp till slut då en rådig lärare sprang efter en vanlig cdspelare. Så vi blev mkt försenade, men med vårat slutmål nått iallfall.

Nälden. All way up to all way down. Hade de verkligen toppen och supertevligt innan, vi var bjuden till S-O och Anna där vi grillade o "förfestade" jag, Ekke o Jonas, hur himla mysigt som helst! En kul bilfärd till Nälden också, men sen så fort jag klev in i sporthallen kändes allt HELT FEL. Vi kom dit relativt sent (efter tio, dansen började sju) så jag fick panik över allt folk överallt, sen skrek de bara NEEJ VILL INTE inombords och gjorde ont i bröstkorgen större delen av kvällen. Förstår nu lite hur människor med panikångest känner sig, de va nog lite de jag fick faktiskt. Sen hade man ju druckit en mängd alkohol (hum) så allt man i  vanliga fall struntar i o lägger längst bak i skallen för att slippa tänka på bubblar ju upp till ytan som en överkokning så där satt jag och mådde piss, var grinfärdig OCH storlipade en skvätt och ville åka hem. I fyra timmar. Dansade 4 danser och satt sen på läktaren oavbrutet. En tyst hemfärd (sov en bit med) och ännu mer tyst då vi kom till Ekke (där jag och Jonas sov över) men dan därpå var de som vanligt igen, åtminstone så gott de kunde.  

Så de va en omtumlande helg. Var grinfärdig i princip nonstop från tio på lörda kväll till typ tre på söndan då jag kom hem och bror lyckades muntra upp mig med sitt bushumör. Så de va inge kul, men de goda och roliga jag hade innan dansgalan hos S-O och Anna överspeglar de tråkiga som tur är, så de gjorde de hela värt ändå. 

Men jaa... Skulle kunna bre på säkert tre inlägg med hur jag mår och vad som bekymmrar mig, men detta skulle bli ett "kort" inlägg (vilket jag failade ganska hårt med) så jag tar de i ett annat. Pappsen står och trampar lite, så han ska få datorn nu. Kan skriver mer än annan dag. Är vid relativt gott mod ändå, och behöver i princip mest bara skriva av mig lite, men de får som sagt vänta. 

Så, på återseende, snart igen. 
PoK!      

RSS 2.0