Snorar o hostar...

Usch vilken äckelförkylning jag fått! Näsan rinner och är totalt igenmurad om vartannat och så har jag en stygg hosta som bränner o svider i bröstkorgen, riktigt otrevligt är det! Plus ont i skallen o kroppen. Inte kul kan man väl sammanfatta det hela... Ipren o nässpray för hela slanten nu då!

Men nånting bra är iaf de två rostade brödskivorna med ost och marmelad som står framför mig, mums! :) Blir dessutom frukost nr 2, åt tidigare en tallrik yoghurt med banan och cornflakes tillsammans med Tommy innan han for. Han åkte till Umeå tidigt imorse för skyttetävling och stannar borta ända till imorrn eftermiddag då det är en till skyttetävling i Strömsund då. Så kvar här är jag ensam med förkylning och nästa skoluppgift som måste försöka göras i helgen. Mindre kul! :( Saknar mitt älskade hjärta redan!<3 Förstår inte hur man kan få en sån separationsångest för bara ett par dar? Tycker så mkt om att ha Tommy hos mig, mår inte bra utan honom. Så är det bara. Men men, han kommer ju snart nog hem igen. :)

Ja, det var ju väldigt länge sen nu igen, men man hinner som inte med helt enkelt.
Sen sist har det väl rullat på mest som vanligt tycker jag.

Har jobbat heltid de två senaste veckorna då en på jobbet blivit sjukskriven och har därför haft mindre tid till allting. Därav skolstressen, måste ligga på med de här uppgifterna nu innan nästa kurs drar igång v12! För när den är igång blir det plugg på 75% och det plus mitt jobb på 50% blir lite för mkt egentligen för dygnets 24 timmar... Men jag tror det ska gå. Kruxet blir ju om den på jobbet blir fortsatt sjukskriven, då vill de ju att jag fortsätter jobba heltid och det kan man ju inte tacka nej till! Klirr klirr i kassan liksom, vill ju försöka spara pengar så då är ju alla slantar möjliga välkomna. Men blir det så kommer det inte gå att plugga sådär mkt, den tiden finns helt enkelt inte. Man vill ju inte sitta varenda helg med det där, då vill man ju faktiskt göra andra saker också speciellt nu när det snart börjar bli vår. Skidåkning, skoter och annat skoj.

Så ja, berende på hur det blir nu då får man väl ta sig en funderare. Kanske får överväga att hoppa av den andra kursen, för hur mkt man än vill kommer tiden och orken att tryta. Vore ju inte hela världen, men vi får se.

Sen är de ju strul med csn såklart. Min ansökan om studiestöd är nu avslagen eftersom den där halva poängen fortfarande saknas. Fick besked av lärarna att inget kommer att inrapporteras i systemet förrrän alla uppgifter utom slutuppgiften är klara och det innebär ju i princip att den poängen inte kommer inrapporteras förrän i vår (typ maj) och då får jag ändå inga pengar förrän då! Suck, man blir ju less för mindre... Så då är jag ju brydd hur man ska göra med det där. Hoppar jag av den andra kursen får jag inte söka studiestöd alls då omsättningen blir för liten (25% bara, krävs minst 50%) och då får jag inga pengar alls. Det gör ju visserligen ingenting eftersom jag har jobb och inte direkt behöver pengarna, jag klarar mig ju ändå. Men å andra sidan är jag fundersam på att ha kvar kursen och bara söka bidraget utan lån, det skulle ju vara en trevlig slant att få i vår faktiskt. Men det kräver ju resultat också och så är jag osäker på huruvida man kan söka bidraget i efterhand.

Kontentan av det hela blir att ringa csn och höra vad som gäller och sen se hur det blir med jobbet o sådär. Det löser sig ju säkert, men man blir ju så trött på allt strul! Om saker bara kunde funka kunde man ju lägga energin på viktigare saker.

I övrigt då.
Kursandet går bra, har haft 4 ggr nu då, så en tredjedel avklarat. Det är kul men tids- och orkskrävande såklart.

På hemmafronten rullar de sakta men säkert på framåt, vi har fått hit möblerna från Tommy som skulle flyttas och en del av grejerna som vi ska ha i lägenheten så nu är det bara hans flyttkartonger som ska in i förrådet kvar. Skönt, men än är det mycket omflyttande och strukturerande kvar här hemma. Mkt grejer överallt som ska hitta sin plats. Det är ju kul och sådär, jag älskar ju att fixa o dona o ställa i ordning, men det är bara att hitta tiden till det som är problemet. Det tar ju sin tid liksom, och det finns ju tusen saker som är viktigare att göra först såklart. Men men, det blir ju lite i taget gjort iaf, så de må ju få vara så då. Får väl vara glad att det händer nånting! :)

Är fortsatt glad och pepp ändå på allt som är och sker, även om nu denna förkylning smugit sig in i bilden samt att jag är ganska trött och slut på allt som oftast, men det är nog perioder man har och måste gå igenom. Har man inte toppar och dalar uppskattar man nog inte det goda här i livet på samma sätt.
Har en fantasktisk pojkvän som alltid finns där i mina ups and downs och som jag älskar otroligt mycket och är så glad att han är min! Min fina!<3
Sen saknar jag mina goa ständigt och smärtsamt och önskade att det fanns mer tid att ses. Mest er Bettan, Jana... Och Frida med för den delen, vi hinner inte heller ses så ofta. Älskar er!<3

Så ja, det var väl allt för den här gången. Tänker inte skriva den här gången att jag ska försöka skriva snart igen, för de vet jag ju att det förmodligen inte blir av. Men jag uppskattar det tålamod ni som ändå läser har, försöker hålla er á jour iallfall. :)

Ha det så bra nu och ta hand om varandra!
PoK!

Senaste Nytt!

Vet att de va länge sen jag skrev nu, men som sagt, jag måste vara sugen för att kunna skriva. :)
Men de rullar väl på som vanligt.

Jobbar som sagt 9-14 måndag till torsdag (med lite utsvävningar ibland vid behov) och är ledig fredagar vilket visat sig alldeles lysande att plugga på! Har dragit igång med första kursen Webbinformatik nu och de vi ska börja med är tre teoriuppgifter i rapportform. Har gjort den första och skickat in, så de blir spännande att se vad man får för respons på den. Är inte jättenöjd direkt, valde ett för brett ämne så de va lite svårskrivet, men men. Ett godkänt borde man kunna vaska fram iaf. Hoppas på ett snabbt besked vilket jag även meddelat lärarna då jag inte får några CSN pengar förrän den första uppgiften är inrapporterad i Ladok. Så jäkla dåligt, jag saknar EN HALV högskolepoäng från mina tidigare studier för att få söka bidrag/lån. Så himla petigt, tönt-CSN. Men men, bara å plugga in den poängen så får jag ju pengarna har dom sagt.

Annars är de väl lite av varje på gång.
Danskursandet är igång, blir andra gången imorgon. En stor grupp, vi har väl ca 65 personer vi ska lära bugga. :P Men de är kul, känns mycket bättre än förra gången! Inte särskilt nervös och nu känns de som man har koll på vad man håller på med, asbra. Så jag och Lars har en grupp mellan halv sju och åtta och sen efter oss har Jocke en till nybörjargrupp mellan kvart över åtta och kvart i tio där jag är med och hjälper honom. Blir en lång kväll, men eftersom jag bara behöver hjälpa till och visa o dansa med o kanske bara lägga till någon kommentar på Jockes kurs är de lugnt. Han har ju liksom ansvaret så jag behöver bara vara där vilket är skönt.

Sen försöker vi väl planera vår framtid lite grann.
Tommy har sökt en masterutbildning han väntar besked på, så när vi vet det är de ju lite lättare att planera.
Men just nu ska vi till att hyra ut hans lägenhet iaf, de blir ju så mycket bättre då vi kan dela på min hyra istället och försöka spara lite pengar. Så den här veckan ska vi försöka packa ihop hans grejer och flytta över/flytta om lite möbler och sådär. Vi måste försöka göra upp lite bättre ordning här hemma då hans grejer ska få plats också. Vi trivs ju så himla bra, så får man bara till lite bättre struktur så kommer de bli awesome!

Är allmänt glad och nöjd o pepp och tycker de går ganska bra nu! Så de är jätteskönt! :)

I helgen har jag o Tommy varit till Sunsvall, jag fick stolt titta på då han sköt SM i luftpistol. :D De gick väl sådär tyckte han, som den toppskytt han varit för några år sen (landslagsskytt) tycke han ju inte de dög då han inte kom till final men jag tyckte han var jätteduktig, otränad o allt! Men jag tycker ju han är fantastisk oavsett så. :)
Tog hela dan igår, kom hem efter elva tror jag o då blev det sängen.

Och idag har vart en slappsöndag, otroligt skönt! Man behöver såna dagar.

Jaa, de är väl vad som pågår just nu. Ska försöka skriva snart igen så de inte blir så mkt på en gång! :P
Ha de bra!

PoK

RSS 2.0