Sommar

Hallojsan igen kamrater dags att uppdatera lite kanske? Är ju faktiskt en hel del i görningen.

I helgen som var, lr rättare sagt i lördags, var jag bjuden på Beach Party i Oviken av bröderna Arvidsson (Truls o Totte). Drog med mig Jana o susade dit, blev en nykter afton. Men fy fan så underbar kväll, dra mig på en liten vagn! Panoramavyn över sjön o vackraste himlen på det med solnedgång o grejer, ojojojoj säger jag bara! Kubb o mys vid stora brasan, grilla korv och sen även årets första dopp efter en liten tävling. De hade satt upp en stock som i Robinson ute i vattnet, den som kunde balasera längst vann. Och vem var det då tror ni?? Jo, jag! :D Vann en ask toblerone! :D Jättemysig kväll, underbarast ever! Vill tillbaka. <3

Lite bilder Jana tog med sin digitalkamera (för Becca glömde ju givetvis sin systemkamera hemma):

















Är nu ganska precis hemkommen från stråket, ikväll blev det ut med Jana o Vilja, supernice! Vi var först och tittade på pjäsen "Först Föds Man Ju" som Stina, Olof, Elin o Christoffer från gamla klassen var med i. Bra pjäs för övrigt, tänkvärt manus. Sen sa vi, äh vi går på stråket! Jag tog de chill dock, drack en cider o ett glas vin o va nöjd med det och det var ju mest för sällskapets skull. :) 
Var ju även ut på stråket igår med Frida o Ekkepekke, då extremt berusad. Sjukt kul kväll, blev som vanligt både tårar o skratt men de hör väl fyllan till antar jag? Sov borta, vinglade hem kl åtta imorse (fortfarande full) för att hinna tvätta upp mig, byta om, käka frulle o dra på jobbet till kl tio! Kom på jobbet (fortfarande påverkad kan tilläggas...) o som tur var de inte mkt att göra. Och man har de ju förjävla bra som inte blir bakis.

Men nu är jag ledig tre dagar från jobbet, och oj så perfekt över yran... ;P Köpt tredagars bara för frihetens skull att bara kunna komma o gå som man vill o de blir med Jana som sällskapet. Gött! :)  

För övrigt är det stora grejer på g, jag har fått egen lägenhet! Det är en nyrenoverad etta på Frösön, fick nycklarna idag så nu kan man börja spåna, planera o flytta in! :) Ska bara kontrakt skrivas sen med hyresvärden så är de klart! Så sjukt jävla nice! Och är de sämre väder imorrn blire en tripp på IKEA, Sundsvall o inhandla plock som behövs, superduperkul!! :D Kan knappt bärga mig tills man får börja rumstrera o fixa o dona. :D :D :D   

Så det kommer de bli dagtid denna helg, pyssel me nylägenheten. Så blire yra på kvällarna. :P Ska även prova vila upp mig för jag har värsta grisveckorna med jobb framför mig nu. Sön till tors, ledig fre, jobb igen lör till fredag... :S Och sen bara helgen ledig för å jobba nästan hela veckan därpå igen... Jag är bara ledig typ 6 dagar på hela augusti... Kommer bli slitigt, men är nog värt de i slutändan. Inbillar jag mig. ;)

Så efter augusti är jag out in the blue igen med vad man ska göra. Har dock kommit på att jag vill jobba i mataffär, typ coop konsum på frösön vore inte så dumt? :P Det kan vara lagom syssla tror jag tills jag vet vad jag vill bli här i världen. Och jag tror de kan va ganska nice, varierande arbetsuppgifter o säkert goa arbetskamrater. Awesome. Men nåra dar ledigt ska jag nog unna mig tror jag. :) 

Jaa de va nog allt jag hade att berätta för tillfället. Blev ju en del. :D
Men ha de gott hörni tills vi hörs igen. 
PoK!  

Bloggtorka

Har jag just nu. Men jag mår bra, sen födelsedagen har de inte hänt så mkt, mest jobbat o slöat, vart lite sjuk (förkylning som vanligt) o så. Hade lite middag igår innan Jannez spelade på Sandviken, de va jag, Frida, Jana, Kenth, Claes o en polare till honom, Viktor. Grillspett me klyftisar mmm! :) Jättemys kväll o kul dans! 

Nu är det helg o ja jobbar... Blä. Men men, försöker ta de chill så förkylningen inte blir så långdragen. Ikväll blir det grillmiddag med da family o moster A, mys. :)
Va nog allt ja hade just nu.
Här, lite övertrött poesi ja knåpade ihop typ nyss; 

"Den som tittar ser ytan.
Den som verkligen ser läser innehållet.
Innehållet är varierat, både bra och dåliga saker för dig.
Men läser du noga ser du nog att det inte är så farligt.
Och att det till och med är ganska gott.

Kanske till och med beroendeframkallande?"

Ha de!
PoK!

Day after Birthday

Igår fyllde jag som sagt år, hade en underbar dag!
Blev ingen frukost på sängen, glömde ju att de va måndag så mor o far var på jobbet men en rejäl sovmorgon blev de iaf. Lugnt ett bra tag efter jag klivit upp, diskade o plockade iordning lite, nördade vid datorn o slummrade en stund. Vispade grädde till tårtan.

Sen sa de bara pang så kom alla på en gång. Helen, Frida, Sam, Sarah, Gunilla, Bea, Carro, Annika o Jana kom förbi o förgyllde min dag, de blev tårta o fika o Jana o Annika var kvar på middag och till efterrätten (mer tårta o JORDGUBBAR) tittade vi på Lilla Sjöjungfrun! Lite klink på gitarren innan jag skjutsade Jana hem. Sen sov jag dessutom borta denna natt, SÅ MYS. ;)

Så jag måste säga att det var en ultimat födelsedag. Kan ju berätta vad jag fick om nån var intresserad; 2 halsband, 2 par örhängen, diadem, porslin, saftkanna, kökshanddukar, picknickkorg, bakformset, ballongvisp, slickepott, måttsats, en bok, en hårfön, set med köksredskap o en wokpanna. Himla fina grejer, blir så glad! :)

Nu är kl strax över sju o ja börjar jobba tio, så de blir lång frulle idag. :P Men men, kanske hinner slummra en stund till. Fast då blir man väl bara seg. 
Men men så är det.

Ha de bra allihop!
PoK!  

Killer-Söndag

Sen sist då?

Var på Zlips på Hällesjö i onsdags. Härlig kväll, men shit va de regnade bitvis på vägen dit! Man fick köra 50-60 på 90vägen o kisa för o se, vindrutetorkarna hängde inte med alls. :P De spelade bra, kul folk o dansa med o ja. En bra danskväll helt enkelt. :)

Jobbat.

Och igår åkte vi till Utanede o umgicks tjocka släkten, de va Ingrid o Bengt, Gunilla, Carro, Bea, Annika o Stefan då såklart som vi var hos och så vi familjen. Riktigt mys, fin o varm sommardag o vi åt jordgubbar o melon när vi kom dit. Sen åkte vi "ungdomar" med Bea så hon fick bada lite i en damm o sen blev de gomiddag me grillat! Till sist hägrade föreställningen på Döda Fallet, "En Midsommarnattsdröm" med Sven Wollter o Kim Anderzon i spetsen. Var jättebra, men de blev en timme försenat för en stackars gammal dam svimmade o kräktes o fick åka iväg me ambulans. Otäckt, men men. Pjäsen var bra och vi var väl hemma mittinatta nånting.

Så imorse var de bara upp för jobbet, säga hejdå till Ingrid o Bengt som sovit hos oss o få en tidig födelsedagspresent så de va ju trevligt! Blev en killerdag på jobbet idag! 180 avsyningar på fem pers! De ni. Jag och Matilda tog elbilen o blev till typ superhjältar, vet inte hur de gick till men vi har gjort 70-75 avsyningar idag. De va lite coolt. Men nu är man då rätt trött o slut på. Skönt uppiggande med duschen, men ändå seg. 

Resterande ikväll blir att baka tårta för stora dagen imorgon (jag 20, tihi) o kika på lite film kanske. Och imorrn blir de sovmorron o förhoppningsvis frukost på sängen! :) Sen kommer diverse besökare under dagen o äter tårta, ska bli riktigt trevligt. 

Nänä, mot nya äventyr hörni. Ha det!
PoK!  

RSS 2.0