Mera resor..

Hojhoj, nu var det några veckor sen igen!
 
Har sen sist hunnit vara två veckor i Sandviken och en vecka i Danmark/Halmstad.
 
Sandviken var helt okej, deras arbetssätt var lite annorlunda medan maskinerna var väldigt lika Köpings. Trevliga människor och ett par lättsamma veckor. Vi backade lite på sällskapsbiten kvällstid jag och Henriksarna då vi var mest själva på våra rum. Men det känns faktiskt helt okej, är man upp i varann hela dagarna är det ganska skönt med lite tid för sig själv. Så det blev totalt 4 skidrundor, två på 5 km och två på 8 km, känns skönt att ha fått testa lite iaf denna dåliga vinter!
 
Och veckan som nu har varit har jag varit i Danmark två dagar med vår projektledare Daniel och spanat in vår kommande vattenreningsanläggning. Såg riktigt bra ut faktiskt, och än så länge har de inte haft några problem så vi får hoppas att det håller i sig. Var dock mer än tacksam när vi åkte tillbaka till Sverige på torsdag morgon för att möta upp de andra i Halmstad och kika på slipmaskinerna. Visste redan innan hur träig och stel Daniel är (ingen av oss gillar honom) men jag hade ju hoppats att han skulle slappna av lite när det var bara vi två, och när vi dessutom skulle sitta så många timmar i bil tillsammans. Men tji fick man, han sa knappt ett ord, och när jag försökte få igång samtal var det inte mkt man fick tillbaka. Så jävla up his own ass! Han ska verkligen göra skillnad på att han är "tjänsteman" och en annan "operatör". Fnys!
 
Men Halmstad var iaf hemskt trevligt, otroligt roligt och spännande att få se den första slipmaskinen som är så gott som klar och få ställa tusen frågor till de stackars grabbarna där haha. :) Sen middag ute och en aning för mkt att dricka hehe.. Nice kväll anyway, och så igår fredag spenderades i bilen på väg hem men det var ok det också. Körde hela vägen, garderade mig så för att slippa sitta i den obekväma mitten! :P
 
Nu väntar kommande vecka i Köping och sedan en vecka eller några dagar i Sandviken veckan därpå innan vi äntligen får åka till Halmstad igen och få den riktiga utbildningen på våra egna maskiner. Längtar som attan till dess, speciellt nu när man fått se den och vill ju inte annat än sätta igång!
 
 
Så fortsatt fullt upp med andra ord..
Men nu känns det faktiskt mycket bättre, förra helgen höll sig humöret normalt och allt var jättebra och likaså den här helgen. Så det känns jätteskönt, och det är lagom med mest hemmapyssel på helgerna. Idag har det varit OS-tittning, lite tvätt och en löprunda. Imorrn blir det diverse pyssel och på eftermiddan bio och middag, vi ska se Hundraåringen. Så de blir nice!
 
Summa summarum: De känns bra nu! Och det är vi glada för! :D
 
PoK!
 
 
 

RSS 2.0