Oopsie

De va visst ett tag sen. Sorry about that folks!

Jaa, veckan som var hände de inte så mkt, var mest hemma o tog de lugnt, tränade lite, tog nå promenader, hade ett par möten. Very chill.

Sen i fredags va de dans, och mr niceguy som gjorde mig så lycklig sist de var dans va där igen. :) Han kallas Putte, är skitsnygg och dansar APBRA. Och bäst av allt, han tycker JAG är jätteduktig! :D *Strålar som en sol*
De är inget love inblandat, han har typ sambo o barn, men vi har så himla kul då vi dansar! Och då, i fredags, frågade han om vi inte skulle dansa en tävling! För skojs skull, bara en liksom. Och ja sa ju självklart JA. :D Så nu får vi se va de blir av de där, han sa att han skulle dyka upp på typ nån tisdagsträning. 

Och Jonas var på dans, roligt att se honom igen för de va himla längesen! :) Goknulen där. <3

Dock dalade lyckan på söndan då ja pratade med Ekke. Först spenderar jag en timmes telefonsamtal med att peppa honom som bara är missnöjd o less på hela världen, var verkligen positiv o glad. Sen nämner jag de där med Putte o tävlingen o frågade va han egentligen tyckte (fick lite konstig reaktion i fredags) o då rinner de ut diverse kommentarer ungefär i stil med att han ska ja passa mig för o inte lita på och ja var o en får ju bilda sig en egen uppfattning och han kanske va nykter den här gången. 

Så jävla onödigt! De fick mig ju genast att börja tänka massa onödiga tankar o bli deppad över vad som nyss gjort mig så glad. Usch blev så besviken på han.

Men sen ringde jag Jana och som jag redan räknat ut gjorde hon mig glad igen. <3 
Hon sa åt mig att strunta i va Ekke sa o faktiskt bilda mig en egen uppfattning o dansa tävlingen. Då blev jag pepp igen, för de är en himla kul möjlighet o Ekke får bli lite avis eller vad de nu är han har problem med o de skiter jag i. Detta är jättekul för mig o en riktig boost för min självkänsla o självförtroende för den här killen tycker verkligen att jag är duktig o vill dansa med mig! 

Så nu är Ekkes kommentarer lagda på hyllan o jag är glad o pepp på tävling med Putte hur/var/när de nu blir! SÅ DET SÅ MINSANN. :) Lite tråkigt med Ekke, för nu har vi en period igen där vi glidit ifrån varann. Visst, de är mig han ringer om han behöver prata, men de känns ändå inte 100 bra då vi ses o de gör mig lite ledsen. :( Men men, de löser sig. De gör de ju alltid med allting.  

Det var med andra ord en lite omtumlande helg, men nu är de ny vecka och idag har jag haft min första skoldag på MIUN och sjuksköterskeutbildningen. :) Jag satt med typ 65 andra o var nervös o förvirrad för upprop och utdelning av papper. Sedan blev det en rundvisning i byggnaden för hälsovetenskap där vi mest kommer att hålla till, och efter de fick man gå hem. Så en lugn första dag, och jag tror att de där kommer bli bra. :)   

Jaa, och den här veckan är de ju skolan som gäller, mkt nytt att ta in o lära sig så de är vad jag kommer syssla med. Ska försöka hålla er mer update framöver, så behöver de inte bli så mkt text. ;)

Men ha de bra hörni! PoK!


MeenJA?

BEND OVER LET ME SEE YOU SHAKE YOUR TAILFEATHER!

Två underbara saker på kort tid.

Film; Blues Brothers. In my heart! <3

Dans; Mickeys/Date på näset. Sommarens bästa dans, och faktiskt den bästa nånsin! Goa människor, bra röj o sjukt kul! Eufori<3

That's all. PoK!

Fredakväll

Har vart till Strömsundet en sväng idag och hälsat på kusin. Alltid trevligt. :)

De senaste dagarna har varit hemskt lugna, haft ont i ryggen (sträckning), ont i själen (Jana har åkt) och sovit mkt. Förutom i morse, då var de här jävla idioterna till trädgårdsarbetare igång igen, kapade buskar kl 7 på morron! HELVETE! Tänk om de är nån stackare som jobbar natt?! Och vandrarhem mittemot?! Och Rebecca som vill ha sin skönhetssömn?!! Nä, fy fan.

Men men. Sitter just nu uppe o väntar, mor och far är iväg o käkar surströmming så ja ska hämta dem när de behagar åka hem. *Duktiga dottern*. Bajs på tvn. Kul.  

Imorrn blire dans, Mickeys/Date på näset. Ska bli trevligt, tror ja ska ta de som slit o släng för då har man alltid roligast. Sen är de ett par möten här i veckan för dansklubben o så ska ja dra igång träningen igen. Det är planen so far får vi se va de blir mer. 

En sista vecka ledigt, sen är de skola igen. Ska bli spännande faktiskt, se en ny skola, nya kurskamrater o ett nytt upplägg. Känns bra. :) Men nu ska jag även passa på att njuta av min sista lediga vecka o göra sånt ja tycker om och mår bra av. :) 

Lite update, ha de gott folket. PoK!  

Back to reality

Jaa, som ni ser är de ny design på bloggen numera, min kära bror har hjälpt mig. Inte riktigt färdig dock, de ska ändras lite färger på text osv, men sen så. :)

Jaa, efter min sista jobbdag i lördags firade jag med att åka till näset och dansa till älskade Shake! Frida o Julia blev travelmates o de va en grymt kul kväll!

Söndagen sov jag till exakt 14.00!! ASSÅ HERREGUD VAD HÄNDE DÄR?! Jag tror aldrig jag sovit längre än till 12 nångång i hela mitt liv och nu två liksom? Och utan att vakna en enda gång, verkligen stensov till dess. Då är man trött!

Iaf. Drog sedan, efter frulle o dusch, te torvalla o hämtade Jana så drog vi hem till henne i Järpen. Pizza, godis, Sunes sommar, The Goofy Movie o lite studsmatta följde, mkt MKT trevligt o skoj! Min älskade Janabanana flyttar här i veckan till Norrköping och lämnar mig kvar här! Kommer sakna dig SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET ÄLSKADE VÄN! Mitt lyckopiller, kokosnöten min! <3<3 Du kan va knöl... :') Hörs snart. <3

Åkte från järpen på kvällen o stack då till Ekke, medan ja ändå va ute o åkte liksom. Övernattade där, och spenderade måndagen med att gå runt på gården, titta på Ekke pysslande på med grejs o filosofera. Kan låta trist, men de va ganska rogivande faktiskt. :) Blev film på kvällen, Wanted och nån jävla rysare som gjorde att ja knappt vågade gå o lägga mig! Kunde somna till slut efter att ordentligt dragit igen gardinerna o tvingat Ekke kolla under sängen... :P 

Så nu har jag kommit hem igen, åkte typ halv elva. Duschat o nördat här sen dess. :) Planen idag är icke existerande, de enda jag vet är att jag ska på biblioteket o lämna igen ett par böcker, sen blire lugna gatan! :) 

Men de va lite update, ha de! PoK!  
  

Hemma igen

Från Borås och utbildningen. Allt gick finfint, bra utbildning, trevligt folk och, förutom en försening, felfri resa. Gick som en dans, hö hö hö. :P
Men de är bra skönt att vara hemma igen måste ja säga! Och framförallt få sova i sin egen säng igen! <3

Var på dans igår kväll också, säsongsavslutning i Hällesjö och Zlips spelade. Mkt bra, kan tilläggas. De kommer nog tvåa på min lista. Shake är bäst, sedan Zlips o sen Jannez. De är dansbandstoppen det. :P Övertalade Ekke dit också, så han åkte med S-O och Anna och då fick jag dansa massa med honom. De va nice, vi hade typ inte setts på 1 månad innan igår, så de va verkligen på tiden! Min skrutt. 

Och idag var de upp sju igen för jobb. Men nu har vi iaf återgått till de tider vi hade i början, så ja slutade vid tre. :) De är nice. Och jag har faktiskt bara två arbetsdagar kvar, sen är ja färdig! Då blir de som sagt lov i 15 hela dagar. :) DET ser jag verkligen fram emot! 

Jaa, nu är väl planen en välförtjänt dusch o ikväll blire bio med familjen o moster A, vi ska se "Sommaren med Göran". De blir gött, den verkar himla kul! Bra att få skratta o må gott lite, de behöver jag en seg dag som denna. :)
 
Men ha ne! PoK!   

Jappala

Yo folket!

Har precis som förutspått tagit de lugnt dessa två lediga dar, typ sovit länge o gjort nada... :P 
Beställt internetbank, köpt filmer på nätet (the goofy movie, sunes sommar), köpt ny telefon (nokia 2630) och lånat Harry Potter 6 (blev så sugen att läsa om efter bion) på biblioteket. Mkt nytta där va. ;) Känns bra iaf!

Och imorrn blire jobb, 8-15.30, därefter lugnt.

På torsda ledig, då ska ja till Frida o vi ska på Man's riun o kolla tatueringar, kanske till o med boka tid! :) Därefter packa o svara på lite frågor vi fått skickade, för kl 6.00 fredag morgon åker jag och Frida på utbildning i Borås via dansklubben! Jag ska gå grundfunktionär och sekretariat, och då kan jag hjälpa till på danstävlingar sedan. :) Vi blir borta 7-11e därnere, jag kommer hem igen onsdag morgon kl 7. De ska bli riktigt skoj faktiskt! :)

Sedan är de tre dar jobb till och sen är de färdigjobbat och SOMMARLOV. Haha... ;D 
Ja, ledigt två veckor iaf innan terminen på MIUN drar igång. Ska bli skönt, då ska jag typ umgås me folk, dansa, chilla o se till att BADA nånstans oavsett väder! Fan, kan inte gå en hel sommar utan att ha badat åtminstone EN gång damnit!

Satt så ere serru. Men ha de bra, de ske je ha! :) 
PoK!
    

Sönda. IGEN?

Ja nog fan går de fort!
Jaa, jag har iaf lugnat ner mig sen mitt senaste inlägg, får ju såna där deppattacker ibland men de går över. Nu är jag mitt vanliga gladare-mer-pepp jag igen! :)

Var igår ut på Yran med Jonas och Frida. Jag och Jonas åt först på stråket tills vi blev utskickade (de stänger ju en timme för att förbereda yran) o då tog vi en lov hemma innan vi knatade iväg till Frida på Frösön. De va svettigt värre, så de blev taxi för oss tre tillbaka till stan o yranområdet. :P

Väl där kikade vi runt, gick ner till tivoliområdet och ÅKTE KARUSELL. Asså, varför?! Jag hade lovat mig själv efter ifjol att typ aldrig mer åka karusell o så gör jag det ändå. Jag blir ju så fruktansvärt rädd... :P Men men, de va rätt skoj förutom Fridas blåslagna arm (hon satt ytterst och fick ta alla hastiga stopp). Efter de gick vi in på Food och drack öl/cider/ouze innan vi knatade upp på torget för lite Amy Mcdonald. Näst följde presidenttalet, alltid bra, och sedan Lady Gaga! Hon är fan frän, om hon skulle skippa porrstilen skulle hon vara asbra. Hon är jätteduktigt artist iaf. :) 

Sist blev de lite nattamat innan man gick hem. En mycket trevlig kväll, himla kul o hitta på spontant sådär. :) 

Idag har jag jobbat, ett helvete precis som väntat. Har avsynat hela dan, jäkla yranfolk att skita ner! Men men, nu är dan över o jag ledig 2 dar! Nice! :D 

Så nu blire ta de lugnt, kanske gymma något om ja känner mig kry o pyssla på lite här hemma. :) 
De va allt för nu, take care hörni.

PoK! 

RSS 2.0