Sunday

Jaop, så var den helgen snart över. Men de spelar ju egentligen ingen större roll längre eftersom jag nu inte har något att göra på dagarna. Känns lite konstigt faktiskt, man är ju van att ha saker för sig non-stop liksom...
Men, lätt värt. <3

Iaf. Dansen var skoj, var alldeles för trött så det blev version Rebecca-en-aning-flamsig-och-pratar-för-mycket men de har ju gänget stött på förut så de gjorde förhoppningsvis ingenting.

KMet är ett enda surr i mitt huvud, en aning kaos var det. Fixa iordning sekretariatet, kuta runt o försöka hitta nya partners till småbarna vars partners inte dök upp, sitta och räkna, värma upp, tävla, dela ut diplom till barna, röja ihop allting o gud vet allt mer. Och tävlandet gick skit som väntat, men de spelar mig ingen roll. Det var skönt att komma hem, göra iordning lite god taco o bara slöa framför dansbandskampen. Ingen skymt av mor och far (de har varit i strängnäs i helgen) men Jesper (Bengts pojk) såg man iallafall! :) Sedan blev det titta på CSI också, Simon samlar boxar så de är skoj att titta på.

Det har dagen idag också ängnats åt, mer CSI! :) Har ändå varit trött och seg o mör i kroppen, så de va lagom avancerat idag. 

Och imorrn ska jag klippa mig, de ska bli skönt. Förhoppningsvis kan frissan hjälpa mig hitta på vad jag ska göra med det där som hänger på mitt huvud. :P Sen måste jag träna också, fan de va ju säkert 1-2 månader sen sist (på gymmet alltså). Men nu är man ju "kry" så då är de bara att sätta igång igen. Har ätit allt för mycket gott på sistone så nu blire skärpning! Fan, julmat o julgodis o pepparkakor, lussebullar på gång, då behövs all movement you can get. ;)

Jaa, de va väl nuläget. Inget spec på gång så vitt jag vet. Större grejer framöver är väl Kaxås den 11e då Jannez spelar 2+1, jul i Malgovik, annandan Jannez i Laxsjö och nyår Fåligs och ett band till i Laxsjö. 

Justja, kan ju lägga ut:

 Fick av barn&föräldrar i Ås, så söta! <3  


Och jaa, detta ska väl symbolisera mitt almänna humör just nu. :P


I övrigt är allt lugnt, ska träna mycket för det har jag saknat. :) 
Ha de gott folket!

PoK! 
  

Nämen?

Oj, mycket kan hända på bara ett par dar. Jag har hoppat av skolan!
Jag kände mig omotiverad och att det var fel för mig och jag vill inte jobba med människor på det sättet och ha det ansvaret. Sen är livet kort nog ändå och jag tror på att göra det jag tycker om och känner är kul och varför ska jag då tvinga mig igenom något som bara föder ångest?

Nä, så nu är det över med plugg. Och beslutet känns bara mer och mer rätt för varje dag och jag är så himla mycket gladare så det känns jättebra! :) Nu är det ut på arbetsmarknaden som gäller, söka jobb! :)

I övrigt är jag ganska trött, har haft svårt att somna på sistone och det sista av förkylningen håller på att pressa sig ur kroppen så det suger mycket energi. Sen fick jag skjutsa Frida på akuten inatt, hon har så hemskt ont i magen. Vi var där mellan tolv och fem imorse, sedan hem till mig och sova en stund för att gå tillbaka igen (de hade fullagt på sjukhuset). De provade flera olika grejer, men värken försvann inte så hon fick åka hem igen. Så hoppas värken hennes försvinner av sig självt nu så hon slipper åka tillbaka på sjukan. :S

Det resulterade alltså i tre timmars sömn inatt. Men, de får ja ta igen. Ska på möte nu ikväll inför KM, men sen blir det SOVA. :)

Till helgen, imorrn äre dans på tapeten, Zlips spelar på furan. Det ska bli riktigt kul, ska iväg hela gänget! :D Sen är de ju KM på lördag, mindre pepp på det, men de får väl bli som de blir med mitt o Ekkes tävlande. Lär gå skit, men de gör mig desamma faktiskt. Men det ska bli roligt att se mina små från Ås, har gjort jättefint diplom på datorn åt dem som de ska få efteråt, de söta små liven. :)


Jaa, i övrigt tror ja de blir lugnt. Som de ska va! ;)


Best wishes, PoK!

Sena söndag

Hemma igen, äntligen! Slitigt med hjälpdansande på buggkurs fredag kväll, buggkurs lördag dag, hälsa på Fia lördag kväll + sent kortspel, buggkurs söndag dag och styrelsemöte söndag kväll! Men det var kul med kursande och att få komma hem en stund gjorde det lätt värt! :) Bo hos min andra familj! <3

Men nu är det iaf home sweet home igen, och jag ska försöka hålla det så. Nu har det varit nog med svängande fram och tillbaka ett tag. Visst, de är några kvällsaktiviteter den här veckan och KM på lördag, men annars ska jag banne mig vara hemma o ta de lugnt! Massa plugg att göra dessutom med två tentor två och tre veckor bort så jag har ju de jag gör iallafall. 

Jaa. Annars vet jag inte, inget som jag direkt går o grubblar på just nu. Aa, plugget då, men det snurrar ju runt i skallen jämt så de räknas inte.

...

Ne, sova kanske? ;) 
Må gott, PoK!

 


Det kommer bli något av mig också!

Igår kom Ekke hit, de va gråregnigt o allmänt vara inne o kura o titta på film läge. Så vi tittade på film o mina serier o sen la vi oss. Sedan har dagen idag till stor del bestått av att trösta vännen min. Han har tjejbekymmer. Faktiskt har han samma problem som jag, aldrig nån som vill satsa o prova. Men han har en hel del otur också. Då kom den första negativa insikten för dagen. Han var så ledsen o jag hade inget att säga. Jag höll om honom, men inte en mening till tröst formade sig i mitt huvud.

Sedan gick vi ut och åt. Då berättade han hipp happ att han och Jonas pratat lite löst på forum och J hade sagt att han var nöjd med saker och ting som de var just nu. Negativ insikt två. Nu är det definitivt, det kommer aldrig bli något mellan J och mig. 

Men av nån anledning är jag ganska pepp och glad ändå!

Och därav rubriken, det kommer ordna sig iallafall. Jamenar, jag kan ändå inte göra något mer för Ekke än finnas som stöd i den mån jag förmår och då får det duga, jag behöver inte försöka hitta på något att säga. Och med J, fine då. Jag får lov att acceptera att jag nog alltid kommer vara lite kär i honom. Det kommer alltid finnas där inne nånstans, men jag ska inte vänta/hoppas på något som förmodligen aldrig kommer. Jag har självdiciplin nog att lägga det där åt sidan, jag måste leva livet.
Det är min positiva insikt idag. Veckorna bara rinner förbi en och jag ser mer och mer mitt liv med allt det jag gör framför mig, som om det vore på ett papper, och det finns inga måsten.

Jag har skolan. Det går bra, det är mycket och tufft, men jag vet att jag klarar det. Det känns överkomligt, jag har koll på läget. Jag har dansen och ÖBRK o de sysslor det innebär som jag tycker är kul. Jag har fantastiska vänner, alla unika på sitt sätt att ge mig vad jag mår bra av. <3 Jag har min familj, trots att vi är lite svajigare än vad vi brukar. Vi har inte anpassat oss till att vi är 4 vuxna som bor tillsammans numera, men jag hoppas det kommer och jag ska försöka anstränga mig mer för att det ska bli så. Kärlek, visst saknar man den oerhört, men jag känner också inuti att den får vara värd att vänta på. Man ska inte nöja sig. Dessutom finns inga stopp på vägen - enjoy, have fun and feel good inside! :)     

Japp så ere. Och nu väntar en lugn period i mitt liv och jag ska göra mitt bästa för att hålla den lugn, jag tror de kan va bra. Närmsta två veckorna ska jag på skolan 1 dag och ha metodövningar, sedan är det enbart självstudier och det passar mig perfekt! :D Sen kommer tre tentor på rad (två om jag slipper omtentan) och sen är det jul. Typ. :P 

Aja, kontentan av det hela är iaf att jag är nöjd med läget. :) 
Och imorrn blir det Kälarne! <3

Ha ne, PoK!  

Tisdagidag

Japp japp, har varit hemma från skolan både igår och idag så jag ska bli kvitt förkylningen nångång. Men tro inte att jag slöat för det, pluggat massor! Som jag ju är tvungen till. Men jag känner mig ändå rätt lugn, vi har mycket mer tid att läsa själva den här kursen, så de är bra!
Imorrn ska jag på skolan, då är det viktiga föreläsningar jag inte kan missa men sen är det självstudier torsda-freda så de är nice! RIKTIGT lugn vecka blev de här. 

Nu längtar jag till kvällen och tvn, Ugly Betty o Desperate Housewives står på schemat! :) Och imorrn kväll är det Bonde söker fru, Grey's Anatomy och SYTYCD. Älskade serier. <3
Låter som jag tittar jättemycket på tv. Men det är faktiskt bara dessa två kvällar jag tittar i stort sett, annars brukar jag inte ha tid. Två kvällar i veckan kan man unna sig tycker jag. :P

Jaa, hade inte direkt nå nytt eller annat att förspilla, resterande vecka kommer att bestå av plugg, och till helgen har jag planerat att åka till Kälarne. :) 

Satt så ere.
Ha ne gott folket! PoK!   

Söndagsmelankoli

Japp, söndag o deppig såklart. Dessa dagar då man gruvar sig inför den nya veckan o funderar för mycket på sitt liv. Uscha.

Iaf. Har i helgen varit i Åre med ungdomar från ÖBRK. Vi bodde på Continental In o hade massa skoj för oss, bad, dansträning, lekar osv. Det var teambuilding som gällde o de va riktigt skoj! Vi var väl med oss sex ledare ett 40-tal som var iväg. Det negativa var att jag är så grymt förkyld och att jag missade Fålings i Laxsjö. Eller rättare sagt att jag missade en helg hos J.

Och ja. Jag har halkat tillbaka på honom igen. Forum gjorde mig påmind om allt jag gillar med honom. Men jag fattar för guds skull inte VARFÖR jag börjar tänka på honom igen. Kan jag inte fatta nångång att han ändå inte vill ha mig och att det är fullständigt meningslöst att fortsätta tänka o hoppas på honom?? Suck. Nånstans därinne vägrar hoppet att slockna. Tänker på honom jämt.

Men han gör det inte direkt lättare heller. Förra gången jag tänkte åka dit upplevde jag att han egentligen inte ville ha mig där och den här gången blir han besviken då jag inte kommer. Hur ska man tolka det?? Och varför tolkar jag det överhuvudtaget, så jävla meningslöst! Jag vet ju att det aldrig kommer bli nått med den pojken iallafall!

Jag måste nånstans i mitt undermedvetna gilla att plåga mig själv. Så här är det ju jämt.
Men men. Kan ju distrahera mig med annat så länge, har ju som vanligt MASSA plugg HELA tiden..

Får vi se hur de blir med saker och ting.
Ha det, PoK!

:)

Oops, nu var det visst ett tag sen.

Hm, inspirationshelgen med ÖBRK gick bra, de va förra helgen det. Och veckan som varit innehöll massa plugg o andra saker, riktigt stressig var den. Så det var skönt med denna helgen, för vi åkte på Forum!! :)

Hade bokat stuga uppe i skogen, skitmysig var den! Två sovrum, allrum o bastu på toaletten. Riktigt gött! Så där har jag, Ekke, Jonas, Frida, en skittrevlig tjej som heter Malin (kompis till Frida) o en kille som heter Oskar (kompis till Jonas) partat järnet i helgen.

På torsdagen är det ju mest dansvänligt, Jannez spelade så då va vi ner på hotellet. Jag o Ekke blev dock trötta o gick hem tidigt. Var en lite spännande kväll med, det var en ung kille som hade raggat på både mig o Frida nere på hotellet som verkade ja typ hög eller nått. Så när jag o Ekke har lagt oss hemma i stugan hör vi nån på bron och kliva in. Helt tyst, personen säger inte ett knyst. Vi funderade på att kliva upp men avvaktade, tänkte att vem de nu var i gänget trodde den att vi sov och inte ville störa. Då hör vi Oskar komma hem och när han kliver in i rummet säger han "jaha har ni bjude hem folk". Alldeles förskräckt säger jag "näää" och rusar upp. Så är det killen från hotellet som sitter där! Förmodligen hade han ingenstans att bo och smet in för att sova på våran soffa, men äckliga jävla slumpen att han hittar just våran stuga sen! Han blev utkörd illa kvickt men ja hade hjärtklappning ett bra tag efter. Vi körde med låst dörr därefter.

Fredagen klev ja upp sex för att åka hem till stan och göra tentan. Fick köra Ekkes Audi med automat, kul! :) Tentan gick sådär, tyckte jag skrev mycket, men missade många frågor som hade hög poäng. Mest troligt klarade jag den inte, men de kändes bra för den visade att jag ändå kunde en hel del trots att jag inte hunnit plugga allt jag velat. Var förbi hem en sväng, handlade o åkte tillbaka till vemdalen. Då blev de filmtittning (Jonas hade med sig sällskapsresan-boxen :P), gott o dricka, bastu o pizza. Jonas o Oskar drog på hotellet sen då de hade förköp alla tre dar men vi andra va snåla o stannade hemma. Lugnt o skönt faktiskt. 

Sist då lördag, party blev de då med. Var rätt kalas då vi drog ner på afterskiin o där fick man ju trevligt sällskap som man hälsade på en sväng. ;) Hemma i stugan igen till dansbandskampen o mat och sedan blev de hotellet igen på kvällen. Var trevligt de med, men var hemma rätt tidigt ändå. 

Så på söndag drog vi hemåt vid ett-tiden, åt tillsammans på Duffys o sedan stannade Ekke ett tag hos mig för han skulle plocka upp nån moster typ från tåget. La mig vid nio av ren utmattning. Så det har varit en chill, mys o ordentligt trevlig helg! :) <3



Nu är de ny vecka o ny kurs på skolan. Den kommer bli ungefär lika tuff som förra, så nu är de bara att börja om då... Långa dar o massa läsning i en bok jag inte ens har skaffat än... Men de ska nog gå bra, det var mycket självstudier i schemat o de gillas.

Ja, de va lite update med läget, kommer inte dröja lika länge till nästa gång! :)
Ha de! PoK!


RSS 2.0