Shoes!

Sitting here again.. Och börjar bli hungrig igen!Inte så konstigt iofs när man äter middag vid sju på kvällen och sen fortfarande är uppe vid kl två, då börjar magen va tom igen. :) Får bli lite fil tror jag.
 
Tittar på SYTYCD, blir så himla inspirerad och vill dansa allt! Saknar att dansa, måste ta och kolla om jag inte ska hitta nått sånt här nere också..
 
Annars är de ganska lugnt, jobbar och stökar på. Ska faktiskt bli ganska roligt på jobbet för jag ska få åka till Tyskland! I en hel vecka (mån-fre) ska jag och några till få gå utbildning därnere på våra elpressar, kommer nog bli både roligt och spännande och intressant också. Blir mest troligt v11 redan! Blir skönt med ett litet break.
 
Helgen har varit kolugn, mkt skönt att inte göra så himla mkt! Lördag blev det träning, zumba och gym. Sen åkte vi till Heron för att leta skor till mig. Blev de två par jag var ute efter så ren succé, gjorde de värt de timmarna de tog. Hur man än gör går de inte att bara ta en "tur", man är borta i timmar hur man än gör när de är shoppingdax
.
Ett par nya studio/dansskor att ha till gruppklasser och ett par rejäla walkingdojjor. Mucho nice, och två par märkesskor i bra kvalitet för 1500 totalt, de kallar jag kap. ;)
 
 
 
Och lördagsmiddagen gick i lite "nyttigare" tecken, sallad och kött till varmrätt och bärglass gjort på frusna bär och kesella till efterätt, mums! :)
 
 
 
Inte ofta man hittar färska jordgubbar i feb.. :P Billiga som fan och de var helt okej!
 
Och idag söndag (eller igår, kl är ju över tolv höhö) har det varit superfint väder, vi tog en promis runt i området och sen hem och städade, diskade undan och pysslade på lite innan vi belönade oss själva med en pizza!
Så de mesta känns fortsatt grejt!
 
De får räcka för nu, ha re'!
PoK!
 
 

Nattugglan

Tankar från soffkanten.
 
Uppesittarnatten, mycket tv-tittande! Grey's Anatomy och So You Think You Can Dance för hela slanten. :P
Samt lite reflekterande över tillvaron.
 
Veckorna rivs av en efter en, slutar aldrig att bli chockad över veckotalet som står på tavlan på jobbet. Imorgon när jag kommer dit kommer det stå v8 på den. Helt galet.
 
Vi har bott tre månader i vår nya lägenhet. Och jag kan inte älska den mer! Den är perfekt. Säga vad man vill om spontanköp, men detta är en guldgruva, den ger mig sådan tillfredsställelse och ro! <3
 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt. Kände ett sånt sug att blogga lite men det står mest still.
Jag mår bra, fortfarande sluppit förkylning så pepp pepp att det håller i sig! Haft en lite lugnare vecka då jag överanstängt mitt knä och det var kanske vad jag behövde. Tröttkoman har släppt lite och jag känner mig mer glad och positiv än jag gjort på ett tag. Så det känns bra. :)
 
Längtar efter vår och solsken. Sommar och semester. En smidig och stark kropp.
Och att få fortsätta ha det så bra och vara så lycklig. Försöka vara tacksam för allt här i livet.
 
Jag älskar dig mitt allra finaste, jag älskar dig Tommy Mellberg <3 
 
Peace out people.
PoK!

Update

Så var vi här igen dä, tänkte skriva nå rader så ser ni att jag lever. :P
 
De senaste veckorna har bestått av jobb, äta, sova och träna. Skojar inte, de är endast det. Och varit konstant trött förstås. Kommit in i värsta svackan just nu, känner mig kroniskt trött verkligen, skulle kunna sova hela dagen och är fortfarande trött till kvällen. Vill bara ligga nerkurad i de gosiga sängkläderna och inte bry mig ett skit om nånting annat.
 
Tror det kommit en backflash från nattjobbandet nu när det gått en månad, är ju inte konstigt man blir trött när man typ aldrig hinner se något dagsljus. Det är mörkt när du åker till jobbet, mörkt när du kommer hem och mörkt när du kliver upp igen. I princip. Det i kombination med att jag gått från 1, max 2 träningar i veckan (lätta pass i grupp) till 4 gånger i veckan hårdträning (gym & spinning) gör nog vem som helst trött tror jag.
 
Sen är jag nog tämligen less på det här jobbet med känner jag. Skulle vilja göra något annat. Så jag ska definitivt söka till plugget i höst, så får vi hoppas att ekonomin tillåter en pluggstart!
 
 
Tänkte visa lite från senaste tidens pyssel, först lite decoupage (klistrar papper på föremål typ), blev en bricka iklädd Kalle Anka och en wc-skylt till toan. :)
 
 
 
 
 
Sen har ju jag och Frida kört igång vår egen stickningsstuga/syjunta så nu är min stickkorg välfylld och bara väntar på att bli roliga projekt! Just nu håller jag på med en halsduk/buff grej och mina första tumvantar. Det är sjukt kul, och jag skiter i att det är gamm-mommavarning. Vi alla har lite tant ini oss, så de så!
 
 
 
Satt så ser de ut, ska försöka hitta lite positiv spirit nånstans i nån hörna och försöka bli lite piggare, men just nu är jag glad att jag får vara frisk och klarar av dagen. T är inne på tredje veckan förkylning och halsont men än så länge har jag klarat mig, peppar peppar! Verkar vara ett lyckat koncept att inte pussas, även om de inte är kul.
De får räcka för nu, så hörs vi snart igen!
Ha't bra gänget.
PoK!
 
Lovely tulips is always to be glad for <3

RSS 2.0