Helgen

Jaa, mösspåtagningen gick så bra den kunde inne på den tredje dagen feber, ja var trött, hostig o hänging, men de blev nog hela middan, dansa lite till The Women och G3 iaf innan ja drasade hemmåt. :) De va trevligt, o ja fick ju dansa med Bengt (en kille i bygg som brukar vara på dans som jag älskar bara för att han heter BENGT) så min kväll var ju gjord.

Resten av helgen har spenderats hemma med familjen vilket också var planerat. Hade tänkt att de skulle vara skönt och mysigt o bra att ladda batterierna lite o bli frisk till studenten. Blev ju lite av varje o mor delgav sin oro för det ena o det andra, så de har nog blvit både skrik, grin o skratt denna helg för oss allihopa i familjen. Både bra o mindre bra, men man måste ju prata ibland också, så är de ju.
De är bra nu iaf och jag älskar min familj mest i hela världen. :) Vi har cyklat o njutit av vädret också, så mys blev de faktiskt iaf. <3

Nu i veckan då, imorrn blire de hejdå på SvC och brännboll på bollspelet som ska bli skoj. Sedan townen en sväng med mamma o uträtta ärenden och så ska vi baka inför kommande STUDENT. :D
Lugnt på tisdag, slutar tidigt o på eftermiddan drar ja till Emma i Dvärsätt, hon ska ha ett litet "hejdåparty" eftersom hon åker tillbaka söderut efter studenten, de blir trevligt me massa goa människor.
Onsdag lugnt, fika hejdå på samhällen, ta studentfoto med klassen och så ska vi kolla på våran inspelade Gökboet tillsammans. Torsdag, vet ej. 

FREDAG = STUDENTEN!!!! OJOJOJ!!! :D:D:D 

För övrigt vet jag inte vad som händer eftermiddagar/kvällar, kanske hittar vi på saker med klassen eller så gör jag saker hemma eller nå annat. De får dagsformen o viljan avgöra helt enkelt, Jag saknar Jonas massor och är jätteglad att han kommer på mitt studentfirande på lördag o äter smörgåstårta, förhoppningsvis stannar han ett tag så vi hinner ses bara vi. Vill liksom känna av läget och försöka ta upp med honom hur vi ska ha det, de måste nog bestämmas nu innan jag blir kär i honom på riktigt. Skulle bli en anings jobbigt om de visar sig att han inte vill mer än "bara vänner" då om ni förstår vad ja menar... Men men, vi får se. 

Allt löser sig ju på nå sätt. Inte alltid som man tänkt, men löser sig gör det!

Men jag håller er uppdaterade under veckan också, förmodligen iaf. :) Ha de bra, PoK!   

Ojdå

Visst en del nytt att avhandla ser jag.

Dagen efter Fridas bal, lördag, bestämde Empa att vi skulle gå ut på krogen. Var inte pepp alls men vi gick iaf o Erik kom in te stan o gick ut med oss. Han och jag var inte fulla o pratade mest hela kvällen om den hopplösa kärleken medan Frida däremot va stupfull. Men vi tycker om henne iaf. :) <3 Ekke fick skjuts hem på natta, o resterande utom Empa (som fick ragg OJDÅ) gick hem å la sig. 

Söndag, Empa o Christian åkte tidigt, ja städa som en gnu och hade inte alls tänkt gå på den planerade klassträffen hos våran lärare Sara då Elin o Jana ringer på dörren. De kidnappade mig, så de bar av till Oviken o stugan där vi skulle vara. Grillmiddag, picknick, kubb, stafetter, tal, mys o grejer. De va sköj o trevlen, å min snälla mor hämtade på natta. :)

Måndag var de skolan, sedan bojkottade ja o Frida Marité för jag orkade fan inte o så kom Erik o Emma o umgicks me oss istället. Sedan drog vi te Emma i Dvärsätt o sov.

Frida for hem till Svenstavik på tisdagsmorgonen samtidigt som ja sjukanmälde mig. Vi andra typ sov/drog oss till 12 innan vi lämnade Emma på Dille, åkte till stan, hämta grejer o åt frulle, tebax till Dille o hämta Emma, förbi henne så hon fick packa o sedan bort till Erik. Där blev de tvspel (jag ägde dem båda) hela kvällen i princip och feberfrossa (jag) men de va mys. Sov hos Erik o han skjutsade mig o Emma te stan imorse, ja skulle te skolan o hon med tåget till Sundsvall.

Så idag har jag snörvlat o suckat, både allergi o förkylning nu så jag är helt täppt. :/ Huvudet har varit mosat under en sten större delen av dan o jag varit helt död (har det känts som iaf) men de har ändå varit en bra dag för jag har fått tre MVG-besked idag. :) *STOLT*

Slutade tidigt o sitter nu här. Frida kommer med bussen sen i eftermiddag för vi ska iväg på styrelsemiddaggrej (typ) sen ikväll. Så medan ja väntar på det ska jag äta fil med muslii o titta på inspelade Ugly Betty o Desperate Housewives från igår. :) 

Resterande vecka händer inte mkt, har mösspåtagningsbal på skolan imorrn, ska bli spännande o se hur de går med förkylning o allt, men de ska bli kanonkul ändå! :D Helgen blir lugnt, nå party kanske, nå umgås kanske. Får se va som händer o va som orkas med. 

De va allt för nu, ha ne! PoK! 
 
 

Fredag

Jaa, idag hade Frida som sagt sin bal, så jag har hjälp henne, Empa, Christian o Terese med alla förberedelsebestyr. :) Sedan kom Jonas och vi följde med bort på Jamtli och fotade gänget innan vi gick på bio. Män som hatar kvinnor, lika bra som förra gången. :) Efter de gick vi hem och åt maten jag förberett o sedan lite tv-tittande. De blev I am legend, den är bra. Sedan kom gänget hem och dumpade av väskor o bytte skor o drog sen på krogen. Jonas åkte strax efter det, han skulle upp tidigt.

De va en jättemysig kväll verkligen, och jag känner mig fortsatt hoppfull, hihi. ;)

Men nu ska jag fika med Frida, Empa o Christian som kommit hem (Terese gick o la sig direkt). :) 

Så ere, ha de! PoK!  

Kristihimmelfärdsdagen

Och dagen efter balen! :D :D

Men först, vett & etikettdagen var över förväntan rolig! Faktiskt! :)

Balen då. Var otroligt rastlös hela dagen igår, försökte ta en promenad och fördriva tankarna, men den vart nog lika rastlös den. I vilket fall kom Frida o Empa förbi med hans kostym (dom ska ju på bal imorrn o ska sova hos mig också) och sedan kom Ekke. Vi tog de piano, duschade o gjorde oss i ordning. Sedan lite fotografering här utanför innan vi travade upp på Gamla Teatern. Träffade klassisarna där o sedan in för välkomstdrink o så småningom middag. God mat, alla var så fina o glada o de blev en toppenkväll! Vi drog ner på Marité framåt natta men de skulle HELA balen göra så de va tvärstopp. Inte en chans att ta sig in. Så ja o Ekke tog en aquatini på The Rock istället innan vi gick hem å la oss. :) Jättekul kväll, verkligen underbarast! :) <3

          

Idag har vi segat, gick ut o gick en sväng och sedan fika i badhusparken o finväre med resten av familjen. Ekke åkte sen hem, vid två ungefär, o nu har jag hamnat här. Ska snart hjälpa till med maten o plocka in mina rentvättade kläder i garderoben. Frida kommer och sover över ikväll o då ska vi testa ut hennes balfrisyr inför morgondagen! :) De blir skoj! 

Och imorrn kommer Empa (Fridas kavaljer) o Christian (klasskompis till Empa som ska gå med klasskompis till Frida)hit också och jag ska agera Fridas hovdam under dagen! :) Sedan kommer Jonas och håller mig sällskap då de är iväg och balar, har planerat att bjuda han på mat här hemma och sedan bio. De blir mys hoppas ja! ;)

Satt så ere! Update snart igen. Pok!

 

Dimanche

Hittade massa nice kläder på Birsta igår, jippie. :) Därefter fick jag puttra hem på egen hand från Sundsvallet eftersom mamma skulle köra hem en jobbil åt pappa. Körde fort som fan, åkte tre var hemma fem. :P Då väntade Jonas på mig, så jag hoppade in duschen o fixade mig inför dansen medan han fick titta på tv. Sen åkte vi te Emma o grillade där, de va ja, Jonas, Ekke, Emma o Julia. Alltid lika trevligt. :) Lite lätt paltkoma o sen drog vi te näset på dans, Zlips och Fålings lirade järnet! :) Det var dock en lite udda kväll, var trött och sen kände jag mig lite dum inför Jonas och lite annat skit o skräp... Så när han skjutsat hem mig kröp ja ner i sängen o va lagom ledsen. Ringde och beklagade mig för Ekke en stund o kunde sen somna.

Vaknade idag typ halv tolv men låg och tyckte synd om mig själv till typ två. Sen insåg jag att det inte gjorde de bättre för någon, ryckte upp mig, gick och duschade, tog en promenad i finväre, blev på bättre humör o kom hem till färdig mat. Fick efter maten 2/3 uppgifter gjorda, så de blev en riktigt bra söndag iallafall. :)

Och det här med Jonas. Har kommit fram till att: Let it be. Blire nå så blire nå, om inte, ok. Han är jättego o trevlig, duger alldeles utmärkt som kompis också. Visst kommer de ta lite tid innan ja kommer över de känslor jag har för honom ifall de inte skulle bli något mellan oss, men de är ju överkomligt. Bara jag tar de lugnt o vi tillsammans bestämmer hur vi ska ha de så blir de nog asbra de där. Ja har insett idag att de inte hjälper nå, allra minst mig själv, att överanalysera, kämpa fram, bli ledsen etc etc. De ödslar bara energi o man ska inte tvinga fram ett förhållande. De ska ju vara något härligt som bara kommer naturligt liksom. Så nu följer jag mitt mya mantra, TA DET LUGNT OCH LET IT BE.

Ny vecka nu då. TRE VECKOR TILL STUDENTEN! HALLÅ VAD HÄNDE??!! :O


Och den här veckan är inte ens nån "skolvecka" egentligen, för det är bara imorrn ja har vanliga lektioner. Sedan är det vett&etikett-dag på tis, bal på ons (ledig på dagen) och ledig tors-fre. Jävligt nice och slött med andra ord! ;)

De blir kanon de här! :D
Men ja håller er uppdaterade i veckan också. :) Ha de bra så länge! PoK!


Friday

Frida är här, WIIIIIE! :D

Sen ska hon iväg, då ska jag packa i bilen för jag o mor drar till sundsvallet ikväll! Ska bo hos Carro o imåra blire Birsta o shopping! Mat i Dvärsätt hos Emma o dans aspåsnäset på kvällen imåra också. Blir nice! :)
 
That's all for now. See ya! PoK!!

Mittivecka

Precis som jag redan visste så har allting lugnat ner sig nu. Jag behöver inte tappa modet, de finns inget som säger att loppet är helt kört än på han-som-jag-gillar-fronten. Som sagt, jag måste lära mig att ta det LUGNT.  

För övrigt känns de bajs på allting, är sjuk, trött och omotiverad. Har en uppgift i religion, en uppgift i sv C och en uppgift i samhällskunskap kvar + finslipning av rapporten men de är faktiskt inte mycket. Har gott om tid på mig, så jag antar att det är det som gör att jag ändå känner mig lugn över det hela. För allvarligt talat gör jag ingenting just nu, har inte pluggat ett smul i helgen och nu går dagarna utan att jag gör ett skit också. Vilken löjligt patetisk ursäkt som helst verkar funka för mig utan att jag blir oroad över uppgifterna.

Men de är klart, jag känner ju mig. Jag vet att jag lätt kommer hinna få de gjort så de kanske betyder att jag äntligen lärt mig att inte oroa mig i onödan? Eller?

I vilket fall består mina dagar just nu av skola, hem, ligga o stirra in i väggen. Otroligt underhållande. Eller så inte. Men de är ungefär allt jag orkar med just nu, huvudet bara snurrar när jag kommer hem o kroppen lyder knappt. Borde vara hemma o ta de lugnt nu när ja är sjuk, men som vanligt skulle ja missa alldeles för mycket då. Så de är bara att knota på. De går å ta igen sen. 

Resterande vecka händer följande. Imorrn, en sväng på skolan o titta klart på filmen på samhällen, göra ett allvarligt försök att få NÅN uppgift gjord och Olofs PA Dvala på kvällen med Christer. Tors, skola, träffa Ekke på stan, kolla in Emma då hon tävlar med hästen på kvällen. Fre, PLUGGA och förmodligen åka te Sundsvall på eftermiddan, vet inte med säkerhet än. Vi ska iväg på dans endera fredag eller lördag så de beror liksom på. Men de blir awesome, ska shoppa på Birsta med mor o Carro på lördag iaf så de blir toppen. :) Söndag, PLUGGA antar jag. 

Satt så ere. Lär ju uppdatera eftersom. Men ha ne! PoK!  

   

:'(

Jag sa ju det. Det slår liksom aldrig fel.

"Vara vänner" är nog de ord jag avskyr mest av allt just nu.

Det har varit en bra dag. Gick en sväng på stan, hittade örhängen som jag ska ha på balen. Fikade på Törners med Jonas. Sen kom Erik, vi åt mat, tittade på film, åkte o raggade en sväng, tittade på en film till o en kopp te. Det var en bra dag.

Jonas pratade mycket då vi fikade. Det var han som tog upp DET, imponerande nog. Han hade tänkt på oss sa han. Vi fortsätter som nu tyckte han, vara vänner. Vi har ju roligt ihop. Jag vill inte göra dig ledsen sa han.
 
Men han sa också,

"Jag tycker ju jättemycket om dig."

Varför vill ingen ge det en chans då? Nog för att de orden är underbara och någonting man blir jätteglad av att höra, men varför vågar ingen ta steget längre? Blir så himla frustrerad, arg och framförallt ledsen. Det behöver inte vara svårt. Det behöver inte bli besvärligt. Jag kräver inte mycket, jag gör faktiskt inte det. Och jag tycker ju så förbannat mycket om dig!

Fan också. FAN. 

Just när jag blivit glad igen. Man ska tydligen inte ta ut någonting i förskott. Visst, än ska jag väl inte kasta in handduken. Vi ska ses en del framöver, och vem vet vad de utvecklas till. Och jag ska fråga honom rent ut varför han inte vill vara mer än vänner. Det ska jag faktiskt göra. 

Men just nu, just idag, är jag ledsen. Just nu, just idag känns det som om han sa jag hatar dig och vill aldrig mer se dig.
 
:'( 

Ledig Fredag

Det här kan omöjligt sluta bra. Jag håller på att trilla dit. Riktigt ordentligt.

Eller rättare sagt, jag har nog redan gjort det. Fan. Tycker ju så mycket om honom. Men tänk om han inte vill då? FAN OCKSÅ OM JAG BARA KUNDE TA DE LITE LUGNT NÅN JÄVLA GÅNG.

Men idag blir nog ändå en bra dag. Gick en lång promenad före frukost, gjorde mig i ordning och funderar nu på att gå på stan en sväng och kika. Ska träffa Jonas idag, vi ska hälsa på Erik som har maskinvisning också. Känner att det är lite jobbigt att bara sitta här o bli mer o mer nervös inför att han ringer. Bättre att gå ut o göra något då, kanske.  

Ha de bäst hörni. PoK!

Va fan de e ju onsdag!

Hade jag glömt. Minsann.

I måndags var de en mysko dag. Började bra med skippad svenska C för Sonix Six (manlig vokalgrupp på 6 pers) i aulan istället. De ägde, FY FAN VA ASIGT BRA DE VAR. Sedan bollspel som sög, de va segt o jag hade skallebank o var på tokdåligt humör vilket inte blev bättre av vissa idioters taskiga attityd. Blev på gladare humör igen efter skolan, då stack ja till Stina med resten av Christers-musikal-gänget för releasefest på våran inspelade skiva. De blev saft o smörgåstårta, mums! Sedan avslutades dagen med bio tillsammans med mor (I skuggan av värmen, den va bra) vilket var underbart, och svinigt ont i halsen, vilket var mindre underbart. Fördjävligt ärligt talat.

Dock har jag väntat på förkylning i säkert tre-fyra veckors tid, så de är väl så dags nu. Passar ju ändå bra nu, har hela helgen fri och har då tid att vara sjuk. Har ju klarat mig över påsk o forum osv så de ska ja va glad för.

Så igår var jag hemma från den första lektionen (vi hade ändå eget arbete) och gick dit till den andra och sista lektionen. Sedan blev de middag på Duffys med Frida o sen iväg till furan för tisdagsträning med Jack&Jill. Det är en danstävling där man hela tiden blir ihoplottad med en partner, så går man vidare till nästa omgång blir man ihoplottad med någon annan osv. De va väl skoj, fast jag gick inte vidare nånting. Sörjde inte särskilt hårt över det om ja ska va ärlig. :P Känner mig som sagt inte särskilt kry...  

Idag då. Rätt lugn dag, redovisade mitt Allan Edwall arbete, gick bra. *Stryka från listan* Yäy! :D Sedan gick vi upp på reveljen o lyssnade på en enmansföreställning av någon Christoffer från Dramaten, den var gripande måste jag säga. Handlade om misshandel. Han var duktig. Sedan hade vi en kort svenskalektion, då fick jag tillbaka min PA-rapport. Så skönt, behöver inte göra mkt ändringar o Elisabeth sa att den låg på VG+ nivå! Jippi! :D Och efter den åkte jag med Christer ner på stan så gick vi runt o kikade efter balprylar till mig. Måste fixa skor, kuvertväska o en blomma i håret vore trevligt! Hittade en blomma som jag ska pimpa, har köpt lite pärlor och band på panduro så nu ska de pysslas! :P Skor hittade ja inga, men ska ev låna ett par av mamma, får se hur de blir. Ingen väska heller, men ska ju till sundsvall nästa lördag o kika efter studentklänning, så man har ju den möjligheten oxå. Än är inte loppet kört! :) 

De känns bra, de ska fan bli roligt att gå på bal känner jag! :) I övrigt är allt lugnt, plugget går okej, livet i allmänhet rullar på framåt alldeles lagom. Man tar dan lite som den kommer. Det är nu också bara 30 dagar kvar till studenten. OJ OJ. De rinner iväg fort nu! Men de ska bli skojskoj! :D

I helgen ska de bli mkt lugnt, ska vara hemma o softa o plugga massor, vore så skönt att få de mesta gjort NU så man kan glassa sen. ;)

SATT SÅ ERE. :) Men simma lugnt folket! PoK!

Schleten men glad! :)

Åkte ju som sagt till Frida i torsdags, de va trevlen där med lite gott o dricka och brännboll med folket. Fast sedan dog det som av, vi blev "utkastade" från lägenheten där vi kalasade så då gick jag och Frida hem istället, drack färdigt och snackade skit. De va nice de med! :)

Fredag rullade vi hemöver igen, pluggade lite o sedan drog jag på fest hos Angelica på Frösön. Festfolket från klassen var där o de va skitkul! Vilt men kul! :) Kom väl hem vid halv tre, hittade överbliven kött/potatisgratäng-middag jag svullade o la mig o sov vid tre. Frida (som hade egna partyn för sig) kom hem typ halv sex o då sov jag gott. :P

Lördag segade vi, jag hjälpte mor med tvättstugan, och mot eftermiddagen gjorde vi oss i ordning, drog på coop o handlade lite kött o åkte till Ekke. Där var Jonas, Julia o Ida redan på plats så när vi kom blev de grillning! Frida ägde på det, jag o Jonas jumsade bara runt o "hjälpte till" (snarare stjälpte kanske) o hämtade grejer, men mat blev de till slut o asgott va de också! :) Kött, potatisgratäng, sallad, grillade majskolvar o paj! Mums! Sedan satt vi kvar i lusthuset o surrade ett tag innan vi röjde, gick upp te Ekke o gjorde oss dansklara o drog sedan till Nälden o dansgalan! Där var det apvarmt o massa folk, men riktigt kul! :) Skjutsade sedan hem Ekke o Jonas till sig o så lämnade vi av Clarre som klantigt nog inte hade någon skjuts på Frösön o så hemma igen. De va en supertrevlig kväll, verkligen underbar! Måste göras om, å ofta! Himla mys! :) <3

Så nu är det söndag igen, och faktiskt inte någon melankoli än. Är så himla glad sen igår, så de kanske inte blir något depp idag. :) Dansade massa med Jonas, mys! Och vi ska ses något framöver, de tyckte han absolut vi skulle så jag tror nog allt han är lite intresserad! ;) Planen idag är väl egentligen att plugga o göra färdigt KuHi uppgiften, men vi får se om ja ids. Ska duscha oxå o ikväll är det medlemskommitémöte här hos mig. Och sedan tar Frida tio över tio bussen hem till Svenstavik. 

Satt så ere. :) Men ha de bra folket! PoK!

  

RSS 2.0