Winterwonderland

Det är SNÖ på backen! :D



Btw...

Det är stjärnklart ute. :) <3

Fy fan!

Här hade man då varit duktig och köpt en samtalscheck på 100 kronor att ladda telefonen med. Men jag mitt dumma nöt la den i jackfickan för att ladda senare. Funderade på att ladda på en gång som jag brukar, men så skulle vi in på triconor och då... Men nu då, har jag ju såklart tappat bort lappjäveln! Varför inte göra som man tänker först, de är alltid rätt! Så det var ju dom 100 kronorna åt fanders... Bah, dumskalle man är!

Jaja... De va ju mina pengar iaf, ingen annan blev ju drabbad... Men ändå, känns surt.

Idag då. Hade dubbel körlektion idag, gick kalas. Sen gjorde jag 3 faser på datorn, alla godkända. Mkt bra, mkt bra. Har fått en ny jacka oxå! Å en mössa! Jäkla nice måste jag säga! :) Så detta känns som en produktiv och bra dag ändå. :)

Imorrn ska jag kanske träffa Erik, om inte måste jag göra massa skolarbete... Skulle jag behöva göra ändå...Typ. Träning imorrn kväll lämna igen nycklarna...

Onsdag morgon blire buss till Kälarne, träffa Bettan. <3 Och resten av gänget (förutom Sofia då), spela tvspel, nån kladdkaka kanske? ;) Stannar där till fredag, buss hem på eftermiddan och dans på furan på kvällen till SHAKE! Fy fan va nice! Sen svenstavik å FESTA på lördag! JÄVLIGT NICE. :) Känner mig så glad å pepp på denna vecka! :)

Men nu ska jag göra litte annat! See ya! PoK!

Söndag

Asså, igår! Var till Strömsund och firade Beatrice som fyllde 7 år. Hon hade barnkalas, 10 halvhöga skrikande mäniskor. Jippi. :P Men men, Carro var hemma och vi höll oss undan så det gick bra ändå. Men det var så jävla obehagligt när jag och mamma åkte hem, vi åkte förbi TVÅ älgolyckor! :S

Den första så såg man en polisbil med blåljus och dom hade satt ut trianglar då dom väntade på bärgningsbilen. På bilen som krockat var hela framrutan krossad, hoppas verkligen chauffören klarat sig. Det blev ännu värre en bit fram för där stod en traktor som tagit reda på den döda älgen... Den stod med skopan i högsta läge och älgen som hängde där nådde fan ända ner  backen, ett stort jävla aber! Typ dinosaurie! Fy fan, jag bara såg krocken framför mig...

Den andra olyckan var värst, så jävla obehagligt! Det var bilen framför oss, en liten blå en som krockade in i en älg! Vi bara såg hur han nita och slirade in till kanten och sen, i strålkastarljuset från lastbilen som stod på mötande vägbanan såg vi älgen, den stackars stackars älgen! Den hade brutit båda bakbenen och man bara såg hur den frustade och fnyste och försökte släpa sig fram, så himla hemskt! Det var en ganska liten älg dock, men ena halvan av bilens framruta var krossad och strålkastarna också... 

Så vi hade änglavakt på vägen hem, den saken var säker... Det hade lika gärna kunnat varit vi. Så för guds skull, ta det jävligt lugnt då ni är ute på kvällen å kör i jakt- och hösttider snälla!

Men men, de var igår de... Idag ska jag övningsköra lite med mamma i stan. De blir nice! Sen ska jag kolla på alla repriser som går idag, missade ju alla mina program den här veckan! Så de blir nice de me... :) 

Nu ska jag spela lite kort med da family. See ya. PoK!
 


<3

"Otroligt, jag förlorade mot en matta!"

Aladdin, Anden vs Mattson i schack.

xD

You are my heart

Okej, nu har jag dansat massa med Frida och Erik och nu känns det mycket, mycket bättre.

Imorgon ska jag och Christer mysa och titta på Chess efter MIUN/Ev teater/Gos-PA-träning. <3

Jag är gladare nu. :)

Fields of gold

Blir lite ledsen av den här låten.

Blir lite ledsen då jag hör att Björn är deppig. Beror det på mig?

Blir lite ledsen då jag tänker på alla jag saknar.

Blir lite ledsen bara... :'(

Ska åka och dansa sen, Jannez på furan. Kanske kan muntra upp mig. Jag behöver en kram av nån. Vem som helst duger fint. 

Har jag gjort något fel...?! :( 

Okaj

Ny vecka dårå, och efter denna, LOV!! Ska bli jäkligt skönt, ta igen sig lite. :)

Vad händer i veckan då? Jannez spelar på furan på onsdag. De ska bli kul! :) MIUN på torsdag. Mindre kul, men ska få träffa Fia. Det blir nice, för det var länge sen. Sen har jag inget speciellt inplanerat. Ska bli kul med teaterlektionerna på torsdag och fredag för nu är rollerna klara för Gökboet! Yääy! Jag ska spela vårdare Williams, en mellanroll sådär. Passar mig utmärkt. :D Ska bli så roligt detta! Mkt jobb, men lätt värt det.

Blidde inget Vännäs å träffa Sofia i helgen iaf. Går nog på dans på fredag istället... Får se vad som händer sen. Men tänkte försöka ta en tripp till Kälarne också nu under lovet.... Ev fest i Svensta igen sista helgen på lovet, innan skolan börjar. Beror på om Frida kan eller inte, vill ju inte gärna åka dit utan henne liksom... Men men, de återstår att se. 

Skitkul idag på bollspelet iaf, de hade tagit dit proffstränare och på slutet då vi skulle spela fick vi värsta dreamteamet, mitt lag var skitbra! :) Så det var riktigt roligt! 

Har även lämnat in min mobil på service idag, får se om de kan fixa de krånglande minneskortet... Så nu har jag Fridas gamla mongomobil... :P Hehe, jag har inte RIKTIGT lärt mig hur man gör med den än... ;P

Jaa, festen i Svensta i lördags då... Sa ju att jag skulle berätta lite om den... Jag hade supertrevligt och jag gillar folket där jättemkt. :) Dock blev jag bra full snabbt som attan, det bara small till. Vi lekte "Hi Larry" och Kung och sen hånglade jag....Plus lite till....Och sov borta från Frida... Igen.... Med Björn denna gången. Asså, vad är det för fel med mig å fylla? Och speciellt i Svensta... Jag är typ Svenstas slampa, har ju typ hånglat med alla där snart. Jag skäms, det känns så dumt, kan bara tänka mig vad alla tycker. "Ja, vem blir det denna gången då?". Det är ju inte så att jag planerar något i förväg, absolut inte! Men jag blir kramig på fyllan och killarna verkar bli kramiga i mig där borta då också, så... Känner mig så dum samtidigt som det är så himla gött... Få kramas osv och bara mysa, vem vill inte det? Och Björn är jättego, vi höll handen och kramades och myste hela söndagen oxå. hur nice som helst... 

Så egentligen borde det väl inte göra så mkt.... Men ändå, det känns inte riktigt bra. :/

Jag är trött. Och hungrig. Lite fika kanske innan Cityakuten? ;)
Vi hörs, ha de gött å mys barn. PoK!   

JihAA.

Igår var det fest, och vilket ös! Den innehöll allt en fest ska innehålla, lite bråk, tårar, dans, lekar, slagsmål, kräks (toaletten thank god) och trasiga grejer (2 glas). Och idag har jag ägnat tre timmar till att städa lokalen. Men det var inte så farligt, poppade partyskivorna folket glömde kvar och sjöng och studsade runt, riktigt skoj faktiskt. :D

Och åter igen, min klass ÄR bäst. Det är rena rama sanningen det! Älskar er så jävla mkt folket!! <3

Och nu ska jag duscha, packa och pappa skjutsar mig till bussen för att åka till Svenstavik och FRIDA! Yäääy! Blir a lot of nice! Så de blir väl litte mer å skriva sen kanske. Ville bara ha en snabb update. :)

Hare bra! PoK!

Mjääk

Jomen visst serru. Klockan är snart tjugo över nio, jag ska strax äntra sängen. Är sjukt trött.
Liv?

Igår var det mössprovning och idag har jag beställt min mössa. O'yes. Det känns mkt bra. :) Idag har för övrigt varit en bra dag. Trots att Sara var sjuk och ingen visste om det så HELA klassen, alla 15 teatrare, var på plats utan lärare. Lite småsurt att inse att man kunde haft sovmorgon till tio i elva, men what the hell. Så vi mongade loss som vanligt. Jamenar, varför slösa bort värdefull mongotid liksom? ;P 

Älskar min klass för övrigt. Vi är bäst, så är det bara. <3

Imorgon, appropå klass, är det MASKERADFEST! Vi kommer ha SÅ grymt kul och de flesta kommer dessutom! :) Sprit (dock inte jag), kareoke, utklädda människor och halloweenpynt. Kan de bli bättre liksom? :D Kommer bli kung. ;)

Och på lördag åker jag till Svenstavik kl 15.00 för att parta med Friiiida. De blir oxå fett me nice! :D Det verkar bli en mycket roande helg i vilket fall, inte så mkt lugn och ro som tanken var från början (hade nada planerat i början av veckan) men de blir kul ändå. :) 

Men de va nuläget, hare gött, I surtenly will! ;) PoK!! 

Hej

Idag var ingen bra dag alls. Skulle ha spenderats i sängen. Började med att jag var seg vid frukosten och fick ont om tid. Sen hade mamma av misstag lagt mina nycklar i brevlådan istället för sina egna, så jag letade mig fördärvad efter dom. Efter samtal till mamma, som inte hade telfon igång, och samtal till pappa som kunde upplysa mig om nycklarnas position, så var klockan väldigt mycket! Småsprang till bussen, bara för att i början av backen upp till hållplatsen se hur den rullar iväg. Då gick all luft ur mig. 

Fick ta nästa och genom ett trollslag hann jag precis till idrotten började. Där blev jag dock ännu mer deppig och het (basket utan ordentliga regelhållare gör mig lite galen) och sen bara bajs. 

Så jag har varit lite ledsen idag. Men det blev bättre mot eftermiddan iaf. :)

Imorgon har jag sovmorgon till klockan ett. Fett med nice! :D Och så bara en lektion och mössprovning, sen får jag gå hem igen och se inspelningen av Ugly Betty och Desperate Housewives. :) 

Fredag, maskeradfest med klassen + extra! YIHAA. De blir fett me sköj! 

Men ha de då! PoK! 


Bajslåda

HATA GETINGAR JÄVLA FITTVIDUNDER. UTROTA HELA JÄVLA ARTEN TACK. Idag blev jag helt oprovocerat stucken av en jävla höstförvirrad geting. Den hade gömt sig i en hög med kläder jag skulle slänga i tvätten och stack mig då jag lyfte upp högen. Jävla skitgeting, det gjorde svinont!! Till råga på allt har den gömt sig på övervåningen nånstans, inte mitt rum verkar det som, men iaf. Hoppas den är FETDÖD. Är skitarg för att den stack mig. Och nu är jag jätteparanoid, kollar efter getingar överallt. BAH.

Men men, igår var en JÄTTETREVLIG kväll, jag hade så mycket kul och brudarna är snyggast i världen, jag gillar er Jana, Vilja och Stina. <3<3<3 Vi rökte vattenpipa, drack och dansade gärnet på krogen. Yihaa!

Idag har jag blivit stucken av en cpgeting, gjort typ halva samhällsläxan och ska snart möta upp Frida på La Bomba och köpa hem pizza till henne. Vi ska titta på dansVM och stjärnor på is.

Imorrn blire nog Sundsvall med mor och träffa Carro istället för Utanede. Men de är nice de me! :)

Må dra nu, ha de! PoK!

Jojomen

Idag har varit en bra dag. Mkt teater, vi har fått visa Sara våra 1, 2 och 3e handsval vad gäller roller för vår slutproduktion. De va najs och imorrn ska vi få se Saras förslag på roller. Mera najs! 

Det mesta känns rätt grett just nu, oron med körkortet har börjar segla bort, fick 4 faser gjorda i ons + att lektionen gick bra så snart är det nog dags! :) 

Och imorrn blire krogen med Jana, Stina och Vilja. Fett med nice! :D Maskinen spelar på O'learys. :)

På lördag ska jag jobba med skolarbete. Försöker jag med nu oxå, men nog lyckas man skjuta upp det med bloggskrivande och annat iaf... Men på lördag måste jag, och förmodligen måndag oxå! Men jag ska ändå försöka träffa Frida på lördag kväll för hon är i stan och kattvaktar hos sin bror. :)

Söndag kommer att spenderas i Utanede hos moster A för andra moster G fyller år på måndag (tror jag de va) och då tänkte vi ta en mysig utflykt vid Gussjön som det heter och woka och sådär. Riktigt nice! :) 

Satt så är det just nu, mer update blir det efter helgen. Ha de! PoK!   


Hör

Den här låten är så vacker så att jag gråter. Tack gumms för den. <3


Lonestar - I'm Already There


He called her on the road
From a lonely cold hotel room
Just to hear her say I love you one more time
But when he heard the sound
Of the kids laughing in the background
He had to wipe away a tear from his eye
A little voice came on the phone
Said daddy when you coming home
He said the first thing that came to his mind

I'm already there
Take a look around
I'm the sunshine in your hair
I'm the shadow on the ground
I'm the whisper in the wind
I'm your imaginary friend
And I know I'm in your prayers
Oh I'm already there

She got back on the phone
Said I really miss you darling
Don't worry about the kids they'll be alright
Wish I was in your arms
Lying right there beside you
But I know that Ill be in your dreams tonight
And I'll gently kiss your lips
Touch you with my fingertips
So turn out the light and close your eyes

I'm already there
Don't make a sound
I'm the beat in your heart
I'm the moonlight shining down
I'm the whisper in the wind
And I'll be there until the end
Can you feel the love that we share
Oh I'm already there

We may be a thousand miles apart
But I'll be with you wherever you are

I'm already there
Take a look around
I'm the sunshine in your hair
I'm the shadow on the ground
I'm the whisper in the wind
And I'll be there until the end
Can you feel the love that we share
Oh I'm already there
Oh I'm already
There


Att längta...

I torsdags kom älskade vännen Bettan till mig. En underbar helg att minnas för evigt. Simpel, javisst, men oersättlig för mig. Absolut. <3<3

Den har även satt igång mina känslor på massa olika plan.
 
Jag känner irritation. Brorsan har sin flickvän här hemma och genast tål jag knappt att vara i närheten. Jag tål dem inte. Inte henne och inte dem tillsammans. Tyvärr, jag är en hemsk människa och känner mig jätteelak, men det är så jag känner. Så utan eftertanke och respekt, jag får lust att slå dem båda i skallen. Försöker dölja de så gott jag kan, men håller mig undan. Säkrast så.
 
Jag känner hopplöshet. Min stora idol Bettan cruisar runt i sin volvo. Jag har ingen karaktär och har inte en jävla aning om hur jag ska övertyga mig själv till att ta körkort. Jag måste fortsätta läsa teoriboken och göra faser för att hålla infon färsk. Jag måste säga åt mor eller far och åka ut och öva öva öva. Jag måste skärpa mig och inte slarva med placering, speglar och skyltar. Och framför allt måste jag säga åt mig själv, övertyga mig själv, JAG KAN DET HÄR. Jag KAN köra bil. För som det är just nu är det inte bra. Jag kör inte bra. Men det är så svårt... Har ingen aning om hur jag ska ta mig an detta.

Jag känner längtan. Längtan efter ett eget liv, att sköta mig själv. Jobba, tjäna pengar, bo i egen lägenhet och få ta hand om mig själv. Längtan efter någon, underbar och omtänksam som bryr sig och stöttar mig. Någon att hålla om i höstmörkret och bara njuta av livet. Har fått tillbaka lite tro på att sådana killar finns i helgen, frågan är bara var i helvete man hittar dem och varför i hela friden dom inte ser mig stående med öppna armar och redo att leva. 

Men, hey, vem har sagt att det ska vara lätt? Synd bara att min vill så mycket nu, för vem vet vad man vill sen...
Var ett tag sen dessa funderingar var uppe... 

Förlåt, vad deppigt detta blev. Men jag tror det är bra att skriva av sig lite. Och jag är lite pessimistisk och deppig som person ibland. Det är en del av mig. Men jag är glad också. Och pepp. Det finns massa bra grejer också. :)

Som den här låten "Starship - We Built This City". Den är asbra och pepp som fan! Tack gumms. <3

Ha det bra allihop. PoK!

Onsdag

Det regnar ute. Höstmys. :)

Idag har jag varit ganska trött och slö. Det var tur att vi slutade tidigt.

Då hade jag körlektion. Det var lite bättre än sist, men fortfarande inte bra. Jag har som tappat självförtroendet alldeles. :S Slarvar med placeringar och speglar, missar skyltar etc. Måste verkligen hitta motivationen igen och bestämma mig att jag kan. HATAR att inte ha någon karaktär! :( Men det ska gå. Känner mig lite hoppfull iaf, det är ett överkomligt problem.

Sen gick jag på banken en sväng, beställde klipptid och åkte hem. Och nu ska jag dammsuga och göra lite skolarbete och titta på Ugly Betty och Desperate Housewives som jag spelade in igår. :) De blir nice. Och i morgon kommer BETTAN! Yäääy! Älsklingsgumms ska vara hos mig hela helgen!!! :D :D :D Like old days! <3<3

Dansgala på fredag på folkets hus. Jannez/Perikles/SHAKE(!!!) spelar. De ska bli GÖRKUL!! :D

Hm, nå mer nytt? Nej inte för tillfället tror jag. :) Have a nice day. :) PoK!

RSS 2.0