New Week!

Skit, känns redan som det gått en vecka sen helgen liksom! Bara tisdag idag!
Kan ju ha att göra med att igår var tidernas längsta dag iaf.

Igår morse åkte jag, Frida och Malin tåg till Stockholmia för att foto oss i studio, modell för en dag. Det var kul och spännande, men en otrolig väntan! Vi var där 4,5 timme varav smink/hår/fotografering kanske tog 1,5. Helt sjukt vad man fick sitta och vänta!! Jag är nöjd, men ångrar mig lite för jag köpte bara tre bilder. Är på tok för självkritisk och hittade fel på varenda bild. Sen hade jag faktiskt oturen att få en dålig fotograf, hon var uttråkad, snobbig och pratade apfort så man hängde inte med. Sen kändes det dyrt och onödigt att köpa alla bilder då man inte var nöjd med det, men ett 10-tal hade jag ju kunnat köpt iallafall. Men men, dumt förstås såhär i efterhand, men det finns ju inget som säger att man inte kan göra om det nångång. :)
Efter fotoriet köpte vi hem pizza till Fridas och Malins hotellrum o chillade där innan jag tog nattåget hem. Skulle egentligen åkt hem idag med de andra, men kändes drygt att hela dan skulle spenderas på tåg, så jag åkte hem inatt istället.  

Här är iallafall de tre jag köpte, jättenöjd med dem:







Så var det med den saken, på dagens agenda står det bara ett besök på arbetsförmedlingen och dansträningen ikväll som jag ska öppna/stänga på och då dessutom ha KIS-möte. Ifall jag glömt berätta det ska jag vara KIS (Kamrat I Skolan) på årets sommardansskola, det ska bli riktigt skoj!
Allmänna läget är trött med glad och pepp så det känns rätt bra. Saknar Ekkepekke lite dock.

Var nog allt för nu, skriver mer när jag har mer. :)
PoK!

Söndakväll

Sitter här igen nudå efter en kanonhelg!

Fia kom hit och sov över fredag kväll, kul att ses en stund, blir ju så sällan numera. :)

Och igår på dagen drog jag o skotern iväg till Ekkeland, gick hur bra som helst, inget märkvärdigt de där inte! Chill hos honom (väldigt chill, somnade stenhårt på hans soffa när han var iväg o gjorde fjöse hos S-O) tills halv åtta tiden då vi fick skjuts till Tulleråsen o Tjynnan Tjöjjes.

Det var väl en sisådär 80 pers där kanske, alla från trakten förutom jag, typ. Men de gjorde inte så mkt. Chili con carne stod på menyn udda nog, ingen favvo men gick ner med sallad o ett glas rött. :D Sen blev de underhållning, mkt bra o roligt, ja de jag förstod iallafall, pratade bredare än lagårdsvägga! Lite dans blev de med, mkt stolt över att ha uppmuntrat folk upp på golvet o rört om lite i bondegrutan genom att dansa med alla bönder där jag kände igen sen bondekalendern. Haha, älskade deras chockade miner när jag kom och bjöd upp! Sen blev ju kvällen lite lustig, fann mig själv sittandes med 3 bonnpojkar drickandes Mintu o plötsligt stupfull, alltså så full vet jag inte när jag var sist! Man tål fan ingenting längre, hade liksom bara druckit två glas rött och några munnar mintu! Tror fan inte jag tål Mintu alltså, när de behövs så lite. Och äckligt var det, uscha. Men men, som tur var fick Ekke med sig mig hem efter diverse om och men och tur var väl det för annars vet jag inte hos vem jag hade vaknat!

Och så imorse då, klev vi upp, gjorde matsäck, packade på oss själva kläder o grejs i bilarna o drog iväg våra ekipage till S-O och Anna. Där hade vi samling hela gänget innan vi drog vidare till Långvattnet där avlastning gick som en dans (Jens fick dock backa till mitt släp) o sen drog vi iväg på leden upp på fjället. Tio pers, sju skotrar, inte så illa! Solsken, perfekt temperatur, fantasktiska fjäll! Vi grävde en grop, gjorde upp eld o busade o myste, så himla härligt! Hemfärden gick också bra, tog ett stopp hos Ekke innan ja drog vidare till Brunflo, parkerade släpet hos farbror (helt själv, mkt stolt!) o sen hem.

Så, sammanfattningsvis, underbar helg med underbart folk! <3

Det var allt för nu, PoK!      

Mip mip!

Dags igen!

Helgen var lugn, hade lite filmkväll med Ekke o Frida i fredags, de var mysigt. :) Annars gjorde jag ingeting typ, tvättade lite o chillade mest bara. 

Har jobbat mån och tis och idag har jag och Frida grejat och fixat massa inför den Jack o Jill tävling klubben ska ha den 20 april. O lite annat fix o donande har hunnits med också, känner mig mycket produktiv. :) Vi har tagit en paus nu, för Frida skulle iväg en sväng men sen ska vi göra färdigt.

Ikväll blir det nog lugnt, Grey's Anatomy på tv. Imorrn jobb, träning på lillsjön antar jag? Fre inget. 
Men i helgen!! Då!! Är så uppspelt, de ska bli så kul!

På lördag åker jag till Ekke, då ska vi gå på Tjynnan Tjöjjes på kvällen (aldrig hört, men kan ju bli kul vem vet) och sen på söndan ska vi dra iväg o köra skoter! Blir ett helt gäng, S-O, Anna, Bettan, Bo-Gunnar, Jens, Rickard och vi, kommer bli toppenskoj! :D Längtar!!
Lite oroad över att dra upp skotern helt själv bara eftersom jag aldrig kört med släpvagn nångång i mitt lilla liv, men de ska säkert gå bra. Behöver ju inte backa förrän jag är på plats och då kan ju de andra hjälpa mig, hehe. Får kanske tjuvträna lite hos Ekke på lördag. :P 
Så jag kan knappt bärga mig!! Hoppas och ber för finväder!

Jaa, de va nuläget det. Hörs igen!
PoK!     

Mittiveckan bara?!

Konstigt långsamt denna vecka gått?
Aja, bättre ork idag, så nu kan jag skriva lite. :)

Helgen lugn eftersom de blev som de blev, men de va nog bara bra så man fick ta igen sig lite. Denna vecka har verkligen rejsat på, jobbat fulltid alla dar, med Lillemor i måndags, kaos med Nettan i tisdags o ett ensamt byggstäd hela dan idag och imorrn blire med Olov. De blir lite variation som vikarie om man säger så. :P 

Jobbigt som fan, men klirr i kassan. :) Men fredag tänker jag faktiskt inte ta på mig något även om frågan skulle komma, då ska jag unna mig en ledig dag. Kanske ska locka hit Ekke, gå en sväng på Gregoriemarknaden o köpa en mössa av Emma o Isabelle som säljer, lite kolor/remmar o slöa till med en filmkväll? Gå och titta på ljusspelen på torget/rådhuset som hållit på hur länge som helst och som jag fortfarande inte tittat på kanske? Eller nått sånt, bara slöa o mysa skulle va rätt nice. 

Danstränade igår, full fart! Blev förvånad, hade inte tänkt dansa nått speciellt egentligen o hade typ slit-o-släng inställning (och gick som vanligt på övertrötthet) men dansade hela tiden o blev toksvettig. :P Så de verkar ju vara ett vinnande koncept att ha den inställningen. :)
Blev dessutom tillfrågad om jag ville tävla i Umeå av en kille som heter Kenth, så nu ska vi testa en tävling. Ska bli spännande, han har inte dansat lika mkt som jag (låter så kaxigt att säga att jag är bättre, men ja... mer erfarenhet kanske låter bättre) o vi har ganska olika stil men vafan. Ta en tävling för skoj och när han faktiskt frågade, så why not?

Så imorrn kväll ska vi gå på tävlingträning på lillsjön, så det kommer det att bli torsdagskvällar numera (5 veckor till tävlingen, gäller att ligga i). Och nu ikväll ska jag titta på Grey's Anatomy o unna mig lite Dark Milk Choklad. :) 
Är inne i en känner-mig-enbart-ful-fet-och-lat-som-fan period, men ikväll ska jag faktiskt äta lite choklad. Är bara en 100-grammare o ja tränade både igår o ska träna imorrn så de är helt okej. Man kan faktiskt äta nästan vad som helst bara man tränar därefter också. Så det så. :)

Hm, nått mer? Tror inte det. Hela helgen i min kalender är alldeles tom, och sällsynt nog ingen vånda över det. Ska nog ta det chill, gymma lite kanske o försöka umgås med Ekke eller så. De får bli va de blir. :)

That's all.
PoK!      

Hej

Orkar inte updatera nu, så jag gör det en annan dag.
Har ändå inte hänt nå speciellt.
Men jag har lugnat ner mig (som vanligt) o mår lite bättre iaf. :)

Suck

Veckorna flyger, inte alls så lugna som de tycks verka i början på veckan. På något sätt hinner det inte gå mer än måndag så är hela veckan fylld med möten, jobb o annat grejs.

Har varit ute o promenerat i solen med Emma idag. Trevligt var det.
Blev också fruktansvärt besviken idag. Tanken var att jag skulle till Ekke och åka skoter imorrn med honom, S-O och Anna o ev nå fler. Men nu är jag fast i stan utan bil och tar varken mig eller skoter dit. Det suger stenhårt. Ville så jävla gärna. 

Men så kan de va. 

Sitter nu och har smackat i mig en fet godispåse och myser med mamma.
Känns dock inte ett dugg bättre.

Fattar inte varför jag tar det så hårt? Men de känns som om Ekke o jag hade behövt det där. Och sanningen är att tid har jag inte jättemkt av för sånt heller. Och jag saknar det och avskyr att älskade skoterpärlan får stå oanvänd så gott som hela vintrarna.
 
Är så trött på att behöva ordna allting själv så fort man vill göra något.
Skulle ingen för en gångs skull kunna bara hämta mig o så är allt klappat o klart och jag behöver bara njuta?

Småsjuk är man också. Blä.
Aja. Skriver mer när jag är på humör.
   


RSS 2.0