Stockholm!

På plats i nya boet, nu är jag och T Huddingebor!

Det har varit otroligt intensivt den senaste veckan. Sen jag skrev sist har det varit fullt upp och full fart med grejande. Måste säga att allt överlag har gått fruktansvärt smidigt, riktigt skönt har det varit! Packningen och urstädningen gick bra, på två dar hade vi gjort det alltihop. När väl släpet var hämtat i torsdags var det tetrispackning deluxe som gällde! Släpet var väl aningen för litet egentligen, man har mer grejer än man tror. Men Tommy var packmästare och fick in alla pinaler o prylar så det var som en vägg ända ut, haha!

Och i fredags packade vi även bilen full med grejer och hela familjen och sen vid niotiden åkte vi från Östersund. Det kändes ganska konstigt. Resan gick smärtfritt och bra (bortsett träsmak i rumpan), vi åt lunch i Sundsvall och gjorde godisstopp i Hudiksvall och sen tuffade vi på resten. Var framme i Huddinge runt halv sju, då mötte svärfar som hade nycklarna upp och Frida kom också för att ta reda på sina lådor jag hade med. Sen bar vi i ett sträck, och med 7 bärare var det gjort i ett nafs!

Söndags åkte mor, far och bror hem till Ösd igen, i en ny bil! Päronen raggade upp den i lördags då jag och T var på Ikea och inhandlade ny byrå och säng. En sittoträng igen, men den var fin. :) Och sen dess har jag och Tommy plockat och grejat och ställt i ordning. Så nu ser här faktiskt ut som en lägenhet! Sökt jobb har jag gjort också, i massor. Hoppas att jag får napp relativt snart!

Ja, det är nog allt som hänt på en vecka, en hel del!
Kroppen och knoppen är trött, trött, trött, men det är så himla kul också. Få greja och ställa i ordning så det blir fint, finns få saker som är så roligt! Och det känns jättebra, vårt bo kommer bli så himla mysigt och fint och jag är förälskad redan! Trodde det hela skulle kännas vemodigare än det gjort, speciellt när mamma & co åkte, men det gick också bra. Det kommer väl sen, ska ju hem nästnästa helg igen en sväng så det kanske är därför man inte tyckte det var så farligt. Blir kanske värre då, vet man inte när man ses igen. Det märks väl..

Långt inlägg blev det, men nu vet ni hur läget ser ut! Uppdaterar igen sen när jag tagit lite bilder. Än ska gardiner upp och lite mer grejer på plats men sen ska ni få se underverket, hehe!

Ha det gott allihop!
PoK!


Mindre än 1 vecka kvar

Är nyss hemkommen från mycket trevlig middag hos Ekke o Jennie, supermums med tacos och cheesecakemuffin till efterrätt! Det var jag o Tommy, dom och Jonas, så kul att vi hann ses en sväng till innan vi flyttar! Surrat järnet flera timmar och fått titta på lilla huset Ekke o Jennie ska flytta in i där på gården när de renoverat klart. Dom kommer få det supermysigt där! :) Kändes vemodigt dock att åka därifrån, nu kommer det va så långt så man inte kan råkas när man vill. :( Men men, vi ses nog snart igen! Och de finns kvar när jag o T kommer tebax!

Förra helgen var mysig också, Tommy var i Åre för sista cykelsvängen så jag åkte upp och joinade honom mellan lördag-söndag. Det var trevligt, gick ut och åt gott på lördakvällen och på söndagen tog vi en repa på höstmarkanden innan hemfärden. Och veckan har flutit på lika snabbt som vanligt, har dock hunnit med att hälsa på Ingemar o druckit kaffe, blev 3 koppar och 3 timmar surr, haha! Och dan efter träffades vi några som jobbade på campingen och lekte på Multihallen Boda Borg, de va jättekul! Jag och Ingemar tog sista svägen att ses innan flytten också med att avsluta på Max med en hamburgare. Kommer sakna Ingemar, goknul! :( Tur han också finns kvar då vi kommer tillbaka!

Just de, var på bio igår med T, vi såg Crazy, stupid, love. Asbra film, kan jag starkt rekommendera!

I övrigt är det fortsatt lugnt, packningen är ju on-hold till nästa vecka, först tis-ons kan vi packa resten på allvar. Men det känns okej, jag har börjat känna mig förkyld de senaste dagarna och är otroligt trött hela tiden så det känns bra att vila lite. Blir ju mycket bära o greja och städa sedan! Så jag tror de är klokt att hamsta energi, om det nu är det jag gör. :P

Längtar mycket nu, och känner att jag bara vill komma ner nån gång så man slipper denna väntan. Blev så glad också då T fått lite jobb framöver och det faktum att vår fina soffa redan kommit! Trodde inte vi skulle hinna få den så blev superglad då de ringde och sa att den var redo att levereras. Så den kommer redan stå på plats då vi kommer, otroligt skönt! Vill bara ner, packa upp och greja, greja, greja! :)

Men nu blir det nog sängen nästa!
PoK!

RSS 2.0