OhMyGod...

Glöm vad jag tidigare sa om att plugget var på högvarv. NU ÄR DET VÄRRE. Jag har tenta om 10 dagar. Den innefattar 10 kapitel i boken. 300 sidor. Och vi ska kunna redogöra för det mesta. 

Jag kommer att .




Anyway. I fredags var jag på bio med kusse Carro o Simon. Vi såg Bröllopsfotografen, riktigt bra faktiskt. Härlig värmländska o humor o sen slutade den lite otippat (men ändå bra) och det är alltid skoj då man varierar sig och inte alltid har och-så-levde-de-lyckliga-alla-sina-dagar slut. 

På lördagen segade jag hela dan, sen på kvällen hade vi lite klassåterträff hemma hos mig. Jag gjorde i ordning en frukt-grönsaksbricka o dipp o en skål chips o sen satt vi o surrade o hade jättetrevligt. De kom en sju-åtta stycken, de va riktigt skoj! :) Härligt att se folket igen!

Måndag fick jag godkänt på min andra examination och igår fick jag tillbaka första tentan, också godkänd! Så jag har allting godkänt hittils, och det känns bra. Men som sagt, jag räknar inte med godkänt på kommande tenta, de är smärre omöjligt att hinna lära sig så mycket på så kort tid. Jag ska göra mitt bästa, men jag gråter inte direkt om jag inte klarar den om man säger så. De VORE ju sjukt skönt med godkänt för att slippa plugga dubbelt sen... Men man måste vara lite realistisk ibland också. Take myself down to earth. ;P

Och grattis Jonas på födelsedagen idag! :) 

Jaa, framöver MÅSTE jag plugga varje ledig stund även fast jag helst kräks på det.
Men i helgen ska jag på inspirationshelg med ÖBRK. Vi startar på fredag med att bli bjuden på middag o dans (SHAKE på furan!! <3) och sedan på lördagen rullar vi mot hemlig ort och är hemma vid tvåtiden på söndag igen. Blir nice! :D 

De va nog allt for now. Ha de till vi hörs igen! OM vi gör det, kan ju hända att jag blir galen o inlagd i madrasserad cell av allt pluggande, man kan aldrig vara säker... ;) 
PoK!    

***

Klockan är knappt halv tio och jag har redan ont i huvudet. Bådar ju gott för dagen...

Plugget är verkligen på högvarv nu, har ca 300 latinska ord om kroppen att lära mig till på måndag + att jag helst ska hinna läsa kapitlet om det i boken med... Inte pepp om man säger så! Men de är bara att truga på, försöker ta en gloslista om dagen iaf, ska ta två de dagar jag har mer tid. Det känns som ett snarare meltdown på gång i min hjärna, GAH! 

Men de blir säkert bra. För övrigt ska jag träffa Bettan idag efter skolan o då ska vi dra o käka nånstans o sådär. Umgås. :) Det är därför jag är uppe nu och inte sover, måste hinna plugga in en gloslista innan skolan börjar (går mellan 11-16 idag) eftersom jag inte hinner i eftermiddag. 

Livet är hårt för de hårda. De är bara å gör't. 

Jaa, de får duga så länge, latinet kallar... 
PoK!    

Sönda

Jaa, åkte som sagt till Emma i fredags och bodde hos henne på Hola Folkhögskola, mittemellan Sollefteå och Kramfors. Mysigt ställe o trevligt folk, vi handlade, gjorde asgod mat, tittade på idol och bastade. Åkte tillbaka till Östersund på lördagen o gick en sväng på stan. Sen gick vi hem, gjorde oss iordning, Ekke kom, lagade mat o åkte sen med S-O till folkan på dans. Zlips spelade med ett gästspel av Patriks combo. De va trevligt o skoj och så, men man var inte speciellt danssugen och för att citera S-O "benen var som köttfärs". Jag o Ekke kunde åka hem vid pausen o titta på film istället, men Emma ville va kvar så vi stretade på. 

Sen sov både Emma o Ekke över o för en stund sen åkte dom till Sundsvall (Ekke ska iväg på frierier o Emma bor ju däråt) så nu är man allena igen.

Det har varit en jättekul helg, verkligen nice. :) Har man laddat på sig lite energi inför kommande vecka som kommer behöva innehålla massa plugg! Har examination igen nästa måndag, så de är bara att köra på, har väl ca 70 ben/muskler att kunna + en del annat... :/ Huvva. Som sagt, mata på bara!

Annars är nog de mesta rätt så nice, de rullar ju på av sig självt som vanligt. :) Men ja skriver nå mer häriveckan. 

Ha de bra! PoK! 

   

Mittiveckan

Och fort som ja vet inte vad går det! Veckorna bara rinner iväg. 

Anyway. Fick godkänt på examinationen i igår, lycka! :) Firades med mumsig marängsviss! 

Jag och Erik hade funderat på att åka o dansa till Jannez ikväll men vi var trötta båda två så vi sket i det. Jag ska kura under en filt till Grey's Anatomy istället med den chokladkaka mamma ska komma hem med sen. ;)

För övrigt är de mer plugg på gång såklart, de är bara att mata på. Rimmar illa med att jag är ovanligt trött den här veckan. Har blivit sena kvällar plus att förkylningen bekämpas så det snor massa energi. Har varit tvungen att sova varenda eftermiddag! Men men, man har såna perioder med. 

Längtar till fredag, då ska jag bila till Kramfors och hälsa på Emma! :) Åker tillbaka till stan på lördag o dansar till Zlips på FH o kanske umgås med Ekke innan o sen tar hon bussen tillbaka på söndag. De ska bli riktigt skoj, har inte setts sen studenten typ! Roligt att göra nånting annat för en gångs skull och att hon tog initiativet. :)

Jaa, that's it tror jag. Harebra! PoK!  

Lördakväll

Ganska soft lördag, har spenderat dagen med att undvika plugga, feels good. :)

Först sov jag länge, jag o Frida o Ekke var ut o åt igår och for på Blender på FH o dansade lite, men de va rätt segt o skitlite folk ute. Men kvällen var ändå värd då jag fick umgås med gogumman och så har jag hittat min Ekke igen o då känns de bra. <3

Iaf, efter frukost blev de tvättstugan, vi hade MASSA tvätt så det tog hela eftermiddan. Skjutsade sen mor och far till bekanta o nu väntar jag på att de vill ha hämtning. Har fram tills nu tittat på VM i bugg/lindyhop/boggiewoogie på tv o filmen Gökboet tillsammans med bror. Älskar de få ggr de visar dans på tv, man blir så inspirerad o de är ju så coolt! :D Jag ska oxå bli så bra! *Keep on dreaming*

Anyway, de va min dag. Och det här med pluggandet, jag har mer tid. Vi hade fre-lör-sön-mån på oss (ska examinera på tis) så då kände jag att det är okej att göra annat två dar o plugga två dar. Så imorrn ska jag ta tag i mitt liv o plugga! *Duktigt*

Jaa, så är det. Har kommit fram till att jag egentligen inte har nått att klaga på. J har jag inte pratat med än, men vafan. Skitsamma då. De är fan bara att köra på, jamenar livet rullar ju på av sig självt. De är bara att haka på o låta saker bli som de blir, för man kan ju inte påverka något annat än sig själv iallafall. Och känna sig nöjd med det. Faktiskt. Svårare behöver det inte vara. 

Well well, de va allt för ikväll. Ska bruscha tändran nu o så, kan ja lägga mig direkt efter att jag hämtat mor o far sen.

Ha de gott hörni. PoK!  

  

Onsdakväll

Plugg plugg. De rullar på! :)

Är ändå ganska glad o positiv, har inte pratat med nötterna än men de är för att jag bestämt mig för att inte låta det påverka mig nu, de får bli där och då när diskussion är aktuell.

Blivit smått förkyld vilket inte är kul då jag inte kan träna... Men jag promenerar istället o de är ju rätt nice som idag då solen sken! :) Har även gjort köttbullar helt själv idag, *stolt!*. Jag lagar ju typ aldrig mat. :P Den här veckan o helgen är ovanligt lugn, vet inte vad som händer än o ja har dessutom självstudier fre-mån så det blir långhelg! Men vi får se vad som händer o fötter, håller det öppet. 

Glad med, för nu är mina serier igång! Desperate Housewives, Ugly Betty på tis o Grey's Anatomy, Bonde söker fru ons. Happy Happy! Och ja jag vet, jag är en nörd. ;)

Jaa... Hade väl egentligen inget mer att säga. Ha ne! PoK!

:)

Nu har jag shoppat mig ett par skitsnygga stövlar o en jättesöt jacka, ätit kinamat med mor och bror, hyrt massa film o chattat med Jana så nu kan de inte bli bättre! :)

PoK!

Ny vecka, ny dag, nytt liv?

Nää inte så krasst kanske, men jag har verkligen fått perspektiv på saker och ting i helgen. Det är nyttigt att tvingas vara ensam ibland. Jag har bara tagit det lugnt, fotat lite på frösö strand tittat en massa film o bara varit. Blev inget träna då förkylningen bestämde sig för framfart, men en stund relax igår för att få upp värmen i höstrusket!

Veckan kommer rulla på som vanligt med diverse, nu börjar vi nya kursen Anatomi & Fysiologi, den kommer bli tuff och hård men jag klarar allt! Så jag kommer nog ha det jag gör.

Jag har funderat mycket i helgen på vänner och vilka som egentligen är ens riktiga vänner. Pratat med gomoster A också och hon har hjälpt mig inse att man förtjänar att få tillbaka då man alltid ger. Det är ju inte riktigt som det ska i en vänskap då man ständigt ska gå och bli besviken o ledsen och det måste jag säga ifrån för annars blir de aldrig bättre. Risken finns att den andre går sin väg då man sagt som det är men den risken måste få tas. Hur ska man annars orka? Och går den sin väg var den nog aldrig ens riktiga vän iallafall. Att vara snäll är en ovärderlig egenskap men får inte tillåtas att enbart utnyttjas. Aldrig nånsin. Inte ens av de som står en närmast. För till slut orkar man inte vara snäll längre om man aldrig får något tillbaka. 

Jag vill inte sluta vara snäll för det är att vara jag och jag är livrädd för att tappa dessa två som detta främst gäller men jag orkar inte mer nu. Man kan inte vara den som drar i trådarna jämt. Ibland vill man bara bli omhändertagen också. 
Det sista som sviker en är hoppet. Come back to me guys.

--

Sen saknar jag Janabanana så det bara värker i bröstkorgen (24e kom snart!)! O mina gogummor Bettan o Sofia. Vi måste försöka ses snart mina angels, dra med Fia o samla lite girlpower. <3 Och Frida hunbun är äntligen hemma igen!
You are irreplaceable to me <3

Men nu ska jag gå på stan en sväng minsann innan jag har matte på eftermiddan. :) 
Ha de gott! PoK!     

...

Ensamhet i sin hårdaste form.
Hatar kvällar. Man tror att det bara är att gå och lägga sig så blir det en ny förhoppningsvis bättre dag men man glömmer att de är på kvällen tankarna kommer ifatt en. Det går inte att fly från dem längre. Så blir man liggandes där halva natten med alla tankar som mal.

Jag är utelämnad till mig själv i helgen. Tänker träna, relaxa, dansa, promenera, fota o shoppa. De ni mina vänner får bli bra. Kan ju kännas lite gott för själen iaf. 

Och tentan gick helt ok. Är 99% säker på ett godkänt betyg! :) 

PoK!  


RSS 2.0