Årets första solbränna..

Sitter i soffan och ojar mig, brände mig riktigt sönder och samman i solen igår!
Hade ju som vanligt ledig fredag och tog en promenad bort till Frida i Hagsätra och hängde med henne, Helen och Casper i centrum där och åt glass. I kortärmat. Utan solskydd. I stekande solen.
 
Resultat=Knallröd Rebecca
 
 
Ingen vacker syn, och det gör precis så ont som det ser ut. Men man får allt i bita i det sura och skylla sig själv.
Så idag blir en lugn dag då de är typ ganska svårt att böja på armarna över huvud taget :P
Tommy är ute och hojar för tillfället och jag har ganska tråkigt, de är typ bara skräp på tvn. Kanske får leta nått att läsa istället..
 
Ja i övrigt tuffar de väl på. Hade målsamtal med chefen i onsdags. Ja de va väl lite platt fall.
Känns som något man har bara för att man måste, kan väl inte tycka han brydde sig direkt. Jag sa iaf att det går bra att jobba natt men att jag vill gå tillbaka till 2-skift, det är hämmande för min utveckling på jobbet att vara på natten, det finns ju ingen att fråga om man fastnar utan då får man stå i timmar och testa sig fram.
Men han lullade mest bort det tycker jag och snackade om framtida rekryteringar för nya projekt och att de skulle tänka på mig då osv, så vi får väl se vad som händer. Ska ta ett snack med vår fackrepresentant oxå så man får lite uppbackning. Tiden får utvisa helt enkelt.
 
Känns inte så där jättekul just nu faktiskt med jobbet, är väl lite allmänt less och längtar efter semester som resten av gänget men det var så otroligt jobbigt att träffa de andra på 2-skiftet igen. De va så kul när jag kom dit, alla var så glada att se en och kramade om en och så tog jag en fika med dem i fikarummet innan målsamtalet för de hade rast, och då kände jag hur mycket jag saknar dem! Kom hem och började bara storlipa på kvällen, kändes som hjärtat gick i två delar. Det är skillnad på att ha arbetskamrater och ha kamrater på jobbet. Faktiskt stor skillnad, och det betyder nog mer för mig än jag tidigare trott. 
 
Men som sagt, vi får se vad som händer. Tror inte de blir något innan semester iaf, men efter den då jag vill jag ha förändring. Helt klart.
 
De va nog vad jag hade för nu. Ha de gott hörni. Saknar er folket hemöver!
PoK!
 

May. 14, 2013

Inledde den här veckan med att röja rejält hemma. Blev tvätt, städning och diska. På det ett spinningpass och cykla till jobbet. Så inte så konstigt man är helt färdig nu kanske...

Men fortfarande två timmar kvar till man har jobbat klart och är hemma igen. Blir kämpa på, samlar flex som en riktig gnagare nu haha :) Alltid trevligt att kunna ta en dag ledigt om man behöver! Så blir vackert att bita i..

Veckan i övrigt blir rätt lugn, återhämtning och eftertanke samt försök till matskärpning igen är fokus denna vecka tror jag. Blivit lite mkt godsaker på sistone så viktnedgången stannat av. Inte gått upp igen än som tur är, men får inte låta de gå så långt. Nu när man är på god väg :)

Äsch hade som inget vettigt att skriva egentligen. Höres :)

PoK!

Fredag

Sitter på trappan utanför huset och lapar sol. Klarblå himmel och 14 grader varmt. Myror, spindlar, humlor och fjärilar är i farten och gräset grönskar. Kan inte bli mycket härligare! Vill inte gå in, men precis varit på långpromenad och kroppen är trött och längtar efter dusch. Lediga fredagar är verkligen en lyx på riktigt!

Sen blir det diska lite, göra svamprisotto till middag och ett glas vitt till de. Kanske kan man få unna sig nån efterrätt idag oxå.. ;)

Trevlig helg på er!
PoK!

Sköna maj välkommen!

Så är långhelgen till ända. Har varit ledig sen i fredags till idag eftersom det är första maj. Vi får inte jobba natten till röd dag och för att inte behöva få ett konstigt glapp mitt i jobbveckan som man inte kan göra något av tog nästan hela nattgänget ledigt första natten och därav långledigt. Inte mig emot, har varit jätteskönt! :)
 
Har väl inte gjort så där jättemycket de här dagarna, men det är bra ändå tror jag att bara ta de lugnt också, och jag har varit ganska trött. Så då tror jag de är sunt!
 
Fredagen blev det utekväll med min gamla jobbarkompis från campingen Anneli. Supertrevlig kväll som inleddes med mat på Soap Bar och sedan några drinkar på ett par ställen. Hittade bästa baren TGIF på Östermalm, bra musik, bra stämning och grymma drinkar! Kung kväll och en ny riktig tjejkompis hittad! :)
 
 
I måndags var jag och träffade en fotograf. Här i veckan blev jag uppringd av en reporter på tidningen Vasalöparen som alla som är anmäld på vasans olika lopp får hemskickad. Då ville de göra ett litet reportage om en förstagångs cyklist och valt ut mitt namn i startlistan! Så de blev en telefonintervju och så i måndags då tog vi lite foton med mig på hojen. Riktigt roligt känns det om än lite skumt haha! Mina 15 sek of fame höhö. :P
 
Igår blev det en sväng ner till majbrasan i parken och kolla på fyrverkerierna, riktigt läckra var de!
 
 
 
Och idag blev det en långpromenad. Lite bilder från den:
 
 
 
 
 
 
Superhärligt ute och våren är äntligen här för att stanna!!
Men nu måste jag åka och jobba, 2 nätter väntar för att sedan få helg igen, jättehemskt verkligen, höhö. ;)
 
Ha de gott,
PoK!
 

RSS 2.0