Möh

Fan fan fan.

Nu har jag två timmar på mig att plugga med KUHI uppgiften innan Linda kommer förbi o hämtar sitt vin, jag ska duscha o käka o rulla iväg till Frida i Svenstavik. 2 timmar då jag kan få massa gjort verkligen, och utmärkt för att fördriva tiden.

Mitt jävla lata arsel. De tar emot nå så jävulskt! VILL INTE VILL INTE. Provade ringa Frida så hon kunde tvinga mig. Jag får spö om jag inte gör det.

Hjälpte inte.

Attans också. Men de är väl bara att bita i det sura äpplet och gör't antar jag. Har ju inte direkt något annat för mig heller för den delen. Och ju mer jag gör idag, desto mindre har jag att färdigställa imorgon och desto snabbare kan jag njuta av helgen. Nu fan får jag rycka upp mig.

Ha't! PoK!

Efter Forum

Nu är man hemma igen och har landat. Helgen har varit, ja obeskrivligt underbar! Stugan var grett, vädret var fantastiskt, musiken dunkade dagarna lång och de va askul med dans, sprit o sällskapet! Så himla mysigt, dygnet runt! ;) Bättre kan man fan inte ha det, så är det bara. Jag har njutit från att jag blev upplockad av Jonas till att jag blev avsläppt igen. HELT FUCKIN UNBELIVABLE FABULANTASTISKT. Orkar inte skriva ordagrant om hela helgen, är man mer nyfiken får man kika in bilder på bilddagboken. :)

Kan ju dela med mig av helgens bästa kommentarer iaf.
Någon sa "nä nu går vi och lägger oss, kom Emma". Då sa hon:
"Jag ska bara suga klart först!" (drack grogg med sugrör)
Sedan gjorde hon de ännu roligare med följdkommentaren:
"De kommer ingenting då jag suger!"
Tidigare under kvällen pratade vi också om efterfest, grannen mittemot ville att Emma skulle komma dit. Hon ville inte gå själv för hon trodde hon skulle bli våldtagen då. De tyckte jag inte var nån farlig risk så jag sa att de behövde hon inte oroa sig för, och någon annan sa något mer, typ i stil med att hon ville ju ändå knulla och då kläckte jag såklart ur mig:
"Ja, för de är ju frivilligt numera!" 
Ojojoj vilka nötter vi är. Men men. Vad gör man? :P

Den här veckan blir ganska cool candies till en början, lite möten o grejs. På torsdag kväll åker jag till Svenstavik o umgås med Frida o co, fredag blir de party på frösön o lördag är det dansgala i Nälden. Jannez/Wizex/Perikles spelar o massa folk ska dit så de blir nog toppen. O ev skulle vi grilla eller något innan, Ekke, ja, Frida, Jonas å nå fler, vi forumfolk. Så de blir niceigt värre. :) Får la se vad de blir med Jonas också. De är lite knepigt, han är himla blyg så de är svårt att veta vad han tänker o känner, men helgen får smälta ner lite o så Nälden får vi se vad som händer sedan.

Men nu ska jag slagga. Hoppas de går bra o somna, avverkade ett par snarkande timmar i eftermiddags, så vi får se hur de går nu då. Känner mig trött, så förhoppningsvis. :) 

Men ha de fint alla! PoK!  

Om en timme torsdag!

Och detsamma som RESDAG TILL FORUM! JIPPI!!!! :D :D :D

Har nu packat det allra mesta, smågrejer kvar bara som jag inte kan packa förrän jag använt dem imorrn bitti. :) Asså, de ska bli så sjukt jävla kul, ska bli spännande och se om de går att somna över huvudtaget inatt. De ska bli så nice, skönt, bara vara o kalasa järnet med folk jag tycker väldigt mycket om. Sa jävla bäst helt enkelt. <3

Så imorrn ska jag duscha, packa färdigt och diska. Och helst om jag hinner, ta några drag med dammsugarn. Jonas kommer ju och hämtar mig, de må ju se OK ut om han kommer in en sväng... :P Sedan möter vi upp med Ekke o co på Coopen och handlar upp käk för helgen. Jag och Jonas plockar upp Frida i Svenstavik på vägen och sedan är de stugan därborta på Vemdalsskalet som gäller för resten av helgen!  

De kommer bli så awesome. :) För övrigt har den här dagen sugit rejält. Mys med klasskamrater o mkt skratt o grejer, men skolmässigt helt värdelöst då jag gjort uppgifterna klara redan eftersom jag ska på forum. Hade som lika gärna kunnit vara hemma... Men men, lite tidsfördriv då. ^^ 

Får se också vad som händer och inte händer på Jonas-fronten i helgen... Se om han är nå intresserad över huvudtaget eller hur de är. Hade ju tänkt fråga han om han ska med på bal också... :/ Shit! Om jag vågar... 

Jaja, vi får se. Rapport lär komma på söndag eller måndag om helgens bravader.   

Satt så ere! ;) PoK!

Månda

Igår, söndag, spenderades med inte så mycket alls. Tog fram min cykel. Läste ut en bok till. Och gjorde klart författarporträttet. Hämtade hem skotern från Erik också. Det var typ allt.

Idag var det skola igen. Gick bra, lugn och skön dag, härligt att träffa alla klassisar igen. :) Det har också varit en bra dag för idag fick jag besked att jag har jobb på östersunds camping, JIPPI!!! Är så lycklig, nu har jag jobb hela sommarn! :D :D :D Behövde inte ens komma på intervju, de erbjöd mig jobbet direkt. *Stolt*
Sedan lyste solen från klarblå himmel hela dan och jag, Stina, Christer och Jana tog årets första mjukglass på stan. Mys. :) <3

Det enda negativa som hänt idag var att jag fick en badmintonboll i ögat på bollspelet, de gjorde förbannat ont (hann inte ens blinka). Sedan jävlas word med mig, hatar versionen på våran dator! Kan inte ens få till numrerade sidor, jävla skit sidfötter o bajs! Ska prova på skolan imorrn istället.

Satt så ere! Imorrn ska jag gå med Frida på stan och dansträning på kvällen. De blir toppen! :)

Ha re! PoK!

Lördag

Har varit hemskt duktig sen jag kom hem från Laxsjö. Städat, tvättat, pluggat, läst, motionerat. Känns awesome. :)

Idag då. Jag tog en promenad när jag klev upp, jajemen mera duktiga Becca. Sedan pluggade jag, fick rapporten klar, jajemen duktiga Becca. :) RAPPORTEN ÄNTLIGEN KLAR!!! JIPPI!! Iofs är de ju bara första inlämning, men ändå! :)

Har gjort mindre duktiga grejer idag också, meningslösa grejer. Tittat på Djungel-George, ätit godis och läst ut en hel bok. Så kan en lördag spenderas, jajemen. Just nu sitter jag med mor, far och moster A och tittar på Babben och äter mer choklad. Känns gött.

Lustigt så tiden går långsamt då man väntar på något roligt. Åker på Forum på torsdag och nu tycker jag tiden sniglar sig fram, de är inte ens söndag än! Längtar så otroligt mycket! Och jag ska åka Jonas Saab dit, tihi tihi... ;) 

För övrigt känns allt superbra, är ute och promenerar och mår gott, pluggandet går lätt och det känns som jag har stenkoll på läget verkligen! :) Det enda negativa är att jag är otroligt trött hela tiden. Idag är första dan sen jag kom hem som jag undvikit att sova några timmar på dan. Men de kommer väl efter. Lite dumt att man vänder tillbaka på dygnet lagom till Forum då man ska parta hela nätterna igen... Men men, man ska ju orka tre dar skola emellan å...

Nää, nu fan får de bli torsdag, vill åka NU. Är himla otålig. :) 

Jag saknar Christer och Jana. Mina gosisar. <3

Ha de bra alla. PoK! 

"Bra musik. Medryckande!"

Oj nu är de ett tag sen minsann, men de är ju inte så konstigt! :P

LÅNGFREDAG
Bror och far skjutsade mig till Erik. Simon övningskörde, ja var ganska så nervös mest hela vägen men han är ändå duktig. Och åksjuk blev jag! Hm. Kom fram och såg att Ekke lastat skotran redan, nice! Så de va å stuva in grejerna, fikade en sväng hos hans mor/farföräldrar (kommer inte ihåg vilket) och sen drog vi till laxsjö!
Väl där blev de dansträning för fulla muggar, vi åkte direkt till bygdegårn och dansade för Junior, de va spännande och han hade lite bra saker å säga för mig att tänka på. Efter de blev de middag, Jonas (som vi skulle bo hos i helgen) va sa go och lagade mat åt oss, mums! Sedan var de bara att dra igång kalasandet dag 1, och på kvällen drog vi ner på puben. En man kort spelade, ASBRA. De va görtrevligt, och vi efterfestade till fem. :) 
Bäst under kvällen: "Nytes med ansvar" (ettiketten på Smirnoff Ice flaskorna)  

PÅSKAFTON
Mitt på dan kom Julia och så drog vi iväg på skotrarna upp te fjälls. Åkte en bra bit, lite dåligt före var de men de funkade bra iaf. Vilket väder sen, verkligen kanonväre! Solen gassade på som bara den! Framme så skottade jag en grop o pojkan gjorde eld, sedan var de bara sitta å mysa och steka i solen och äta mackor i mackjärn, så jävla nice! Lite bus och skratt och sedan hemåt igen vid fyra-fem tiden, och jag o Jonas va lite stygg me Ekke, han skjutsade hem Julia och då skyndade vi oss in o sprättade en öl/cider som vi satte oss på skotran å drack, hehe! :D Middag igen, fast denna gång hjälptes vi åt, och kalasande dag 2! Sedan blev de dans te Jannez, riktigt kul! Och En man kort spelade igen i pausen och jag måste säga att jag fetdiggar grabbarna asså, helsköna är dom ju. Så roligt att man känner dom så väl också. :) Hem och efterfesta och då fick vi besök av 4 blåsta ungdomar från Hammerdal som missat sin skjuts (totala främlingar som bara klampade in) men vi fick iväg dem ganska snabbt. Denna kväll var vi väl uppe till fyra iaf tror jag. :)
Bäst under kvällen: "Men med dig gick de ju bra, du var ju full" (Jonas kommentar om varför de var skämmigt att dansa med Julia)

PÅSKDAN
Sov och segade och egentligen var planen att jag och Ekke skulle åka hem idag men ingen av oss hade nå andra planer så vi beslutade att stanna en natt till. Dog vid frukosten då Ekke fick sms av Julia att de va en kille som kutat in i en lycktstolpe nedanför henne. Haha så jävla kul de va, han hade tydligen skallat den så hårt så den slockna! Hehe, tog iaf en skotersväng te Ottsjön sedan och hälsade på ett par kamrater te Ekke och Jonas (Robin och Liv) som vi sedan bestämde att vi skulle äta pizza tillsammans med i Föllinge. Hem och duscha o påbörja kalasande dag 3 (vi mutade Robin med gratis käk om han körde). Sedan go mat på pizzerian och vi kom inte därifrån förrän vid halv tio-tio tiden (de stängde åtta) så de var lagom glada. De började till och med släcka lysena.. :P Därifrån fick vi skjuts till ytterligare nå kamrater till Jonas (Carina o Jöryl) där vi blev bjudna på vin, påsktårta och pratstund. De va så jävla mysigt, goare folk får man leta efter, ojojoj! :) Fick skjuts hem av Jöryl och sedan efterfest igen, hehe! Var lagom aspackad kan ja säga, blev mkt vin... Men de va görskoj, och jag och Jonas klådde rekordet, sex hann klocka bli innan vi la oss. :) 
Bäst under kvällen: "Säg inte att det är slut, för de är det inte" och "Jag känner mig obekväm" (Båda av Jonas, han var verkligen mannen med kommentarerna)

ANNANDAN
Mkt segande (och fortfarande berusade då vi steg upp) denna dag. Vi tog en kortis skotersväng ner på sjön och hejade på lite folk för å få oss lite luft och sedan mer segande hos Jonas. Sedan packade jag och Ekke ihop oss, sa tack och hej och drog hemåt. Kort stopp hos Erik o dumpade kärra, sedan mot stan, plockade upp Emma, handlade på coop och middag hos mig. De åkte hem på kvällskvisten och då umgicks ja med Carro (som var på kort visit) och bror ett tag innan de blev sängen, en anings trött bara. :) 

Så de har varit en kanoners påskhelg, definitivt den bästa jag haft, fy fan va roligt!! Har verkligen njutit och bara varit och de har vart så mysigt och skönt! Ojoj, underbarast. Kommer jag se tillbaka på och minnas länge. <3 

Dock är de ju över nu och jag längtar tillbaka nå fruktansvärt! Men de va ju som uppvärming, nu blire Forum den 23e! YIIHAAA!! De bli jag, Ekke, Jonas, Frida, Emma och Louise, stuga, party o SPRIT!!! Omg, så jag LÄNGTAR. Kan inte bli snart nog! Och jag ska få åka fram i Jonas Saab dit... ;) Tihi tihi. Tycker om den pojken ja... :) Och han är lika bra som jag på att lägga roliga kommentarer, hehe... Näe, sa go en! Tihi tihi. :)

Idag har jag segat, en sväng på stan med Carro och bror, fika med moster A och Stefan och sedan plockade S-O, Anna, Emma o Ekke upp mig te dansträningen. Imåra blir de tvättstugan och så tänkte jag försöka hinna ta en promis, titta på inspelade grejer från ikväll och plugga. Får väl se vad som hinns (och framförallt orkas) med. 

Satt så ere! Nu ska jag sova. Men ha de bra allihopen! PoK!  

PÅSKLOV

Och fyfan va härligt!!! :D :D :D

Idag har jag gjort nada, slöat. Eller var en sväng på stan med mor och bror och Frida, fick mig ett par nya skor. De är prickiga och söta. :) Ikväll blir de sega med da family. Typ. :)

Imorrn förmiddag skjutsar nån mig till Erik, sen drar vi till laxsjö. Dansträning o pub imåra kväll och på lördag blire skoter (försök iaf) och dans till Jannez! Ska bli riktigt nice måste ja säga, en riktigt trevlen påsk! :D Jag ska då ha kul iaf!

Så de är påskplanen. Hoppas ni andra har en lika trevlig påsk som jag ska ha! :) Ha de bäst, PoK!

Yesbox

Becca är fortsatt glad, o'yes! :)

Allt känns bara bra. Mycket i skolan denna halva vecka dock. Och efter imorrn får jag stryka mer från min skoluppgiftslista, yäy! :D Har fått strukit en uppgift alla dar nu, talet SvC i mån, läxförhöret RE idag och drömsamhället SH imorrn, känns super! :D Misa gillar stryka uppgifter. :P

Var på Kenny Starfighter igår på bio med Janabanana och Stinis och två tvåor. Den va askul och med absolut rätt sällskap! :) 

Och ikväll ska jag på flickornas PA "En av oss" på Storsjöteatern. Efter det dansträning. 

Men nu ska jag göra lite annat, ha ne bra! PoK!

Awigowa!

I torsdags tittade vi på Dunderklumpen framförd av personer med funktionshinder. De var så jävla bra, och han som spelade enöga var så söt så jag bara ville ta med honom hem! :) Sedan var det styrelsemöte på kvällen, tog typ 3 timmar... :P Men de är intressant, jag kanske kommer tillhöra styrelsen sen också, kanske blir suppleant.... Får la se.

Igår var det helt och hållet lugnt, pluggade en del och fick faktiskt mycket gjort. Det är det som är felet med mig, fattar inte varför jag håller på att skjuta upp saker för när jag väl gör dem går det riktigt fort! Aja, på kvällen blev det en liten promenad och titta på tv. Aslugnt och faktiskt riktigt skönt.

Idag har jag också bara tagit det coolt, träffade Bettan med parents en sväng på stan, fikade macka, mys! :) Sedan hem och då pratade jag med Erik på telefonen. Han berättade att han hade sovit hos en brud inatt. Och vet ni vad, det kändes bra! Det var inte jobbigt alls utan helt okej och det var som skönt och en lättnad för nu vet jag att han och jag ska vara bara vänner och that's it! Känns underbart bra att äntligen veta hur det ska vara! :D Så nu är jag så glad så glad! :D

Måste fortfarande prata med honom om det där att han inte får glömma bort mig och bara umgås med Emma tex, men de är ju lungan! Åh, de känns så bra nu, vilken lättnad att äntligen få klart för sig hur han och jag ska ha det! Och vi behövde inte ens prata om det, de löste sig av sig själv! :) 

Så nu ska ja ut o kalasa o ragga framöver! ;) Krogen nån? ;) Hahahaaa! :D

Men ikväll blire oxå lugna puckar, ska skjutsa mor o far till oviken på kalas och även hämta dem inatt så ikväll blir de tvn o film med bror! Nice de med! Ska väl försöka ta mig en promis här sen oxå. 

Men de är planen, ha de! PoK!
 

Menjaja.

Och hur har veckan varit? Jo veckan har varit... Pissljummen. Så jävla trist.

De är bara plugg, plugg, plugg.

Fast på nått sätt har jag inte pluggat särskilt mycket alls dessa tre första dagar på veckan.

Faktiskt typ ingeting.

Men jag kan ju klaga ändå för desto mer plugg har jag att göra resterande dagar... Suck. Dålig planering där... Eller snarare är det min otroliga skjuta-upp-förmåga som tittat fram igen.

I måndags sov jag istället för att plugga. Utmärkt sysselsättning om ni frågar mig, dock synd att det blir så svårt att sova sedan på kvällen... Iaf. Tisdag gjordes min dag genom att vi fick titta på Räddningspatrullen på lektionstid, de va på religionen och vi snackade om sekter och då var ko-ko-kolasekten i Räddningspatrullen-avsnittet relevant. Så jävla kung! :D Sedan följde Jana och Christer med hem till mig där vi spenderade 3 timmar framför Kenny Starfighter (den gamla serien), så sjukt jävla bra!!

"Va sa ru?" xD

Så tisdagen var nostalgi. Och dansträning på kvällen förstås, gick bra, dansade en del, nice sådär.

Idag har jag gjort hjärt-lungräddning på MiniAnnie, gick lasuperbra! Fått ett litet kort där det står att jag kan, mhm. :) Sedan redovisade jag mitt PA för Gun och Elisabeth, gick ASBRA och Gun tyckte de va jättebra, hon vill att jag ska redovisa för ettorna och tvåorna också, får se hur de blir med den saken, men bra gick de iaf... Sedan blev det hem, dammsuga o göra mamma glad, belöning uppstekt palt från gårdagen (MEN MUMMA! <3) och sedan iväg på medlemskommitémöte. Och då jag kom hem väntade Erik på fika (han hade varit på sin lindykurs) så då snackade vi  och tittade på hockey nåra timmar innan han drog hem. Sedan lite plugg och detta skrivande och nu ska jag sova, de börjar bli sent.

Men de va la nuläget då va (har taskig göteborgdialekt i huvet som kanaliseras ut i bloggen) men ha re gött nu va, så  la hörs vi! PoK!

RSS 2.0