Trötter

Jaa, jag vet inte vad de är men idag har jag varit otroligt trött! Men men, så kan de vara.

Igår jobbade jag, ett flyttstäd med Bettson, gick kalasbra! Sen kom Jana till mig mot aftonen och så drog vi och hälsade på Vilja och lillknodden. Glögg, lussebullar, pepprisar, film och allmänt mys! Underbarast! <3

Idag har de varit lugnt. Tagit reda på all tvätt från tvättstugan, slagit in några julklappar och packat. Ska ju fira julen i Malgovik hos våra kära släktingar och åker direkt därifrån till Laxsjö och den årliga Jannez-dansen på annandan. Då blire party! :D

Satt så ser de väl ut, kan inte fatta att det faktiskt är julafton på torsdag. Men ser fram emot allt gott att äta, mumma! Och i år ska jag göra ett allvarligt försök att undvika den sedvanliga ångest som infinner sig efteråt då jag känner mig allmänt ful och fet. Fan, man måste ju få unna sig, de är ju ändå jul bara en gång om året! Eller hur? ;)

Nää, hade nog inte mer för denna gången, och mest troligt hörs vi inte igen förrns efter nyår. 
Men ha det så jättebra nu denna mysiga högtid, må gott och lev väl! 

God Jul och Gott Nytt År allihopa! :)
PoK!   

Att minusgrader kan göra en så glad!

Oj så tiden går, torsdag redan. En vecka till jul! :)

Provjobbandet i tisdags gick bra, fick fylla i uppgifter och grejs efter jobbet också så man är ju typ timanställd nu eller vad man ska kalla det. Får ja se hur de blir med tider framöver, kan tänka mig att de blir rätt lugnt i början. Det är lite svårt att veta hur mkt man behöver av saker och ting och hur lång tid saker tar, men de är ju sånt man lär sig med tiden. De ska nog bli bra de där!

Mer då? Igår hade vi lilljul här hemma med moster A som ska fira jul på annat håll. Vi åt fondue och hade de mys! :) Godaste efterrätten ever också till Bonde söker fru på tvn, så mkt bättre blir det inte. ;P 

Idag blev de ett gymbesök och sista lilla inköpet till julklapparna, saknas bara lite snören o ettiketter så är dom klara. Sen har jag ju faktiskt inte nämnt en annan grej som jag gjort idag, nämligen ett besök på tatuerarstudion Man's Ruin! Så jag har numera en supervacker fjäril i svart/orange på höger handled! Är otroligt nöjd, den blev asbra! Tack Anette! :)  

Jaa, så ere. Imorrn blire städning här hemma, tvätta lite kläder och sånt småpyssel.
Och på lördag är det sedvanliga juldansen på folkan (eller OSD som de nu så fint heter) till Jannez, de ska bli trevligt. :)

Men ha de gott! PoK!

Underbara luciasöndag!

Jaa, idag har det verkligen vare mys!
Mor väckte mig vid sju, då var vi upp hela familjen och tittade på luciatåget på tv med en kopp varm choklad och en stor, fet lussebulle i handen!

Därefter la jag mig och sov en timme till, hade svårt att somna igår kväll så var rätt så trött. Därefter blev det julbak för hela slanten! Fotade lite vad vi bakat:Inte illa va? ;) Det enda vi inte bakade som vi tänkt göra är filmjölksbröd, de sparar vi te en annan dag.
Sen var vi tvungen att tömma frysen lite för att få plats med alla bakverk, så de blev diverse olika rester till middag haha! :)

Har hunnit tagit en skön promenad också. Minus 2,5, perfekt klädd, ny musik på mp3n och ett helt fantastiskt ljus på himlen nere vid storsjön, typ lila-grå-blå. Fabuloso! :)

Satt idag har man verkligen njutit av tillvaron! Annars så är de väl rätt lugnt. Kan ju nämna att Kaxås var sjukt kul! Var sådär lagom rund under fötterna och på ett sånt litet ställe är man ju underbar och älskad av alla (jag dansade HELA tiden, alla verkligen DROG i mig) och så spelade Jannez apbra (som vanligt) och det var så charmigt och trevligt så. Förutom slusk-äcklet som bjöd upp mig till sista dansen, men då kvällen var så bra i övrigt räknar jag bort det.

Nu i veckan blir det julklappshopping, styrelsemöte ÖBRK, arbetsförmedlingen och på tis ska jag följa med en som heter Lillemor på Bettans jobb (Rent Av) och se hur dom jobbar! Ska bli kul och då kanske jag får veta om ja får fortsätta eller inte. ;)

Jaa, så ser de ut, får ni ny update senare i veckan. Ha de gott!
PoK!  

Håhåjaja

"Hur många koppar socker behövs för att åka till månen?"

Minsann. Lugn vecka.

Har typ 45 min att slå ihjäl just nu, sen ska jag och bror gå på bio, New Moon. :)

För övrigt har jag tränat i veckan, var bl a upp på löpbandet för första gången! Och jag som hatar att springa! Men de gick faktiskt bra, en jäkla skillnad mot att springa ute. Tiden bara flög liksom, tittade på tiden när jag startade och nästa gång jag tittade så hade det vips gått 20 min! Och härlig träningsvärk fick jag med. :P

Har också fått ihop mitt cv idag, riktigt nöjd blev jag. Sedan ringde jag på Bettans jobb och hörde mig för och då fick jag komma och hälsa på! Så jag var dit idag och drack kaffe och pratade så nu ska jag få följa med en som heter Lillemor på tisdag och se hur jobbet går till. Så vem vet, kanske har jag mig lite jobb snart?! :D

Ska skicka in en ansökan på Ryds också, för säkerhets skull. Och om jag mot förmodan skulle få napp där så är det faktiskt en heltidstjänst så vem vet vem vet. Nu går jag händelserna kraftigt i förväg men jag håller bara alla vägar öppna liksom. You might never know!

Satt så e re väl då. Imorrn skulle de bli party hos Ekke men alla har bangat så det blir bara han och jag som ska dricka och dansa imåra. Är väl inte sådär tokpepp själv eftersom man ändå ska gå på två andra Jannez-danser till i december (19e och 26e) och därför kunde ha skippat denna i Kaxås då men vafan. Slit och släng bara för skojs skull och få dricka lite sprit. Why not? 

I övrigt i helgen ska vi försöka julbaka lite här hemma, lussebullar och knäck ska vi iaf få till har jag bestämt! :) Nån kaksort också kanske, får väl se vad som hinns och orkas. 

Jaa. De va väl va jag hade att delge. Fick ju en tio minuter att gå iallafall eller så. ;)
Men ha det bra alla! PoK!   

Veckan

Oj, nu var de länge sen ma skrev! Så de blir! :P

Jaa, har vart ganska lugnt sen sist. Blev nöjd efter klippningen, hon fick till mitt barr bra! :D 
Vart på arbetsförmedlingen och på medlemskommitémöte också.

Och i fredags kom Emma till stan och ville gå på dans och sova hos mig så då blev det dans fast jag inte hade tänkt det. Var inte alls upplagd för dans och var allmänt trött och lej, men som de brukar då man åker iväg med inga förväntningar alls var det skitkul! Dansade med flera nya och hade riktigt trevligt! Ekke var med på dans och sov också över, så på lördan efter att Emma åkt hem o lite skidskytte-tittning på tv drog vi till Ekke. Mot kvällen for vi sedan vidare till S-O och Anna för lite glögg o umgås med folk och därifrån till Almåsa för julbord. Riktigt trevlig kväll och roligt att umgås med ÖBRK-folk man inte brukar umgås med! 

Så idag, söndag, blev det till att åka direkt på kursledarmöte från Ekke. Hade blivit inbjuden för att få lite info om hur det går till att bli kursledare o sådär, så de va intressant! Ska efter nyår vara med och hjälpdansa på två kurser (steg ett och två) och i januari blir det en helg FKU (Förberedande Kursledar Utbildning) och i slutet av februari/mars blir det två helger KLK1 (kursledarutbildning steg1). Det ska bli mycket roligt! :)

Jaa, denna kommande vecka blir också lugn, ska på arbetsförmedlingen på tisdag för CV-skrivarkurs, hehe. Tycker inte om arbetsförmedlingen men vafan. De är ju inte så ansträngande. Bara å gör't! :P 

Sen blire nog gå på gymmet och träffa Frida nånting. <3 

Och på fredag smäller det, då blire party hos Ekke innan dansen i Kaxås då Jannez spelar 2 moderna o 1 gammal! Ska bli grymt skoj! :D

Satt så ere. Ha ne gött alla! PoK!      

RSS 2.0