Stråk

Blev stråket för tredje ggn ikväll med arbetskamraterna. De va trevligt, mat o surr. Åtminstonde va de det tills alla drog åt varsitt håll till sina vänner, pojkvänner och liv. Till skillnad från mig som blev helt allena o inte stötte på en jävel man känner.

Fy fan vad jag hatar att vara ensam.  

Är så jävla arg. På dig och på dig.

Hatar att inte ha något liv och vara så jävla beroende av andra.
Blir bara ledsen...


Tisda

Ojojoj va tiden rullar på.

I helgen blev de rätt lugnt, va ut på stråket en sväng med Christer i lördags o kollade läget. Träffade Clarre på Sommarlandet där Ständdut Blakk spelade. De va skoj. Men asså OJ va den mannen är HET. Han gör mig fortfarande knäsvag. Inte bra. Jobb i helgen också. 

Iaf.

Igår blev de party party hos mig, förfestande innan stråket! Jana, Vilja, Elin, Frida, bror och jag. Mkt skoj, vi var runt på mest hela stråket på kvällen tror ja o man kan verkligen kalla de en helkväll on the town. Blev till och med portad på Twain! xD Haha, så jävla kung! Anledningen var att jag drack en medhavd Smirnoff Ice. Hehe, så himla kul de va! :D Sedan kom mor och far hem från semestern på natta oxå. 

Upp tidigt o jobba idag, men ja mådde som en kung o de va hemskt lugnt på jobbet så de gick kalasbra. :) Nu i eftermiddag/kväll åt vi på stråket hela familjen + moster G, kusin C & B + Bengt och Helen, mkt gott och trevligt var det. O gosolen titta fram minsann! :)

Jaa, de är väl vad som hänt sen sist, nu ska de strax bli glo på dumburken och So You Think You Can Dance med bror. Resterande vecka jobbar jag alla dar utom lördag, då blir det Yran. 

Satt så ere...
Ha ne! PoK!    

 


En helt vanlig torsda

Typ. Fortsatt jobb, jobb och jobb. Speciellt den här veckan då jag jobbar hela veckan, 7 dar i sträck. Sen är jag ledig 1 dag och jobbar 4 dagar till.... Lite tungt är det, men men. Klirr i kassan iaf. :)
 
Helgen var kanon, så himla skönt att få vara med Bettangumms igen! Bodde hos henne så vi fick umgås o surra, Fia va med mestadels oxå. Storåsen va lugnt, ja va inte alls sugen på att supa så de blev litte bara o de va ganska dåligt på folk men trevligt ändå. :) Åkte bussen hem igen i söndags eftersom jobbet kallade. Saknar dig bumsgumms redan... <3

Jaa, och sen har ja ju bara jobbat. Men igår då åkte jag och Jana med Stina till Ede, Offlerdal o tittade på teater Verbals uppsättning av "Alice i Underlandet". Den va bra o de va kul att hitta på något litet sådär, kanon! Göra igen flickor? :D

Nu i helgen vet ja inte rikitgt va som händer, de är både stråket-öppning o fäviken men ja tror fan ja ska ta de bara lugnt. Känns så nu i alla fall och dessutom håller ja på att bli sjuk IGEN... Förbannade skit! Har haft ont i halsen nåra dar nu, och imorse vaknade ja kl fem o trodde ja skulle dö ett tag... Hostade, skakade o va alldeles igentäppt... Va ganska obehagligt. Men sen fick ja sova 4 timmar till o va då i form för jobbet, så de va ju bra.
 
Satt så ere...

De känns lite som den här sommarn bara försvann asså. De är ju stråket o yran nu, slutet av sommarn liksom?! Helt sjukt... Planen framöver är iaf jobb ca 3 veckor till, utbildning i Borås inom dansklubben några dagar i augusti och i slutet av augusti börjar sjuksköterskeutbildningen. Har inte tackat ja officiellt än, men ska göra de. Det ska bli spännande faktiskt. :) 

Så nu är de väl bara att knega på o umgås med gofolket när man kan helt enkelt. De rullar på som vanligt. Men är rätt nöjd med det för tillfället faktiskt. De känns bra. :) 

Lite update, ha de bra allihop. PoK! 


Freda

Nä, duscha o packa.
Nu drar ja "hejm" te Kälarn' för en kanonhelg med brudarna!

See ya!

Hej

Ja, helgen blev precis så toppen som jag hade hoppats!

Dansen med Frida, både Ekke o Jonas var där, knökmycket folk men otroligt kul!

Traktoråkningen med Ekke på lörda, skithäftigt o så nice att få umgås lite bara vi en stund. Var i Såå/Åre/Fäviken å slog så på vägen hem fick vi oss en burgare av Jana som jobbade på en mc-träff i Järpen. Man kände sig bara en anings malplacerad bland alla knuttar... Men de va kul, många förvånade blickar då Ekke fickparkerade "lilla" tjaktojn... :P Och älskade sötnöten Jana min heta kvinna! Tack ska du ha, saknar dig din jävel! <3

Sedan festa loss på kvällen, de va vi, Jonas, Frida, Hubbe, Emma och Emelie, o de va en skitkul kväll dock en aning för full. Men vafan. Lätt värt. :P Fick dela Ekkes ca 80 cm soffa med Jonas under natten, vi gjorde de förbannat bra måste jag säga. O han den stackarn va så bakis på söndan! Brudarna åkte hem tidigt, Ekke o Hubbe åkte o jobbade o Fria sov hemma så Jonas låg på soffan o ojade sig o ja städade upp lite. Vi åkte samtidigt, runt halv två. 

Nej, de va verkligen en härlig helg, älskade gofolket mitt. <3

Denna vecka då, ganska lugn. Jobb igår, ledig idag o sedan jobb ons-tors innan ja blir ledig hela helgen! O då skulle vi ju träffas hela gänget från Kälarne hos mig, men planerna verkar krackelera lite, får väl se va de blir... Kanske löser sig om jag och Sofia (som skulle komma tors kväll) tar oss te Kälarne på lörda istället... Men som sagt, vi får se hur de blir, men de måste lösa sig för jag blir tokledsen om de inte blir av! Verkligen sett fram emot denna helg, de va ju så kul att alla kunde o va ledig från jobbet o så där, men de är ju som de är... Vi SKA banne mig lösa detta! 

Idag har jag tagit de lugnt, gjorde några ärenden på stan med mor, sov en stund och hjälpte sedan till att handla. Mor och far ska ju på egen semester ca 2 veckor så vi handlade upp lite så de ska finnas hemma. Pappa har redan åkt med gubbsen (Örjan o Bengt) till Malung o möter upp med mor imorrn i Mora för att börja semestra tillsammans.

Resten av dan vet ja inte va som händer, ska ta mig en rejäl promenad iaf, är så jäkla seg o trött. Sedan blir de nog hemma, äta midda o titta på tv ikväll. Som ja brukar... Mitt liv just nu, jobb, träna, tv, dans o umgås med gofolket när ja kan. Är ju ändå inte så illa. :) Och jag har kommit in på utbildningen oxå! Så i höst blire med största sannolikhet MIUN här i stan, ska bli syster Becca. :) Blir nog bra tror jag! 

Oj, blev mkt denna gång, men de får ni ta. :) Ha de gott hörni! PoK!

Wiie

Idag va ja ledig från jobbet igen, nice! Vaknade vid nio, gick upp på toa och tänkte sen, nudå? Tittade en sekund på min underbara säng, kröp snabbt ner och sov ett par timmar till. De va riktigt jävla skönt kan ja lova! :)

Sen åkte jag och gymmade jajemen. Och efter de, som den duktiga dotter jag är, följde jag med mor på diverse möbelbutiker i jakt på en byrå/skänk till hallen. Inget hittat dock. Surrat lite i telefon och sovit en stund nu på eftermiddan, även de otroligt skönt. Fattar inte vad de är med mig och sova, men de är fan underbarast!

Ska hämta Frida på jobbet, hon slutar nio, så nu sitter jag och försöker roa mig fram till dess. Ska nog ta en kort promenad sen ikväll om jag orkar, skulle va skönt att få lite luft innan man ska sova "på riktigt". :)

Imåra är de jobb, bytte bort min söndag mot imorrn så de lär bli gnata på i regnet... Suck. Visst, jag gillar regn och det är sjukt mysigt, men inte då ja ska jobba! Fy fan, allt blir bara BLÖTT. Men men, that's life. Blir dans imåra oxå, Jannez på Sandviken med Frida och kanske Erik skulle hitta sig dit oxå. Ska bli kul! 

Och på lördag ska jag till Erik för då blir de toppfest i Almåsa! Jippi! Ska bli jättekul o få umgås lite. Med största trolighet ska ja åka traktor med han på dan, sedan kommer Frida o nå kompisar till han o ev Jonas på kvällen för lite typ grillning o så och sedan te Almåsa på pubaftonen där! Riktigt nice! :) Och eftersom jag bytt bort min jobb-söndag kan man bara chilla o kalasa bäst man vill. ;) Längtar! 

Ja just, på söndakväll blir de titta på skådespelet Näverdosan igen i Övsjö! De ska också bli skoj skoj! 

Vilken toppenhelg asså! Ska man bara se till att inte flyta bort i de väntade regnet imorrn så. :) 
Men ha de bra hörni o ha en kul helg ni med! PoK!  

Jahopp.

Hade två hål då ja va till tandis, fick laga ett av dem idag. Bedövningen har typ precis släppt... ^^ För övrigt har jag gymmat idag, skönt att börja komma igång igen. Jaa, de var väl typ allt på min lediga dag från jobbet.

Känner mig ensam och uttråkad. Jag saknar Erik. Massa.

Vill ha helg nu.

Men ja, de va väl va ja hade å säga. PoK!

Födelsedagen

Har jag firat med jobb...Yihaa. Men de va ok, bjöd flickorna på lite tårta som jag tror va uppskattad. :)

Åkte aldrig nån traktor med Ekke i fredags, vaknade med skallebank o ont i nacken så de blev lugnt istället, var en sväng till Frida o hälsade på bara. Sedan har jag jobbat, de typ händer inget... Men! Igår såg jag på film, "Repmånad - eller hur man gör pojkar av män" som va så jävla kul! :D

Här kommer som följer några citat ur filmen som äger så hårt! ^^

"Slaskhytta"
"Herr Larsson har ingen sup!"
"Jävla Jonsson!"
"Snygga upp här, det ser förDJÄVligt ut!"
"Hjortfot"
"Herr Larsson kan inte reglementet"
"Men Doris, du är ju FULL?!"
"Hörbarhet nolla"

Och favoriten: "Tallrot".

Så jävla klockren. <3

Framöver är de jobb jobb jobb, men till helgen ska jag umgås med Ekke! Blir kanske nån dans och pubafton/toppfest i Almåsa. Ska bli kul, längtar massa! <3 Och kanske blir Frida o Jonas me också, får la se va de blir. Men då händer de nå iaf. :) Håller på att torka in på allt jobb, känns som man aldrig gör nå... :/ Men men.

Och btw! Har bokat stuga till höstforum, så nu jävlar! ;) Gäller å va ute i god tid. Ungefär samma avstånd som i våras o bastu i stugan. Himla kanoners! De ska bli sjukt kul! Men de är ju i nov det... :P Har man det att se fram emot oxå.

Jaja, de va nog allt för nuläget. På återseende. PoK!


 

Tors

Igår kväll blev de livat minsann! De va fri entré på Marité igår så jag och Jana kände helt spontant, vi super, umgås och går ut fan! De va ganska lite folk i farten, men vi var fulla o glada snodde runt ett par timmar ändå o de va roligt. :)
 
Segat hela dan idag som följer, och nu ikväll var de ju jobb-kick-offen. Mat på Jack Rabbit Slim's o sedan Boda Borg. Sjukt kul, o mitt lag bestående av mig, Evelina, Matilda o Sefast vann med 7 stämplar! :D HA HA!

Har nu således surrat med Ekke o halvt om halvt bestämt att ja ska åka till Åre o åka traktor med honom imorrn då han är där o jobbar. Kändes lite besvärligt dock, känner mig så himla osäker vart ja ska, hur de blir med mat, va man ska ha på sig, om man behöver me sig nå grejer, om ja är i vägen osv... Så ja får se, kanske får skjuta upp de där te nästa vecka eller nå. Skulle ju kännas lite enklare om han va på hemmaplan istället eller så... Men men, de löser sig. Känns de inte bra får ja ha något annat för mig istället. Vi hinner ju ses sen, även om jag saknar honom...
 
Skulle ju typ kunna umgås med mamma, hoja o njuta av vädret oxå, kanske träffa Frida? Hm... Får se hur de känns imåra helt enkelt.

Jaa, de va nog va ja hade.

Ha ne! PoK!


Ice Age 3

Var apbra, me liked it a lot!! :) Och så himla kul å träffa Jana igen, älsko! <3

Typ gått på stan med min kära mor idag, shoppat för 500 spänn! Svider lite men vafan, kul med nya klääääderrrr. Blev en blus, ett linne, en tischa o 2 par kortbyxor. Hell yeah. :D

Vill att något ska hända ikväll! Kanske ska träffa Jana, typ badhusparken eller Marité eller något. Ska prova ringa Ekke o höra om han inte ska komma te stan en sväng. Vill umgås, göra nå! Helst NYSS. Annars blire bara samma slöa framför tvn som alltid annars o de känns lite.... Trist typ.


Får väl ha So You Think You Can Dance som reservplan... Men jag spelar hellre in det för att jag har annat för mig om man säger så...

Well, that's all for now. PoK!

RSS 2.0