Senaste nytt

Jaa du, de händer så mkt saker hela tiden o de går ju så fort! Dagarna flyger förbi o ja har precis fått internet hos mig så bloggandet har blivit lite lidande. Ska försöka bättra mig! 

Trivs fortsatt därborta på Frösön iaf, känner verkligen att de är nya hemma nu. :)

Jobbar, ännu sju arbetsdar kvar och kan inte vänta nog tills de är över. Är så less så jag vet inte om man ska gråta lr kräkas på morgonen innan man går dit. Inte blir de ju bättre av att vi i princip blev utskällda här en morgon för att det tar för lång tid. En skit de SJÄLVA satt sig i, inte VI. Och tack liksom att vi får sån cred för hur vi sliter arslena av oss, tack verkligen. Nä, never more. Så mkt skit vi tagit denna sommar har ja aldrig vart med om. Usch, så ska man inte behöva ha det.
Men men. SNART klar, snart klar...

Sen blir de söka nytt jobb. Besvärligt som fan men ändå kul. Vill verkligen göra någon annat nu. Så de är bara å trava runt o presentera sig o gå in på platsbanken o söka allt som bara går. De ordnar sig, vill man verkligen ha jobb så får man det, är jag alldeles övertygad om.

Var sen hem till min kursledarkamrat Jocke idag, vi pratade om kursen vi ska ha tillsammans i höst o han bjöd på pannkakor. :) Så fick man hälsa på nybebben oxå, lille Ville bara ett par veckor. SÖTAST. Ja, känns ju konstigt att de där drar igång om bara tre veckor oxå... Ojojoj, de ska bli kul men är sjukt nervös. Vi bestämde dessutom att jag ska vara den ledande hela första lektionen och att han är mest ett stöd o kan kolla hur jag gör för å ge feedback sen. SJUKT nervöst, men väldigt bra oxå. Jag har ju aldrig lett nånting på de här sättet....
De ordnar sig nog det där med.

Så ja... Jag har de ja pysslar på med om dagarna. Småpyssel o grejs som ska ordnas. Känns bra, man hinner eftersom o de känns ändå att man har en ro med det hela.

Sen kan jag ju berätta om ett nytillskott här i livet, har träffat mig en pojk! Har ju som jag tidigare skrivit haft en "skojsommar" o bara varit o gjort som de känts o de har nu resulterat i ett litet frö här som ja ska se vad de blir. Han heter Tommy, är hur söt som helst o jättemysig. Absolut inte den typ ni tror jag skulle träffa lr som jag själv tror jag skulle tända på, men han har verkligen fångat mitt intresse. Inget direkt klart hur/vad vi är ännu, men ja... Det känns bra och jag tycker mycket om honom. :)
Och saknar honom väldigt mkt nu, han sysslar med downhillcykling och är över helgen i åre för en amatörtävling. Då jag vart förkyld i början på veckan (I know, förkylning IGEN...) har vi inte kunnat ses på hela veckan i princip  heller då han absolut inte fick bli sjuk då de ju är ganska ansträngande. Så ja, nu saknar jag o längtar väldigt mkt till söndag kväll då vi kan ses igen. <3

Ja, de va väl de mesta som pågår just nu. Är glad o tillfreds trots förkylning o nu längtar man mest till lön så man kan fortsätta pyssla mer i lägenheten o ha lite mer skoj! :)
Får bli allt för denna gång, får ni ha de så bra!
PoK

Från och med Du

Hej hopp igen!

Numera är man frösöbo, har nu bott tre nätter i min nya lägenhet o de känns toppen! :) Det allra mesta är fixat o klart, sen kommer man ju såklart ändra o fixa o flytta runt grejer hela tiden men nu står allting på någon slags plats iaf.
Hade första partyt där igår med arbteskamraterna, himla trevligt. :)

Ja annars är de massa jobb jobb jobb. Håller på att bli smått galen. "Bara" tre veckor kvar... Suck. Men men, need the money. Och precis haft två stressiga asjobbiga dagar men otroligt roliga då jag jobbat med bästaste Janabanana. Hon, jag o golfbilen, de är grejer det! :D Imorrn är de oxå vi. <3

Jaa, vet inte om ja hade så mkt mer att berätta. Man får hälsa på mig nu om man vill o spana in lägenheten, om nån är intresserad. :) Längtar tills jag skaffat internet där med, nu tjuvlånar jag hos mor och far.

Men vi hörs nog snart igen. Ha't bäst!
PoK!

Wacka wacka

Oj så dagarna flyger fram!
Har ju yrat i helgen med bästaste Janabanana, blev tre toppenkvällar med mkt chill, gå runt o lyssna bara. Helnykter helg för övrigt, himla nice måste ja säga. Har tittat på Kent, The Ark, Europe, Winnerbäck, Broberg, Teddybears mfl. Supermys helg<3

Sen rullar det mkt fort framåt med lägenheten, har packat upp alla grejer jag köpt på Ikea (och det var en del, bränt 2500 spänn där:P) så nu är köksskåpen fyllda o garderoben tillfixad o sådär. Idag har vi även baxat in soffan jag köpt på blocket och så har jag sytt till mina gardiner, kommer bli så jävla awesome! Min lägenhet kommer bli mysigast i världen!!<3 Och det är så sjukt kul att få pyssla på helt själv o få bestämma precis allt! :) Kommer nog börja bo där imorrn eller övermorgon. :)
Elen fixad, hyra o kontrakt blir fixat i helgen och internet är beställt så det som är kvar är att flytta mina resterande ägodelar o fylla upp kylskåp o skafferi med mat så är de klart att bo sedan. Jippi!!

Jaa, de är väl vad som pågår just nu. Jobbar massor, är som sagt ledig typ 6 dagar denna månad. Kan inte fatta att det är augusti redan. Vart har hela sommaren tagit vägen?! Men men, tror o hoppas på en fin sensommar. Så ja, vet inte när de blir uppdaterat nästa gång, men undrar ni så jobbar jag lr är i lägenheten o pysslar! :P

Ha't!
PoK!


RSS 2.0