MEN-BAJSLÅDA!

De har rullat på som vanligt sen sist, o vi gick på "Flickan som lekte med elden" o den var bra o träningen går fortsatt bra o förkylningen håller sig lugn. Så ja, de är ju bra man får känna frid en stund iaf.

För nu är jag bara arg, ledsen, irriterad, ofokuserad och BAJS PÅ ALLT.
Blev sjukt besviken, J skulle plötsligt bort i helgen (weirdo??) så nån Laxsjö blir det inte. Och Frida är bortrest, Ekke är allmänt borta, Simon o mor och far är bortresta o va finns då kvar? Jo, ensamma lilla jag.
Att man aldrig lär sig. Är så trist att man inte kan hoppas på nånting lägre, man blir bara besviken. :(
HATAR ENSAMHET. Nu känns inget kul längre, den här så efterlängtade helgen som skulle bli så skön efter tentan innan nästa kurs dragit igång o allting... Inte ens dansgalan på fredag känns kul längre, och den lär jag ju få gå på ensam i så fall. J hade ju tänkt gå, men han lär väl åka redan freda som de blev nu o Ekke är ju aldrig pepp på nånting...

Nä fy fan. Va roligt de vore om nån kunde göra nånting FÖR MIN SKULL nångång. Oftast så krävs de faktiskt inte mycket för att göra mig glad.    

Usch. Jävla skithelg! Vad ska jag roa mig själv med hela helgen då? Gå på krogen o hopplöst vänta på ragg? Träna? Nä inte alls kul! Jag vill umgås... :(
 
De enda postiva nu är att jag iallafall känner mig lugn inför tentan imorrn. Har pluggat två hela eftermiddagar i rad nu, så ja tror de som behövs sitter.

BLÄÄ PÅ DETTA ABER! Måste göra något åt mitt socialliv, seriöst. Ekke ringer o beklagar sig om sin (enligt mig) 30-årskris o att han funderar över sina relationer, vilka människor han får ut något av och inte. Ja kanske ska göra det jag med. Jag ger och ger till allt o alla jag håller av men i ärlighetens namn får jag bara en bråkdel tillbaka från de flesta. Det har inte bekymmrat mig innan men nu känns de av på ett annat sätt. Det är fan inte kul att alltid bli bortprioriterad.

Eller så låter jag stormen blåsa över som alltid o förlika mig med att det är såhär det funkar o inte går att göra något åt. Vet inte om det är värt att bråka? Känns inte så. 

Jaa, sorry folks för detta bistra, trista inlägg, men de är så de känns just nu. Men jag hoppas ni får en trevlig helg iaf, och jag ska göra så gott jag kan med min får vi hoppas jag är gladare åt den sen. :)

PoK!  

Ågrön

Jaa, veckan ven ju förbi fortare än kvickt men den gick bra. Har varit jätteduktig, skärpt mig med ätningen o tränat bra. Tacken för det blev en förkylning! Fnys! Men den har jag iofs väntat på länge så okej.

Helgen har hittills varit bra, var på danspremiär på furan igår, Zlips spelade. De va "gott mos", lagom med folk, bra musik o roligt folk. Var lite trött efter paus, men de va skojsigt. :) Och idag blev de till att kliva upp för att fira kusin Carro som fyller 17 imorrn. Hon kom med tåget vid åttatiden o då åt vi stor frulle, gick på stan o shoppade (hittade massa nice! :D) o nu är de lugnt. Ikväll blir de ev bio med familjen, "Flickan som lekte med elden". Får la se, men de blir nog bra vilket som. Är ganska trött och seg, så om de inte blir bio blir de tidig kväll o kvällsläsning för plugget istället.

Jaa, och veckan som kommer blir som den förra. Träningar, nå möte, Ås. Massa mer plugg, ska kolla gamla tentor o läsa färdigt böckerna o repetera o allt möjligt för på torsdag är det TENTA. Uscha. :( Det går säkert bra, men de suger att plugga! Vill inte alls. 

Ska bli så jävla skönt nästa helg, längtar massa! Då kan man äntligen pusta ut tre dagar då tentan är klar o nästa kurs inte hunnit börja. Att jag dessutom ska på dansgala på FH o hälsa på Jonas i Laxsjö gör de ju inte sämre. ;) 

Men de va allt folket, ha ne! PoK!   
  


Back on track

Nu är man hemma igen från London-trippen. Otroligt skönt måste jag säga! Det har varit en trevlig familjesemester och vi har tittat på alla sevärdheter, Big Ben, Tower Bridge, Buckinham Palace osv osv, jag och mamma tittade på teatern Hairspray (som var helt jävla fantastiskt bra!!) medan far och bror tittade på derbymatch i fotboll, Tottenham-Chelsea. Vi tog en sväng på Brittish Museum, åkte dubbeldäckare, åkte tunnelbana, ja you name it. De var inte särsklit märkvärdigt alls faktiskt, mkt likt Stockholm här hemma fast miljarders med mer folk o lite dyrare. Och jag har med denna resa kommit fram till att jag inte alls trivs utomlands. Kände som jag gjort på tidigare utlandsresor, likgiltighet och längtan hem till vardagen. Det är inte min grej. Men Hairspray gjorde det lätt värt ändå. :) 

So, I'm a homish girl. No place like home. <3

Nu väntar en fullspäckad vecka:
- Skola (redovisningar o läsa massa böcker, tenta om 9 dar OMG)
- Träna (måste komma igång PÅ RIKTIGT så man får nån energi)
- Afrodanspass
- Dans (furan, Zlips spelar)
- Ås (danspatrullen)

Och utöver det ska jag verkligen skärpa mig nu för jag HATAR min feta svullna kropp o dåliga hy; INGET ONÖDIGT JÄVLA SOCKER. Inse att du mår skit av det! DAME IT.

Och med det avklarat, jag är glad över att vara på hemmaplan igen som sagt, att få sova i min egna säng <3 och nu ska jag allvarligt försöka ta tag i mitt liv så man får orken och energin att klara av allting man vill/ska göra. 

Resten BORDE komma av sig självt. :)

Så är det med det, update from missFearless straight back home from Englandish after three hours delay in Arlanda Airport there some Plump-cardgame took set during the whole family. Nicelisch! ;)

Ha de! PoK!

Brittania!

Nu fer ma till London!! Back on monday guys! :D

PoK!

Just another sunday I guess

Jadu, som sagt. Veckorna bara flyger.

Man tycker att man egentligen inte har så mycket till liv men på något sätt är ju dagarna fyllda av saker att göra hela tiden. Man har nog ganska mkt liv egentligen. Det är träningar, skola o plugg, vänner, danser, möten o massa annat grejs. Facinerande egentligen hur man kan känna sig så obetydlig och som att man inte har något liv trots att man knappt har en minut över emellanåt.

Anyway. Helgen har varit lugn, drog med mig Ekke på en vad jag trodde skulle va fest i fredags men som mer var en mysig-fika-sitta-prata sammankomst hos en fd arbetskamrat. Hon och jag gick på krogen en sväng o shakeade rumpa medan Ekke gick hem till mig och sov. De va väl socialt o underhållande men ja. Inte direkt party-party. Och ja.

Ytterligare något som facinerar är att man kan umgås en hel kväll och en hel natt med en av sina bästa vänner och ändå knappt prata. Hur någon kan ligga och sova bara någon decimeter ifrån en men ändå kännas som på andra änden en fotbollsplan. Något är trasigt och just nu vet jag inte vad mer som finns att göra för att laga det. Det är kanske hopplöst trasigt. Sen kanske han inte tycker det är konstigt alls eller känns något annorlunda. Men det är inte alls som det var förut. Jag känner mig förlägen och obekväm många gånger, och det ska man väl ändå inte behöva göra för en så nära vän? 

Något är trasigt.    

Idag ska jag plugga, räkna lite matte och söka lite information. Det känns helt okej för det är ganska enkla grejer. Sen ska jag försöka ta en promenad och vid fem ska jag på kursledarmöte på Lillsjön. Så det är min söndag. Imorrn drar en ny skolvecka igång igen. De blir nog bra.

Sen har jag insett att på fredag åker vi ju faktiskt till London jag och familjen. Är alldeles likgiltig inför det. Men de ska väl bli kul att se något annat för en helg. Ska ta med kameran o fota mkt.

Och btw, igår hittade jag mig en ny skoterhjälm! Såg en annons i tidningen om hjälmrea o åkte o kikade. Fick en skitsnygg o apbra crosshjälm för 550 kr! VILKET KLIPP säger jag bara! :D

Jaa, nu ska ja göra lite nytta. PoK!

Woot?

Kan fan inte fatta att helgen blåste förbi så fort! Sorgligt och bedrövligt.

Iallafall. Hade myskväll med Frida i fredags. Middag och dans på näset i lördags. Trevligt och helt okej kul sådär. Inget klår toppenkvällen med Mickeys och Date asså... :)

Och nu är det ny vecka. OMG tiden flyger. Är nästan lite förvirrad över det hela just nu, de känns som man inte har koll på tillvaron och sitt liv, veckorna rinner bara igenom och man hinner inte greppa dom liksom... Kan inte hjälpa att fundera, är detta vad jag vill? Kommer det vara såhär nu? Är detta mitt liv? Jadu. Det är inte lätt att försöka bestämma sig för att saker är rätt. Men jag är däremot proffs på självförnekelse. O'yes, i allra högsta grad! Jag går runt och intalar mig själv att allt är som det ska vara, att jag duger och att jag gör rätt. Jag intalar mig också att jag är glad, positiv och obeymmrad över vad som sker i mitt liv. Fungerar alldeles toppen. En stund iaf. 

Men samtidigt så är det nog såhär de får lov att vara. Jamenar, ännu är ju det mesta jag har för mig för tillfället alldeles nytt så jag har ännu inte vant mig. Det kommer. Måste bara tro. Hoppet är det sista som överger en heter det ju! 

Jaja. Antar att denna vecka ser mest ut som den förra, skola o träna o umgås. De är vad mitt liv är. 

För övrigt känner jag mig trött. Så otroligt trött. Sover alldeles för dåligt för jag ligger halva nätterna och tänker. Jag saknar. Jana. Bettan. Erik. Jag känner mig ensam och jag vill vara ifred. Det är typ bara massa tankar som bara springer fram och tillbaka o jag får fan ingen ordning.

Janabanana. Läser din blogg och vill bara sätta mig på första bästa tåg ner och bo under din säng, kanske komma fram och få en kram ibland. Deal?

Erik mannen. Blir inte klok på det där asså. Han var oxå på dans i lördags. Kom fram, sa hej, gav mig en kram, vi dansade. Hittade mig till pausen o frågade om vi skulle fika. Jag hängde på. Vi satt tysta i 30 min. Kanske utbytte en mening. Sen dansade vi sista dansen och när den var slut kramade han mig hårt jättelänge. Sen skulle jag åka, sa hejdå till Jonas, S-O och sist honom. Kram och tack för ikväll. 
Jag tycker inte om obehagskänslan i min mage. Kan vi inte ens prata längre? Det bara skär... :'(
Men, jag ska räcka ut en hand och se om han tar den. Kan inte annat än hoppas... 

Ja, detta var säkert ett lika förvirrande inlägg för er som för mig, men ja hade en massa tankar jag ville skriva av mig. Och jag mår bra o försöker vara glad och positiv, så allt faller nog till rätta till slut. :) 

Ha de gott alla, PoK!  

Fredag

Och helg, de känns mycket välkommet och behövligt! Har ju gått min första vecka så nu är huvudet trött för allt nytt som ska präntas in. Men de har gått jättebra, jag har lärt känna några stycken i klassen lite närmare, blivit indelad i en studiegrupp jag trivs med och de verkar rent allmänt som detta kommer funka bra för mig. Känns helt ok! :)

Annars har de varit rätt lugnt, har tränat lite, bland annat var jag för första gången på afrodans på stepin i onsdags, de va himla kul! :D Ganska så jobbigt och svårt oxå, men bra träning och roligt, så de ska jag fortsätta med!

Sen var det första ggn i Ås igår kväll, jag, BA och Mattias lärde småbarna (+föräldrar) att dansa foxtrott. Dom är så söta och duktiga o såklart fulla i bus. :) Så framöver hoppas vi gruppen växer och så ska vi lära dem bugga också och leka en massa!

Jaa, de va väl den här veckan, som sagt, himla lugnt. Resterande dag vet ja inte riktigt, va hemma o kanske försöka leta åt vart ja kan beställa skolböcker billigast o lite sånt där fix o trix och senare ska väl Frida komma hit, vi tänkte ha lite tjejkväll ikväll bara vi. Mysa o titta på film o dona på med tjejgrejer. :) De ska bli nice att bara vara. <3

Men de va nog allt, hörs! PoK!

RSS 2.0