Mjo

Igår var jag på dans, det var riktigt riktigt kul. :D

Idag åkte jag ner på stan för att delta i "Big Freeze" med resten av teater -och danseleverna på pc. Det var skitkul, vill ni se lite av hur det såg ut, kolla in dessa. xD

http://www.youtube.com/watch?v=oW0ItIDD6Y8
http://www.youtube.com/watch?v=RKLTGKYLif0
http://www.youtube.com/watch?v=9jDnCLT09yg
http://www.youtube.com/watch?v=_sj4jOxwB58

Nu har jag nyss tagit ett bad och snart kommer Erik hit och kollar på film med mig. :) De är nice!

Ville bara lämna en snabb rapport. Ha de! PoK!


Yihaa!

Har precis gjort mig klar, ska åka på dans på furan alldeles snart då Zlips spelar. :) Fan är så jäkla glad, allt är perfekt! Kläder, hår, smink, allt! Jag är GÖÖÖRsnygg! ;D Hahaa! Så nu väntar jag bara på att Erik och Johan ska komma och plocka upp mig. :)

De två senaste dagarna har vi haft mkt teater och våran klass är typ vrickad, allra mest jag tror jag. :P Haha, helt sjukt vad vi dampat på asså! Tjoat, stimmat och tokat oss! Så himla kul, kan inte fatta att det är sista året med dessa underbara människor. Men men, det är ju länge (känns det som dock kommer de gå jättefort, men lite förnekelse kan ni väl unna mig?!) kvar än! :)

Jag är glad och tillfreds just nu. Det känns bra. Men jag tänker massa på min Bettan. Fan vad jag saknar dig, vad jag saknar oss, våran lägenhet. Vill tillbaka.... :( Saknar att träffa dig varje dag efter skolan, saknar att prata med dig innan vi somnar. Saknar dig massa jättemycket vännen min... <3<3

Hare bäst! PoK!

Jao

Mådde skit tidigare idag. Jag hade körlektion vid två och nu har jag kommit så pass långt så hon testar mig. Första halvan av lektionen var väl okej, men sen brakade det ihop totalt. Hjärnan totallåste sig och inget gick, regler, uppmärksamhet och allt bara, swoosch ut ur skallen. Blev så grymt besviken, var ju på halkbanan igår och det gick så himla bra och var så jäkla kul och vi skulle boka tid för uppkörning och hon tyckte jag kört så bra... och sen bara det här. Och så jobbigt då hon sa att det var det värsta jag kört nångång. Nej det svider lite än. Och inte blev de bättre av att jag hade en svenskauppgift som jag inte riktigt förstod (vet fortfarande inte om jag gjort rätt, men men) att göra då jag kom hem.

Men nu har det lugnat ner sig, jag måste verkligen intala mig själv nu att jag kan det här, jag kan köra bil. Råplugga teorin igen, öva öva öva. Allt ska sitta som en jävla smäck, jag ska känna mig bergssäker på fan allt. Nu är jag t.o.m. förbannad på mig själv, måste verkligen ligga i nu. Då har jag ju kortet snart. Jag måste komma över min osäkerhet, jag är så rädd att göra fel och då låser det sig. Jag ger upp liksom. MÅSTE KOMMA ÖVER DET. MÅSTE MÅSTE.

Det är så jobbigt att inte ha någon karaktär. Jag säger hela tiden att jag ska göra saker men gör dem inte. Men nu jävlar får jag fan lov. Det kostar ju pengar också!

Ojoj, ja de var det negativa, är ju inte bara neggo just nu. Erik kom på dansträningen igår, det blev jag mycket glad för, vi har inte setts på länge! :) Och på fredag är det premiärdans på furan, Zlips spelar, de ska grymt kul. :) Träffa classmatesen för teater imorrn ska också bli roligt. Nää, ska försöka släppa och gå vidare med den här körgrejen så löser det sig nog. :)

Men ha de alla! PoK


Saturday

Igår kom älsklingsBettan in till mig i stan. :) Då blev jag SÅ glad! <3<3<3 Vi gjorde oss i ordning, drog på förfest till Hummer, Clarre, Chris å några brudar. Chrisse, Gos och Jana kom förbi senare och så stack vi på Upstairs. Mkt trevligt!! :D På natta åt vi på subway och träffade Jaques en sväng och så fick vi skjuts hem av Elias, sötast ever! Hur snäll som helst! Jag är lite kär i honom tror jag. ;D Sen surrade jag och Bettan lite innan vi sov, mys. :) Det var en superduper kväll och jag hade så himla kul!!! <3

Idag då, Bettan har precis åkt. :( Buhu! Jag ska ta en promenad och ta med mig kameran och kanske ta lite fina kort dårå. Annars vet jag inte, ta det lugnt och titta på lite film på tv ikväll. :) Mysa bara.

Åh, jag är så glad idag! Underbara vänner, underbara människor! <3<3<3 Känner mig omtyckt! :)

Nä, nu ska jag göra litte annat. Hörs! PoK!

Kärlek vid första ögonkastet

Jag ÄLSKAR min nya kamera. Det blir sååå otroligt fina bilder!!! <3<3<3  Fattar inte hur jag kunde klara mig utan! :)

Jomen visst.

Var till Vålådalen på friluftsdag igår, vi tog en runda te Blanktjärn. Det var strålande sol och hösten lyste överallt, en supermysig dag! :) Och Jana fyllde även 18 år, grattis grattis! :D Blir krogen på fredag för å fira! :D

Och snart snart är körkortet klart! Halkbana på tisdag och ska boka tid för teoriprov och uppkörning på måndag. :) Nu är det verkligen på G, måste öva öva öva med mor och far. Me happy! :)

Är även numera en stolt ägare till en systemkamera, Nikon D40. :) Så nu äre bara å fota å lära sig hur den funkar! x)

De var bara en snabb update, skriver mer en annan da! Hare gött! PoK!


Jepps Jepps

Käck värre idag! Not.

Åkte igår morse kl 7.05 med buss till Övik för dansmara. Det tog 5 timmar (paus i Sollefteå) men det kändes fort så det var bra. Så vi checkade in på hotellet ca 12.20 och rummet blev lite av en besvikelse (såg ut som taget från 70-tal eller nått) och inte alls som på bilden men vi tänkte wtf, vi ska ju bara sova där några timmar. Sköna sängar iaf. :) Så vi slappade ett tag, tog en lov på stan (Cubus! Linnen!) och köpte hem kebab som vi åt på rummet framför tvn. Sen kunde vi ta det lugnt och duscha och göra oss i ordning och knatade iväg på Folkets Park för dans till Blender/Shake/Expanders. Det var jättekul och mycke folk och jag dansade mkt, men jag har insett nu att mara inte riktigt är min grej. Så inget Huddik för mig i okt. Känns bra. :) Men jag är hur nöjd som helst med gårdagen, var sjukt trött på slutet (vi dansade 8 timmar) men trots det gick sista dansen (långsam, myyyys) skitbra! Man ska tydligen vara helt slut i kropp och skalle, då går de asbra å dansa! ;) Det var tre supermysiga låtar med jätteduktiga killar, gjorde hela kvällen tror jag. :)

Så idag var vi tvungna att kliva upp halv åtta för frukost, checkade ut, köpte lite godis till bussen och väntade ett tag för att sedan bussa 4 timmar hem. Sov en del av tiden, men är fortfarande trött. Vi kom hem till hotellet halv fyra i morse, så de blev inte mkt sova. Men just nu är jag ganska pigg, lite seg bara. :) Ikväll lär de ju smälla till. Frida (som ska sova här inatt med) ligger och tar en tupplur så då tänkte jag att jag kunde uppdatera lite. :)

Till veckan då. Friluftsdag på tisdag, de blir kul tror jag. :) Och Jana fyller 18! Grattis Grattis!! :) <3 Sen har jag körlektioner mån och ons. Annars är det lugnt i veckan, ska ut på krogen på fredag och fira Jana då, de blir bra de. ;)

Men de var nog allt för nuläget. Saknar Bettan! Hälsa på....? <3 Ha de gott alla! PoK!

Lörda.

Var ju som sagt ut på krogen för första gången igår. De va ju spännande. Vi var på O'learys, Upstairs efter lite förfestande hos Stina. Det var mkt folk, men jag gillade stället. Blev värsta trist, Stina började må asdåligt då vi kom och blev tvungen att gå hem så de blev det jag och Vilja kvar med en snubbe hon hittade nånstans (fattar inte hur eller ens varför, menmen).
Som jag alltid är på nya ställen var jag lite stel och stirrig och Vilja trodde jag hade jättetråkigt och jag försökte övertala henne hela kvällen att sluta bekymmra sig över mig för jag måste få spana lite och ta det coolt osv för sån är jag. Jag blir lite blyg och behöver lite tid. Men men, de ordnade sig mot slutet och jag vågade dansa med en grabb där... De va ju mysigt... ;D
Och sen blev jag på dåligt humör då jag var tvungen att gå till den sista nattbussen utan att få prata med grabben jag dansat med igen (han hade tappat bort sin garderob biljett och måste då vänta till sist) och sen tog bussen 45 min hem eftersom den går runt hela jävla stan i princip och sen var jag hemma. Så det blev en helkväll med andra ord. Jag hade ändå kul men nästa gång kommer bli mkt mkt bättre för då har jag sett stället och vet hur det funkar. :)

Och idag har jag ingen röst. Blev hes redan igår då jag började dricka alkohol hos Stina och sen blir det väl inte bättre av att man måste gapa till varandra på krogen hela tiden.... Så idag låter jag jättekul, får bara fram stavelserna då och då. :P Men that's life. Jag överlever.

Eftersom mamma och pappa har åkt till Växsjö för att fira Hasse som fyllt 50 och Simon är hos Terese i Svenstavik så är jag helt allena i huset den här helgen. Det är ganska skönt. :) Så idag blir det till att ta det lugnt, läsa ut en bok vi har i svenskan, jobba med samhällsuppgiften och uppgiften i nutida konst. Sen har jag även en insändare att leta reda på i svenska C också, plus att jag måste tjuvlyssna på några för att höra på vilket vis dom pratar. Asså, vi har gått 1,5 vecka och dessa uppgifyter redan varav den i samhälle är ganska klurig. Det känns ju positivt för det sista året liksom... Men men, de är ju tur att jag mår bra idag och inte är bakis. :) Jag är bäst för jag blir aldrig bakis. Det är ju bara onödigt! :)

Skulle nog försöka mig ut på en promenad i det fina solskenet också. Passa på när det är fint liksom. :)

Men de var nuläget iaf, ha de gott alla. PoK!

Rebecca är trött idag.

Eftersom hon sov efter skolan igår för att få bort huvudvärken, och om jag sover på eftermiddagen har jag mkt svårt att somna på kvällen även om jag är trött. Och idag har varit en lång dag, började kvart över åtta och fick efter samhällskunskapen trava ner på färgfabriken och titta på utställning, trava upp till skolan igen å hämta grejerna och sedan trava upp på reveljen och ha körlektion. Gick hyfsat att köra, men min körskolelärare sa att det märktes att jag var trött då jag missade sånt som jag egentligen kunde. Så jag var hemma kvart i sex kanske. Trött trött. Men glad. Det har ändå varit en bra dag idag. :)

Helgen var mkt kul, danserna var asskojiga! Me like! :)

Och på fredag blir jag kidnappad av Stina och Vilja, vi ska UT! :D :D :D Blir mkt MKT roligt. :)

Jag är hungrig nu. Over and out. :) PoK!


RSS 2.0