Sönda.

Fredagen var riktigt nice, mysig och mkt lugn. Vi spelade spel och hade trevligt. Lördag var jättekul, så himla skönt att komma ut på dansgolvet igen! :)

Och idag har vi bara tagit det lugnt, sov länge, åt frulle, tittade på tv och så övningskörde jag nån timme då vi skulle skjutsa Frida till bussen. De gick skitbra. :) Så nu har jag käkat, plockat ur och i diskmaskinen och hamnade sen här. Har röjt bort en massa grejer på mitt rum också för imorrn kommer mäklaren hit och fotar. Vi ska ju flytta in till stan, Köpmangatan 51, en superfin fyra. :) Så mor och far har målat köket i helgen och nu är det röjning inför fotograferingen. På torsdag är det visning också, så då måste vi hålla oss borta. Så nu händer de grejer! Men det ska bli så kul att flytta. Jag älskar lägenheter, och inte fel alls att bo i stan heller. :)

Veckan verkar än så länge bli rätt så lugn, men det kommer bergis ändras. Så är det alltid. Men men, kommer nog ha tid att uppdatera mer iaf. Så på återseende! :)

Ha de, PoK!

Mm.

Fikat idag med den där killen som jag gillar. Det gick jättebra. :) Hihi. :) Så nu får vi se vad som händer och fötter. Fyllesnacka på fredag iaf, hahaha! xD

Men nu får veckan bara ta slut tack. Är så trött! Men men, de går fort. Torsdag och teater imorrn, plus Christer PA. Måste övningsköra lite också! Fredag mera teater, gökboet gökboet. Sedan blire te Svenstavik me 15.20 bussen och partaja (antagligen), nice de! Tillbaka hem på lördag typ mitt på dan, måste övningsköra lite och sedan blire dans te Zlips på FH på kvällen, mkt mkt nice! Var länge sen de vart dansat nu! :D 

Så de är väl planen framöver.  

Orkar inte skriva mera nu och det finns inte mkt mer att upplysa om heller. Ha ne! PoK.

Gnyy...

Idag har jag varit jättedeppig, failade mitt andra körprov imorse. :( Inte kul! Men nu känns de bättre, är bara skittrött, helt slut verkligen. Men nya tag imorrn, och nytt prov bokat som kommer gå galant!

Snart jävlar har Rabarber (jag, Elins smeknamn på mig) körkort!

På onsdag ska jag FIKA med KILLEN jag gillar!! :O :D :D Ska bli spännande att se hur det går. :) Är så glad bara att han ville. :)

På fredag ska jag supa skallen av mig i Svenstavik hos Frida. Haha, nämen typ. Fjest iaf. ^^

Lördag spelar Zlips på folkan, mkt nice. :)

Sen ska jag köra bil, ÖVA ÖVA ÖVA. Mantra. 

Orkar inte skriva mer nu, men I let you know. Ha de! PoK!  

Mjöök.

Idag har varit en mysko dag. Kan inte riktigt beskriva varför, men mysko har det känts.

I måndags hände inte så mkt. Igår tittade vi på teater, "Förödelsedagsbarnet", det var samma grupp som gjort Dan då Dan dog. Den var riktigt bra, me liked it. :) Seg men produktiv dag i övrigt, och efter skolan träffade jag Frida. <3 Hon följde med hem och åt, sedan tittade vi på "En officer och gentleman" och drog sedan på dansträningen. Tog de jävligt chill (glad, fick dansa med Johan, länge sen), hjälpte till å stängde och sedan sov Frida över hos mig. :)
 
Så imorse åkte hon med mor å far till bussen, så jag klev upp oxå vid halv sju. :) Hade egentligen sovmorgon då vi börjar först 9.45 på onsdagar, men då hann jag både fila naglarna, duscha OCH titta på de inspelade Ugly Betty och Desperate Housewives innan ja skulle iväg te skola! :D Gött!

Handlade även med mor, mat att ta med till helgen bland annat. Nice. :) Och nu lite skolarbete och annat skoj. Satt så ere!

Till f.d. sambon min (som jag saknar något enormt):

Lite allmänna funderingar på livet delar vi, du och jag älsklingsgumms.
Deppiga ibland, lyckliga ibland.
Min älskade vän, min stora idol!
Jag är överygad om att det kommer lösa sig för oss båda, och vi gör det tillsammans. 
Lämna mig aldrig! <3
 För övrigt gillar jag en kille skarpt men vågar inte ta kontakt riktigt, är irriterad på en annan kille som är en jättebra vän som absolut inte förtjänar att vara irriterad på och BEHÖVER MASSA MYS OCH KRAMAR just nu.  

Men ha de bra och ta hand om er där ute! PoK!

Hejm!

Oj, nu är denna vecka över oxå. Thank god! Nu är det lite mera andrum, men bara lite. Kommer vara full rulle ända fram till jul är jag rädd. Men men, de är bara att knoga på.

Kom hem från vischan idag vid fyra-fem tiden med Erik. Då åt vi (scillat, kom lagom te maten) och sen gick vi igenom bilderna. Han åkte hem vid sju-åtta nångång. Har varit hos honom hela helgen och fotat till projekt, de har gått jättebra och varit massa intressant och kul! :) Och nu är de bara litte kvar. Så mycke bilåkande och "kuan" har de vare i helgen och en massa lugn och ro och bara vara också. Så underbart! Tråkigt att helgen tog slut så fort bara. :( Men men, de var knappast sista gången. :) Och så himla roligt med den breda dialekten! Den fastnade snabbt den. "Tocken", "En danen", "Ska i sia" o sådana fun stuff. Hihi. :D

Och nu har jag suttit och knåpat ihop min grupps delar till Nutida Konsten, blev sketabra va. :D Ska nu bara hitta på några frågor till Elin att ställa min roll i redovisningen. Blila super. :) Och jag kan va uppe länge om ja vill de, sovmorgon till 12.15 då min Sv C lektion föll bort. Sa go! :P

Men jag tror jag kliver upp så jag hinner ta en promenad iaf. De vore nice. :) Och denna kommande vecka ere mindre å göra så då ska jag nog hinna uppdatera litte mer. :) Så på återseende. Ha de gött! PoK!
     Sötkalven! <3
 
 

Så himla vacker utsikt på vägen hem från Överammer! Satt vi där och lyssnade på Jannez och bara njöt. Lovely! <3

:)

There's a fullmoon out tonight. <3Gasch!

Förra veckan var utan nåde verkligen!


Måndag: Teoriprov för körkortet, GODKÄNT. Mkt skönt! :) Och mamma fyllde år. Go-mammsen. <3 PM inför talet i NP svenska B lyckades bli klart oxå.

Tisdag: Bad på skolan, livräddning. Lyckades hämta dockan på det djupaste, MVG-kriterie. Mkt nöjd. :)  Halloweenkväll på furan, var där mellan ca 17-22.20. Liiiite drygt, men okej. De var halvlyckat.

Onsdag: Talet NP i svenska B. Gick finfint tycker jag och höll ganska precis 5 min som förordnat. Jag ÄR bra. ;P Körlektion, oxå bra.

Torsdag: Skolkatalogen, lär se mongo ut som vanligt. Uppkörning som jag failade, körde över en spärrlinje och missade några anvisningar. Jag glad ändå, nästa gång tar jag det! :) Carro kom på kvällen.

Fredag: Ingen skola, men upp tidigt och resa till Vilhelmina för gammelmormor Dagnys begravning. Den var rätt jobbig. Jättevacker kista helt i trä, inga spikar eller nått utan bara träpluggar o grejjer. Fina blommor och jag hade klätt mig jättefint. Blev några tårar dock när jag tittade på kistan och insåg att hon faktiskt låg där och då alla skulle lägga varsin ros och ta ett sista farväl. Men efter jag kommit ut ur kapellet gick de bra och middan efteråt var trevlig, alltid kul å träffa släktingar man aldrig träffar annars och sådär. 

Lördag: Promenad och ta det lugnt. Mer mysmiddag med de närmaste och lite tv. <3

Söndag: Hemväg, jag körde alla 22-23 milen. Mkt stolt. :) Kom hem till Östersund, kastade i mig lite donkenmat, iväg till bingon på furuparken för att hjälpa till för ÖBRKs räkning. Gick finfint, jag var kassör och delade ut pengar förutom kontrollerandet, bra av mig där. :D  

Så nu har en ny vecka startat, ganska så lik den förra då jag inser att jag har typ 6 olika skolprojekt att jobba med förutom bondekalendern jag ska fota och Christers projektarbete. Snacka om fullt upp hela tiden! Men men, that's life antar jag. Jag har klarat de förut så de ska väl gå nu med.

Denna vecka då, hade PA samtal med Gun, min handledare, idag så nu känner jag mig lugnad. Ska ju göra en kalender nu och det kommer bli super. Känns bra med det och absolut överkomligt. :) Det är NP (uppsats) i Sv B på onsdag, 5 timmar. Yäy... Ha me fika så går det nog bra. :) Film i aulan på torsdag, Flyga Drake. Den verkar bra. :) Christers PA arbete (öva) och sedan lyssna på hans kör i gamla kyrkan. :D Och på lördag är det jubileeum på Storsjöteatern som vi ska göra något på.

Det är vad som är planerat, kan nog bli mera också om jag känner mig rätt. De är ju bara måndag än... Och skolarbete så fort jag får chansen... Suck, så himla trättsamt och man har typ ingen ork, men man måste ju. Och det känns ju så jävla bra sen då man är klar...

Ja ja, nu vet ni vad som händer farmöver ett tag, lär inte hinna skriva mer denna veckan. Men ha det bra! Pok!


FITTA

Hade skrivit ett helt inlägg som CPSIDAN bara tog bort!

Har spenderat veckan med Bettan, Fia, Ellen och Frida, fast lite olika tillfällen. UNDERBART. Älskar! <3

Tack festfolket i Svensta, ni gör mig glad. <3

Men nu mår jag öken. Är döless på veckan som kommer innan den ens börjat, min kalender är fullsmockad. Inte okej. 

Är lite orolig. Bekymmrad. Trött. Slut på. Ta det lugnt? :(


Och jag är ledsen. Utan vettig anledning som vanligt. :'( 

Ibland vill jag göra så mycket så det bara svämmar över! Då blir man lite ledsen.

Lite update iaf. Take care. PoK!

RSS 2.0