xD

Haha, tittade på melodifestivalen med familjen och då bidrag nr 6 höll på frågade jag "är det två kvar nu?" och syftade då givetvis på om de var två bidrag kvar. Pappa svarade då, precis uppvaknad efter en smygslummer "De har tre extra skott!". Hahahaa, jag seriöst dog!! Då hade han hunnit drömma lite om morgonens skidskytte! Så jävla kul! xD

Och ja, klockan är kvart i tio och Becca är väldigt trött som vanligt. Tandborstning och sängen nästa!

PoK!


Lördag

Och första sovmorgonen på säkert 3 veckor. Mycket skönt kan jag lova! Sov dock bara till 9.30 iaf och nu har jag precis kommit in från min första promenad på typ lika lång tid också... Har varit så himla mycket med Gökboet nu på sistone så jag har inte hunnit gå några promenader. :( Men idag blev det en, riktigt nice! :)

Jaa, veckan har varit fullsmockad, vi har repat pjäsen alla dagar, långa dagar. Mellan 8-17 plus att vi jobbade över både torsdag och fredag... De har varit jobbigt, men vad gör man inte för konsten va? *hör min ironi* Men det är ju roligt och spännande oxå, så man får väl se det som värt det. Ska bli roligt att flytta in på Storsjöteatern på måndag iaf!

Tur att man har ljusglimtar att se fram emot så man orkar med dessa veckor. Roligt på dansträningen i tis, Fia kom i ons och sov över och så tittade vi på film, de va trevligt. Nolia med henne på torsdag förmiddag oxå. Sedan var jag till Emma igår och myste några timmar, tittade på tv. De va hon o jag, Sanna, Fredrika, Jimmy, Filip och Erik. Åkte hem vid kvart över tolv typ och Emma o Erik stackarna skulle upp i ottan för att åka till Övik och tävla idag... Men men, de har ju valt de själv. Hoppas de går bra för dom idag, håller tummarna. :) 

Och på onsdag är det premiär för Gökboet... Än är jag inte nervös, men de lär väl komma. Så jag kommer nog inte blogga så mkt under kommande vecka heller, för det är fullt upp. Genrep på dan på onsdag, premiär på kvällen. Föreställning för skolungdomar på dan på torsdag och för allmänheten på kvällen. Sedan en sista skolföreställning på fredan innan vi måste packa ihop och flytta ut från teatern igen. På kvällen blir det fira att pjäsen är över och förhoppningsvis gått bra hos Sara och sedan åker jag nog och dansar till Zlips på FH.

Så nu ska jag bara mysa hemma med familjen i helgen och samla energi för kommande vecka, de lär behövas! Och sova! Men vi hörs. Ha de bra! PoK!

Really to much to handle

"Helgen" över, och det känns väl rätt okej ändå. Har fått ganska mycket gjort, sytt mest. Så de går framåt, men 10 dagar till premiär... UVVA. Det är LÅNG väg kvar och en hård vecka framöver med långa dagar... :S

Det känns ganska rörigt för tillfället. De närmsta två veckorna är Gökboet nonstop, med typ massa saker att göra och tänka på och då ska Erik dessutom susa runt i skallen på mig för jämnan. Fattar verkligen inte hur jag ska göra med det där.

Vi är ju kompisar, jättebra kompisar. Han (och Gos <3) är mina bästa killkompisar som jag känner att jag kan prata med och berätta saker för som ingen annan vet liksom. Och jag tycker så otroligt mycket om honom. Men nånstans är det som om det "fysiska" fattas lite grann. Attraktionen och "suget " eller "elektriciteten" som man kan känna finns inte där. Svårt att förklara, men jag kan känna "åh vad mysigt de skulle vara att skeda lite" eller typ gosa bara för att det är just mysigt liksom, men de vågar jag inte säga. Vad gör jag om han inte alls vill det eller inte alls skulle tycka de vore mysigt? Och jag älskade sist vi var på dans, då höll vi om varandra hårt och massa jättemys verkligen, och det påverkade mig jättestarkt då han dansade med någon annan, nästan som om jag blev lite svartsjuk, det kändes som han övergav mig. Och eftersom jag känner så när vi ändå tar i varann undrar jag vad det betyder. Tycker jag om honom mer än som en vän? Eller?! 

Kan kompiskänslorna utvecklas till kärlek? Och hur vet man om de har gjort det? Och vad gör jag om han inte känner likadant då jag väl frågar honom? Då skulle vi knappast kunna få tillbaka de vi nu har. Kan man vara bara kompisar med "mysförmåner", typ skeda och spontankramas? Är det konstigt? Skulle sinnet få ro då? 

JAG VET VERKLIGEN INTE HUR JAG SKA GÖRA?!! Kan inte uthärda ovissheten som råder nu heller så mycket längre för det känns som om det äter mig inifrån. Sakta men säkert... Måste ju berätta, men som jag sagt tidigare, är livrädd att mista honom! :( Han får mig att må bra och gör mig glad, såna vänner vill man inte förlora! Och med mista menar jag mista den fina relation vi har nu och att vi typ skulle bli stela och obekväma runt varann, de vore fruktansvärt. :( 

Nej, ack den som slapp känsloförvirringen... Det är synd om människorna.

Frida, kom hem från Indien snart, behöver dig här! :'( <3

Nu har jag öst ur mig mina känslor tillräckligt länge. Ska sova nu så man orkar med morgondagen. Men ha de bra allihop. PoK!  

Freda

Träffat Erik idag efter skolan, vi gick på Volos och åt jättegod mat, kyckling. :) Sedan skulle vi se Bolt på bio, men då hade de precis ändrat program så vi hade missat den! Dagens enda otur, fredag den 13e ni vet. Iaf, vi hyrde "No country for old men" istället, den var väl okej men mysko slut. Sedan tittade vi på Let's Dance också innan han rullade hemmåt. Nice med lite sällskap, mera sånt tack. :) 

Imorrn ska jag på reveljen och sy kostymer och ev lite andra rekvisita saker, vi har typ 1000 saker kvar att göra! :S Fattar inte hur vi ska hinna!! Imorrn är en frivilligdag dessutom, vi blir väl en 5-6 st plus Sara som ska fixa och dona. Men på söndag ska alla vara där för då ska vi repa. Usch, mellan 9-17... :S Kommer bli en hård helg, och nästa vecka blir oxå tuff med rep alla dagar, långa dagar... Suck. Det kommer bli kalasbra i slutändan, men de känns ganska så jobbigt och hopplöst nu... :/

Men men, allt kommer bli bra, vi kommer äga på Storsjöteatern. Gäller bara att finna energin och orken nu. 

Jag saknar Frida. Och Bettan. Och Erik, även fast han precis åkt. :( När sjutton ska jag våga säga något till honom om hur jag börjat känna då? Typ aldrig. Är livrädd att förstöra någonting. Jaja, de löser sig väl på något sätt de med antar jag...

Men ha de bäst hörni. PoK!  

På skolan

Och mittiveckan-melankoli. Yäy. :( 

Jag fattar allvarligt talat inte vad jag håller på med ibland. Jag är konstig.

För tillfället totally messed up! Men de får ni ta.

Vi sätter upp Gökboet om 2 FUCKIN JÄVLA VECKOR!!! Hur i helvete ska de gå till?!! PANIK INOMBORDS. 

Kommer ha fullt upp ända fram till lovet verkligen... Så mycket man vill hinna göra dessförinnan... :(

Lektion nu, må dra! Ha de! PoK!

------------------------------

Tillbaka då, har lunch. Inte för att jag riktigt vet vad jag ska skriva för det, men...

Idag ska jag:
Sy färdigt min kostym. Hjälpa mor i tvättstugan. Ta det sista fotot till mitt PA och sedan ladda upp den i mallen och kanske till och med beställa kalendern?! Kanske påbörja rapporten, skriva in alla rubriker, lägga upp strukturen och sånt så jag bara kan fylla i sedan. Något mer? Vet inte.

Det är så himla mycket jag skulle vilja hinna göra men det går helt enkelt inte. Tiden räcker inte till allt. Det är fördjävla synd tycker jag. Jobbigt att det måste vara så. Och så kan man liksom inte göra en sak i taget heller, utan allt ska göras samtidigt parallellt som om man jonglerar. Och tappar man en boll crashar allt. Det är fan svinigt jobbigt att försöka ha koll på allt samtidigt! Och sedan ska man känna tusen olika saker inombords också, som om det inte räckte med alla fysiska saker som ska göras. Attack från alla plan, psykiskt som fysiskt. Vill inte vara 18, gå i skolan och förvirrad längre. :( 

Men men, man är ju snart klar. Hela våren kommer gå jättefort, så de är bara att stå ut och göra sitt bästa och hoppas att inget oväntat händer. Ha, man kan ju drömma... Men de löser sig, de gör alltid det på de ena eller andra sättet. 

Nu ska jag göra litte annat o vi börjar snart igen, sista lektionen för dan och sedan HEM. 

Men ha de fortsatt bra då! PoK!
 

Ny vecka

Igen?!! Nämen asså VA?!! Tiden går så sjukt jävla fort...

Jaja, igår hade jag skola. Vi hade arbetsdag på reveljen. Jag sydde nästan färdigt min kostym, bara ärmarna kvar på tröjan. :) De va nice, nu må man väl hjälpa resten som inte kan sy själva oxå. Sedan åkte jag till Erik och slöade några timmar och hemfärd i snöröken på natta. De va dock lätt värt.

Idag har jag haft SvC och diskuterat Obamas tal. Sedan bollspel, handboll. De va oväntat kul. Och repat Christer musikal, de va skojskoj, tog en superfin bild till mitt PA oxå. :)

Men nu ska jag titta tv och även duscha för jag är SUPERÄCKLIG nu. ;P Kanske ringa Erik och våga säga något sedan?!

Ha de gott gänget. PoK!

MEN MONGO!

Asså dagen igår... Blev skitglad då Frida kom och vi skulle göra oss i ordning tillsammans och åka och dansa, sedan blev jag skitförbannad över klänningen (helt jävla onödigt) och sedan lite gladare igen då vi var på väg. Sedan dansade jag med Erik och vi dansade kramigt o jättemys hela kvällen, jag bara typ klamrade mig desperat fast och han kramade tillbaka. Dock gjorde det mig bara mer och mer ledsen under kvällens gång så efter att vi dansat sista dansen bara brast det, slet mig lös och kutade iväg och lipade uppe på läktaren. Så jävla töntigt, men det bara sprängde i bröstkorgen på mig och jag fick en sån klump i halsen så jag kunde inte hjälpa det! Så där satt jag och storgren under extralåtarna och sedan hittade Frida mig och fattade nada och när Erik och Emma kom fattade dom inget heller.

Det känns som så hopplöst. Vill inte vara i gränslandet längre, det gör mig tokig. Endera är man clean vänner eller så ger man relationen en chans. Inget mellanting. Det ger mig sån ångest! Måste prata med Erik om detta, går inte att skjuta upp längre... Är så rädd att han ska överge mig... Det pallar jag inte.

Men jag och Frida hade lite deeptalk när vi fikade på hemmaplan på natta, så de känns lite bättre idag. Frida är världens underbaraste, min gogumma. <3 Och idag blev jag deppig igen då hon åker till Indien i 2,5 vecka så vi inte kan ses. :( Men vi hörs som tur är en sista gång imåra. 

Har vart på stan idag med moster A, mor, bror, Terese o låsasmormor. Träffade även på Bettan med parents, de va en himla go en överraskning! Hann vi råkas lite o byta nåra ord, de behövde jag. Vi ses snart igen gumms. <3 

Sedan en fika på törners, hejdå till Frida och hem. Då packade jag in mina nytvättade kläder i garderoben och sov sedan i 1,5 timme. De va skönt. Och nu är det götta och tv med bror som gäller då "flickorna" gått ut. ;)

Så de känns rätt okej nu. Vet ju vad som måste göras. :/

Men ha de! PoK! 

Snaaaart helg...

Veckan har varit mindre kul. Eftersom helgen var så himla bra kunde de ju bara dala och bli sämre och det har det varit också. Har varit så deppig och nere och trött och seg. Tänkt massa på Erik också... Vill bara tillbaka till Ede. Jag tycker om att vara där, de känns så bra innuti. Fast jag blir ledsen också, väntar med fruktan på den dag han träffar någon och jag inte får ha honom för mig själv längre... Det är så himla svårt, vi är ju jättebra vänner men jag kan inte hjälpa att tänka på ifall de skulle kunna va nå mer. Vi har ju pratat om de förut ett par gånger och det har ju inte känts så och känns fortfarande inte så, men jag är så rädd att vi missar något. Samtidigt som jag är rädd att förstöra något. De kan fan inte va lätt nångång heller! Men ja får väl se vad som händer antar jag... Borde kanske prata med han om det, men som sagt, tänk om jag förstör något?! :(

Jaja, i övrigt har jag varit ganska duktig denna vecka, skridskor o promenad i måndags, dansträning i tisdags, gym i onsdags och så ska jag gymma imorrn bitti plus dans på kvällen. Känns bra de iaf, att motionerandet kommit igång igen. :) Har ätit ganska bra (nyttigt) också, så de känns super.

Och just ja! Idag har jag fått en balklänning!! :D Såg en annons i tidningen imorse om utförsäljning av balklänningar för halva priset på travet så jag och mor åkte dit och tittade. De hade en hel del och jag provade flera stycken. För det första blev jag jätteglad att jag faktiskt kunde HA klänningarna, trodde de bara skulle vara typ miniminis som man inte kunde klämma sig i liksom, men jag kunde ha dom utan problem! :) Sedan var det faktiskt hemskt roligt, man blev så fin i de där klänningarna. Och så hittade jag ju en, vinröd, typ lite åt lilahållet är den med några strasstenar över bysten/midjan, hur fin som helst!! Och den passar mig PERFEKT, de är precis som om den är sydd för mig! Och vilket kap sen, 1500 kostade den. De är skitbilligt, jamenar hyra en klänning tex kostar ju 3000-4000! Så det känns skitkul och jättebra och en enorm lättnad att det är klart till i vår! :D 

Och nu ska jag sova eftersom jag ska upp tidigt och gymma imorrn! Och jag längtar som fan till imorrn kväll då de är Blender, är sjukt danssugen och sen får jag träffa Erik igen, det är ju typ enbart han som är i skallen på mig för tillfället, så de blir nice hoppas jag.

Men men, take care. PoK!

Helgen som va:

Fredagen bjöd på dans, Shake var skitbra som väntat och Expanders sög som väntat. Men jag hade kul, som alltid, och det var skönt att få dansa igen. Dock missade vi slutet, åkte en halvtimme tidigare undefär eftersom vi skulle upp och åka skoter på lördan. Men får ju dansa mer på fredag igen, då spelar Blender på folkets hus. Wiie! :)

Åkte ju med Erik hem till Ede på fredanatt, klev inte upp så värst tidigt på lörda, klädde på oss som fan (jag hade 4 lager) eftersom de va så jävla kallt ute och drog sedan med skotern hem till S-O där vi skulle utgå ifrån allihop. De va jag o Erik på en skoter, Johan och Tomas på en och S-O körde solo. Supernice skotertur till Åkersjön sedan, åkte med Erik först, men hans dyna hade kaikat ihop så de va lite studsigt. :P Men jag bytte då Andreas slöt upp med oss på vägen, han erbjöd dubbeldyna och de tacka man ju inte nej till. :)

Väl på plats i Åkersjön tittade vi på crosstävlingarna, modiga grabbar de där som gasar upp för backen på skotrarna. Och hoppar högt gör dom! :O Då de vart paus gick vi och tittade på vad Polaris hade utställt, eller rättare sagt, grabbarna nördade på med massa motortermer och grejer jag inte fattade ett jota av så jag fick stå och frysa istället. Men sedan frågade Johan om vi skulle köa för en burgare och de va klart mycket bättre! Köpte varm choklad också, mums. :) Värmde skönt. Sedan tittade vi lite på semifinalerna då de satte igång igen, men de vart för kallt så vi bestämde oss för att åka iväg i skogen och busa lite på skotrarna istället. Jag frös som ett jävla arsle, så jag och Johan brottades ner för backen i princip, de va kul. :P Och varm vart man ju! :D

                 

De va så sjukt kul att busa, vi burkade runt och hoppade i den djupa pudersnön och det otroligt vackra vädret gjorde de ju inte sämre! Och värmen höll man ju då man måste jobba för å hålla sig kvar på skotern över huvud taget! Kan säga att det blev en å annan vurpa för min del, hehe... Inte så lätt å klamra sig fast alla gånger! Men jag och Johan ägde på å burka iaf! :P Hemfärden blev med S-O, avsevärt mycket bekvämare än Eriks dyna kan jag säga. 

Väl hemma hos S-O beställde vi pizza, vrålhungrig var ja och astrött. Blev sedan en bara en anings jättegruvosamt o sätta på sig de blöta skoterkläderna igen å dra hem till Erik... Men jag skulle ju iväg till Elin o festa, så de va ju till o bege sig. Kom hem, tog en dusch och sedan hämtade Stina mig uppbackad av min välkomstkommité Jana och Linda. Mycket trevlen, och festen var SÅ kul! Jag blev aspackad på en gång eftersom jag var så trött, men de va fan bästa festen ever! Så helvetes kul, VI MÅSTE GÖRA OM DET FOLKET! Älskar er! <3

Sönda då. Mådde asbra, pigg och alert och inte ett uns bakis. Erik och jag ville ta tillvara finvädret trots att det var svinkallt även denna dagen så vi tog en tur upp på berget tvärs över sjön där han bor med skotern. SUPERFIN utsikt, och där uppe var det varmt och gött också! Kunde knappt sluta titta, de va så vackert! Sedan åkte vi hem och kurade ner oss i soffan, titta på Mulan och segade resten av dan. Erik lagade god mat och jag tog bussen hem på kvällen. 

           

Oj, blev ett jäkla långt inlägg, men men. :P

Idag åkte jag skrillor på bollspelet, gick bra trots ont i kroppen efter allt skoteråkande. Gick hem från Odenvallen också, för idag var det oxå jättefint väder. Älskar såna här dar!! Så dagen har varit helt okej, fast jag vill tillbaka till Ede... :( Seröst, den här helgen har varit den underbaraste på länge, SA JÄVLA GO. Vill ha mera. Nu. <3 

Men nu ska jag käka nå, magen skriker! Men ha de gott alla. PoK!

 

 

RSS 2.0