Chokladbollsbak

I fredags var det dans (igen), och mina älsklingar SHAKE spelade på furan! SUPERDUPERBRA as always och det var riktigt kul o trevligt. :) Efteråt följde Frida och Erik med mig hem och sov över för igår lördag hade vi bestämt att baka till DM. Det har jag förmodligen glömt berätta om här på bloggen, men jag och Erik ska ju vara med och tävla i DM, dansa bugg alltså! :P Och då det är klubben som arrangerar tävlingen försöker vi ju tjäna så mkt som möjligt på den och då får man ställa upp o baka!

Sagt och gjort, vi tre skulle göra 250 stora chokladbollar. Vi åkte på Maxi när vi vaknade och handlade ingredienser och sen satte vi igång! Smidiga o snabba var vi och efter ca 2 timmar hade vi lycktas rulla 340 st! Lite missräkning med andra ord om man nu kan kalla det så, men vi klagade inte. Mycket att smaka av! :D
Här är några bilder från baket:

   

Sen åkte Frida hem och jag o Ekke spenderade resten av kvällen framför tvn med diverse filmer innan han åkte hem på natta. Riktigt gött!

Annars då? Jag är förkyld, IGEN. Kanske jag sagt? Jag har verkligen inget immunförsvar. Först blev jag förbannad för jag tyckte att jag fått den av ingen anledning, alltså att jag tagit det lugnt och inte "utsatt" mig för saker som kan bidra, men sen kom jag ju på att förra helgen när vi var på Wången bastade jag ju och SNÖBADADE mellan varven. DUM idé. Så då får jag ju skylla mig själv.

Veckan kommer bli rätt lugn, inte mkt annat att göra för att inte bli sämre till helgen då jag ska tävla. Kurs imorrn, dansträning tisdag (måste träna med Ekke inför tävlingen, lite åtminstone) och skrivbordarbete inför DM på ons (då man förbereder alla papper till tävlingen). Det är vad jag vet än så länge iaf. 

Satt då vet ni ju va ja har för mig. Ha re alla! PoK! 


Ps. Till dig Sofia ang kommentaren; Vi alla vet väl vid det här laget att du ÄR ond. ;) Saknar dig tjejen, vi måste försöka ses snart! Ds.

Utfyllnad?

Jag är trött. Och uttråkad. Och har börjat få ont i halsen, så en förkylning till är ju bara att vänta som ett brev på posten. Garderar mig med te, honung och strepsils, tar de lugnt med träningen och hoppas på det bästa. That's all I can do.

Men de känns rätt bra i övrigt ändå, arbetslösheten är såklart det som surrar i huvet jämt och gör en nedstämd, men de är ju som det är. Söker och söker och hoppas få napp till slut, man gör ju så gott man kan. Har lugnat ner mig lite när det gäller umgås-fronten med, de går alldeles utmärkt att ta det lugnt ett tag för tänker jag efter är det grejer som är på gång hela tiden, så jag behöver inte oroa mig för att sitta ensam nån längre stund.

Jaa, vet inte om jag hade så mkt att skriva egentligen. Ville väl mest bara visa att man lever och att livet rullar på i sin vanliga takt som det brukar göra. Typ. :)

Ha de gott hörni, PoK!

Tankesnurra

Dags igen! :)

Utbildningen i Gävle var jättekul! Vi bilade både ner och upp igen så det var ju himla bekvämt. Bra boende och frukost på vandrarhem. Lokalen var bra och Håkan Thorsell som höll i utbildningen var lättsam, underhållande och tokbra på att prata, man tappade inte intresset en sekund alltså! Så de va prat o disskutioner, grupparbeten o lite praktiska övningar. Skoj skoj! :)

Sen hade jag ju pratat om nästa utbildning, KLK1an där. Kommer dock inte få gå den nu då jag inte gått Åhej-buggkurserna. Tråkigt då det är Håkan som ska ha den utbildningen också och att de andra jag var på utbildning med nu ska gå, men de känns samtidigt skönt. Var på ett möte inför kurserna som startar nästa vecka där vi hade genomgång och jag märker ju där att jag inte gått Åhej-kurserna, det fattas en del pedagogik för mig. Så då blir de bra att "få lite mer kött på benen" innan jag drar iväg på utbildning. Ganska skönt att få de två helgerna fria nu i vår med faktiskt. De blir lätt massa på en gång! 

Jahapp, denna vecka har varit kolugn. Inget jobb har ringt, så jag har tittat på film, gått promenader, haft möten, danstränat, gymmat och fotat lite. Rätt nice! :) Kan va bra att ta det lite lungt med, så man håller förkylningen i schack. Och dessutom ska jag iväg igen till helgen, denna gång ska vi dock bara till Wången (typ 5 mil eller så bara) och ha kick-off typ med kursledargruppen. Bara umgås och ha kul för att lära känna varann bättre så de blir säkert roligt. :) 

Satt så ere med det.
Känner mig väl rätt okej, lite ensam ibland. Det är precis som att ifall jag inte umgås med folk på ett par dar får jag abstinensbesvär. Kan vara va som helst, bara titta på en film eller käka ilag eller nått, men jag vill ha nån omkring mig mestadels. Vill att folk ska höra av sig och bry sig. FUCKIN EGO. Kan eller snarare vill som liksom inte inse att folk har egna liv utan mig. Önskar att jag kunde få vara med jämt. :P

Nä, skämt åsido, de har börjat kännas jobbigt. J och E har börjat träffa brudar på ett annat sätt och dagen då de är ihop med nån är kommen när som helst och då kommer jag vara ett minne blott. Tyvärr, så kommer det att bli, det vet jag av erfarnenhet. Och det gör mig SKRÄCKSLAGEN! De betyder 1000 ggr mer för mig än vad jag gör för dom och det känns jättejobbigt. Och det sätter en dum jävla press på mig som jag inte vill ha att själv hitta någon. Självklart förstår jag att det är naturligt, när man träffar nån o kanske flyttar ihop osv osv blir ens kamratrelationer annorlunda men jag tycker inte att det ska behöva vara allt eller inget. Det går att ha båda, de är jag övertygad om. Självklart vill jag att de ska hitta någon och bli lyckliga, men jag vill att vår vänskap ska finnas kvar ändå. Så jag hoppas och hoppas att när de nu träffar någon så kan man få finnas kvar på åtminstonde ett litet hörn. För jag vet inte vad jag gör utan dom. Älskar att umgås med dom. "Mina" gopöjkar... <3

Ok, nu har jag fått skriva av mig lite.
Ha de hörni! PoK!     

En torsdag

Lagom trött och seg och dessutom förkyld, igen! Jag måste ju ha tidernas sämsta immunförsvar! Suck. Men jag får väl kanske skylla mig själv, har ju flängt fram och tillbaka kors och tvärs sen jul fram till nu så de var väl bara väntat. Men isf, lätt värt. :)

Igår umgicks jag med Jana, vi bakade bästa pizzan till middag, sjöng lite singstar och åkte på kvällen till Vilja där vi svullade chips o godis och tittade på film. Awesome! <3

Jaa, vad kan man säga mer då? I helgen ska jag till Gävle på Förberedande-Kursledar-Utbildning! Vi åker 4 st från klubben på fredag eftermiddag dit ner och är hemma igen sönda kväll nångång. Kommer bli jätteskoj! :)

Annars rullar de på som vanligt, de är lite möten, dansträningar osv osv. De går som av sig självt. Förutom förkylningen mår jag bra och är glad och trivs helt enkelt!  
Nu har jag inget mer, återkommer när ja har nå intressant att berätta. ;)

"Ingen mening å hänga läpp - du blir bara torr i munnen"
PoK!    


Utmaning

Sofia har utmanat mig och jag är inte den som backar! :) De som läser min blogg får gärna göra den de med!

Varje svar ska börja på samma bokstav som ditt namn.
Alla svar måste vara riktiga svar och inte påhittade ord.
Om personen som utmanar dig har ett namn som börjar på samma bokstav som ditt, får du inte skriva samma svar som han eller henne!
Du får inte skriva samma svar 2 ggr.
Du får inte skriva ditt namn som svar mer än på fråga 1.


1. Vad heter du? Rebecca
3. Flicknamn: Ronja
4. Pojknamn: Robin
5. Yrke: Rörmokare
6. Färg: Rosa
7. Klädesplagg: Rock
8. Mat: Rödbetor
9. Sak i badrummet: Rakhyvel
10. Plats/stad: Rödön
11. En orsak att vara sen: Rödljus
12. Något man skriker: Rövhål!
13. Film: Resident Evil
14. Något man dricker: Rött vin
15. Band: Rolling Stones
16. Djur: Räv
17. Gatunamn: Rådhusgatan
18. Bil: Rolls Royce
19. Sång: Rosanna (Toto) 

För övrigt kan jag ju nämna att jag och mamma spontanåkte på Fålings som spelade på folkan igår. Sjukt kul och dom är ju så duktiga grabbarna! Och nu ska jag och mor ut o gå, hyfsat finväder idag och inte så jäkla kallt så de blir nice!

På återseende, PoK!  

Året 2010

Kunde inte starta på bättre sätt, ojojoj! Har ganska nyligen kommit hem från ett underbart nyårsfirande i Laxsjö med Jonas och Erik! River Valley Blue Grass Band från Göteborg och Fålings spelade på bygdegårn samt tacobuffé och pub och allt var alla tiders! Helt fantastiskt rolig kväll! :D

Annars var de ju annandan som också spenderades i Laxsjö då Jannez spelade, himla kul det med! Åkte hem på söndan då och blev sen bryskt väckt måndamorronen av jobbet. Så jag jobbade de tre dagarna före nyår. Intressant och bra tidsfördriv men slitsamt. Men litte peningan blire så de är ju bra! :)

2009 har varit ett bra år. Det som fastnat extra på minnet är påsken, vårforum, studenten, en sommar med bra jobb o roliga danser, yran, mina månader som sjuksköterskestudent, höstforum, och såklart jul och nyår. 2009 har varit ett bra år för mig. Som vanligt är det väl kärleken som blänkt med sin frånvaro och snarare varit av den olyckliga sorten detta år, men jag har samtidigt kommit till flera insikter vad de gäller kärleken och hur jag vill ha det och är därför inte stressad över det heller. Den kommer när den kommer och är värd att vänta på.  
 
Och nu. 1 januari 2010. Ett nytt år står för dörren. Känns bra, de ska bli roligt att se vad de här året har att bjuda på. Massa skoj, de är redan saker som fylls på i kalendern, så de kommer nog bli ett kanon år! Jag har redan bestämt mig för det, så jag ska göra mitt bästa för att hålla det så. Såklart att det kommer vara motgångar, de är ju så livet funkar, men jag ska överlag försöka tänka och agera positivt och göra som hjärtat säger åt mig. Då trivs man allra bäst och har allra roligast! 

Satt med det avslutar jag detta inlägg. Ha de bra alla! :) 
PoK!
 

RSS 2.0