28 feb

Nu er ma hejm igen, fra en helgo en helg i Härnösand me tocken kursande KLK1. Gick bere artut!

Eller jag är hemma igen efter kurshelgen, gick bara finfint! Har fått en släng av S-O sjukan, efter tre timmars nattsamtal igår natt börjar vem som helst prata brett. :)

Lugn lugn vecka väntar. Skönt.

Nu kom moster, ske va social! Hörs!
Och grattis bror 21 år idag! :)

PoK.  
 

SHAKE

SHAKES NYA SKIVA REQUESTS VOL 1 DAMP NER I BREVLÅDAN IDAG.

OCH DET VAR DET ABSOLUT BÄSTA SOM KUNDE HÄNDA JUST NU.

DEN ÄR SJUKT JÄVLA BRA! JAG ÄR I HIMLEN. SALIG.

 

Note:

Förresten, du kan ta dig i röven.
Varför fixar jag inte att säga det till dig?
För ärligt talat vill jag inte vara arg o släppa fler tårar för dig.

Mina tidigare inlägg verkar ju inte ha haft nån som helst verkan heller, så nu visas ju de sanna färgerna upp.
Det ska jag komma ihåg.

Fan också. 

F***

Att gymma är ett ganska bra sätt att avreagera sig på.
Underligt att jag för tillfället har väldigt mycket som måste avreageras.

Det tycker jag inte om.

Bra att jag får fart på mig själv, dålig anledning. Och nu har jag fått ont i nacken på köpet. 
Denna vecka bådar inte gott.

Help me someone, please?  

Really have to say...

Finns det någon i denna värld som för en enda sekund har förmågan att tänka på någon annan än sig själv? Utan att vara vare sig kaxig eller självgod kan jag säga att jag hör till den uppenbarliga lilla skaran. Och det börjar bara kännas mer och mer otacksamt måste jag säga. Inte ens den minsta lilla sak eller ansträngning kan man unna någon annan.

Ja, jag ska vara ärlig. Jag menar mig just nu. I det stora hela stör jag mig på att många är på tok för egocentrerade, förvisso, men just nu är jag förbannad för min egen skull.

Jag är en sån person som alltid ställer upp. Villkorslöst. Fixar, ordnar, flyttar om, pusslar. Många gånger tvingad att ändra det jag själv hade tänkt. Men sådan är jag, har alltid varit och kommer alltid att vara. Bjuder ut allt av mig själv och mer därtill för mina medmänniskor för att jag tycker om det och har värderingarna att generösitet, hjälpsamhet och att vara snäll alltid är uppskattat.

Men nu börjar det vara nog.
Man kan inte bara ge och ge och ge utan att få tillbaka. Det fungerar inte så, till slut finns inget mer att ge om det inte fylls på. Alla människor behöver få känna uppskattning, även den som inget verkar behöva eller vilja ha. Speciellt den personen behöver uppskattning skulle jag vilja säga.

Jag menar inte på något sätt att hela mänskligheten är ond och självisk eller att alla människor måste fungera och vara som jag, men jag vill belysa att till slut orkar man inte mera. Till slut orkar man inte vara den som alltid ställer upp trots att man av hela sitt hjärta vill. Fysiskt märks det inte, men psykiskt, känslomässigt är man totalt utmattad. Det finns inget kvar att ge längre. 

Jag vill inte hamna där. Jag vill inte bli så utmattad att jag inte orkar ge längre. Och jag orkar inte heller med hur jag själv blir i det läget. Då man inte orkar vara glad och uppåt, se positivt på saker eller ha viljan att göra något. Då man bara känner sig ledsen och ensam. Och det är så långt ifrån vad jag vill vara, så snälla hjälp mig att inte hamna där.

Jag tycker om att ge, det är att vara jag. Ta inte det ifrån mig. Låt mig inte göra det. Så om jag nu får be er om en sak, tänk på det här. Jag begär inte att ni ska servera världen åt mig på ett silverfat eller kastar er ner vid mina fötter, utan tro mig då jag säger att jag blir glad för det lilla. 

Till mina underbara vänner som är mitt allt och som jag hoppas kan acceptera att jag stampar lite med foten. 
Ni betyder verkligen allt för mig, utan er är jag ingenting. <3    

Onsdag?

Hallo.
Sen sist o tillvaron i punktform:

-XLT:n min va sur som satan men precis lagom till vi skulle ge upp drog pärlan igång! Tog en testtur till OKQ8 i torvalla o tankade o sen tillbaks. Mkt härligt, gav mersmak o en jävla träningsvärk! :P Idag först jag inte känner av den lägre tror jag.

-Varit lite med Frida som hamnade på sjukan igen med övertryck i huvet. Ska prata med henne sen idag, förhoppningsvis får hon komma till Umeå så dom tar na på allvar och gör något åt saken. På sjukhuset här i princip sket dom i att hon mår piss, ger henne kass medicin som ändå inte hjälper o säger rent ut: "Du är inte sjuk nog, du är inte prioriterad", vilket i sin tur ledde till att Frida har mer eller mindre dödsångest och tror hon ska bli blind och lam. SATANS ARSLEN. Ska det vara så jävla svårt att göra något på en gång istället för att vänta tills det blir akut?!! Lite förbannad på det än som ni kanske förstår.

-Förkylning bättre, kan börja träna igen nästa vecka. JIPPI! :)

-Inget jobb, men ansökan till campingen i sommar iaf skickad!

-Städat, diskat o tvättat idag, nästan obeskrivligt nöjd över det av nån anledning. Nu väntar dusch, läsa bok (inne på den tredje redan Bettan...) o ikväll blir de dans på furan till Jannez. Rätt nice. :]

-Känner en aning leda, irritation, ledsen och ensamhet som jag inte riktigt vet varifrån den kommer, men det är ju den tiden i månaden med, så de kan ha sin orsak däri. Blir nog bra snart! 

De va nog allt folket. Ha det bra, så hörs vi. 
PoK!   


Torra, frusna händer.

Jahopp, dags att höra av sig igen kanske?

Lugn vecka som alltid, umgicks med Frida i onsdags som spenderades med att vi varvade Harry Potter 3 på PS2 (jag guidade, hon styrde), en dags jobb i torsdags på dagiset igen och igår kom Ekke och sov över då han är på tvådagarskurs i stan.

Idag åkte jag, mor o far till Kälarne en sväng o hälsade på, dom åkte till Tora o jag hjälpte Bettan baka kaka, spelade lite kort o allmänt surr. Mycket nice. <3

Typ. Hade väl egentligen inte så mkt att skriva, är trött och seg och fortsatt förkyld så de känns sådär faktiskt. Lär väl bli den där jäkla melodifestivalen ikväll och sedan sova skulle jag tro. Men vafan, de duger bra de. Det är ju förbannat skönt att vara slapp o slö!! :)

Imorrn blir skoj, då ska jag o far ta en tripp till Brunflo o dra igång skotran o se så de funkar o dona på. De blir nice, få susa runt lite som jag längtat såå efter! Sen lånade jag 10 böcker av Bettan idag, så lite läsning lär de bli med. ;)

I'll be back.
PoK!  


Update

Jao, dags igen då kanske. Förra veckan som såg så lugn ut blev snabbt full då jag fick hoppa in och jobba på ett dagis i krokom. Det var via mammas chef så det var i köket på dagiset jag fick jobba. Diska, servera lunchen och städa typ, så det var himla stillsamt ändå.

Sen danstävlingen då. Vi kom 5a! Visserligen var det totalt bara åtta par, men jag är sjukt nöjd med min första tävling. :) Dessutom var vi bara en poäng från de som kom 4a så jag tycker det var jättebra! Ekke var väl sisådär nöjd, men han anser ju att de inget är värt om man inte vinner så hans åsikt skiter jag i faktiskt. :P Sen efter att vi allihop hjälpts åt att städa upp lokalen åkte vi med S-O och Anna och åt middag med en bunt annat folk på Eastern. Mkt, mkt trevlig kväll som avslutades med lite film hos Ekke. 

Fick lift tillbaka till stan på söndan med S-O och Anna då vi skulle på kursledarmöte allihop och sedan dess har de vart lugnt här hemma. Förkylningen har blivit lite sämre, men de va väl väntat i och med att man inte tog de lugnt i helgen. Fick erbjudande om halvdags jobb idag på Rent Av men tackade nej. Måste prioritera att bli frisk nu känner jag. 

Nää, hade inte mkt mer att berätta nu tror jag. Jag och Frida ska öppna/stänga på dansträningen ikväll, och sen skulle hon ev sova hos mig efteråt så vi fick umgås imorrn så jag får se hur de blir med det.

Men nu blir det Disney-maraton med bror då han hyrt på videoteket! Herkules, Mulan, Ringaren o Kejsarens nya stil! :D

PoK!

RSS 2.0