Lång dags väg mot natt

Eller hur det uttrycket nu lyder. :)
 
2 veckor till har passerat, men det tar sig! Just nu är jag ihopkrupen i soffan under teddyfilten (ni vet en sån som är luddig på ena sidan och silkeslen på den andra, som jag btw ÄLSKAR) och har precis tittat på en jättegullig film med Meryl Streep och Tommy Lee Jones där de spelar ett par som varit gifta i 30 år och tappat gnistan. "Hope Springs" heter den, var jättebra! Och fin, fällde en tår med. Kan jag rekommendera!
 
Jag har också grejat lite på datorn och lackat naglarna och härnäst ska jag titta på "Modig" men tänkte jag skulle skriva några rader först. Söndagnatten är ju lite speciell då jag måste "vaka" och vara vaken så länge jag kan så jag ska kunna sova dagen och sedan jobba natten.
 
Nattjobbandet går faktiskt riktigt bra, mycket över förväntan faktiskt. Jag trodde det skulle bli jättetufft och jobbigt och att jag skulle vara som en zombie typ hela nätterna och nästan somna ståendes. Men jag har sovit finfint under dagarna och känner mig inte alls speciellt trött om nätterna,känns som vilket arbetspass som helst egentligen. Folket jag jobbar med är ju speciellare än speciellast, vilka karaktärer(!), men det finns ett par man skulle kalla mer normala så det funkar. Jag har redan lärt mig hur jag ska ta dem allihop, så de känns bra det med. Saknar dock min fadder Stefan enormt, och mina andra jobbarkompisar.
 
Som tur var fick jag träffa Jessica, Carro och Hanna i lördags, då hade vi pysselkväll och gjorde decoupage (man limmar/lackar fast tunt papper på föremål, typ burkar eller en bricka), ni får se resultatet sedan när jag gjort klart dem. :) Det var riktigt kul!
 
Jag har mycket pyssel för mig nu, jag och gogumms Frida hade vår första "syjuntafredag" och stickade, jag gjorde färdigt mitt pannband och hon ett par vantar. Så mysigt att bara umgås, pyssla och surra lite. <3
 
Och idag kom ett par polare till Tommy som vi var iväg på Cykelvasan med i somras, Erik, Helene och deras 3-åring Isabell samt nybääs Hanna 2 mån. Åh, lilla charmtrollet Hanna, jag surrade med henne i bilbarnstolen och oj vad hon flinade, flirtade och skrattade åt mig! Goungen, haha jag såg väl rolig ut kanske. :P
 
Så ja, de fortsätter att vara ganska mycket på gång ändå, men jag tycker det är ganska härligt iallafall. Det är ju tomt i kalendern, men då blir det desto mer plats för såna här spontana saker och det känns så bra. Jag och T slappar ju mest hela helgerna ändå, så lite aktivitet är bara bra. :)
 
Hade också min första PT-träff i veckan, Jonas heter han. Jättetrevlig och bra kille, så han ska nu fixa ett träningsprogram till mig. Var ju så himla bra, det ingick tre täffar med honom när jag skaffade SATS-kortet så det kostar dessutom ingenting extra och det är verkligen guld för mig som behöver komma igång och få stöd! Ska bli spännande vad det ger för resultat på löpbandet och i styrkekraft och förhoppningsvis på vågen också!
 
Hm, några rader blev visst relativt långt... Men de får ni tåla. Det är skönt att skriva av sig ibland, även om man mest berättar vad man har haft för sig. Men jag tycker det är viktigt också, tiden går så himla fort hela tiden så jag tycker det förgyller min tillvaro så mycket mer när jag får sitta såhär en stund och reflektera över vad man haft för sig. Man kan tycka att ens liv knappt består av nånting, men tänker man till lite inser man hur mycket man fyller upp sin tid med.
 
Och huvudsaken de man gör får en att känna sig lycklig. Och det gör det sannerligen! Allt förutom möjligtvis jobbet (som jag börjar känna mig ganska less på, men de tar vi nästa gång) som händer just nu gör mig så glad, tacksam och lycklig att jag är jag och att jag kan och klarar. Och med T vid min sida kan inget någonsin gå fel, han får mig alltid på rätt spår igen, denna fantastiska människa jag kan kalla min. <3 Älskar dej.
 
Men nu blir det mera film, bjuder på vad jag kommer hem till efter jobbet.
 
När jag precis kommit hem och ska till att äta frukost, solen börjar kika fram...
 

...till att ha gått upp nästan helt en halvtimme senare när det är dags att krypa i kojen. Måste skaffa en mörkläggningsgardin, snart nog är det vår och sommar och ljust dygnet runt.
 
Ha de gott go vänner,
PoK!
 
 
 

Julen, Nyåret & 2013

Som ni alla redan vet är jag sämst på att blogga, så nu har vi löst den biten.
Jag ser det som att jag har något roligare för mig. Eller kanske för mycket "måsten". Vem vet. Anyway, jag hoppas ändå att ni blir glada för det ni får. Jag skulle vilja skriva mera, så vi får se om det blir någon förbättring framöver. Måste ju ta och sätta mig in i hur nya blogg.se funkar, är ju helt nytt allting. :P Så jag är ganska nöjd att det blir några inlägg alls!
 
Nog om det.
Sen sist har julen och nyåret rusat förbi och vi har tagit ett jättekliv in i 2013. Hur knäppt är inte det??
 
För att inte det här inlägget ska bli mastondontlångt med text tänkte jag bara skumma igenom jul och nyår i bilder, de var fantastiska helger båda två som jag är så lycklig över. Det finns inget bättre än vänner och familj. <3
 
Så här har ni julen, god mat, mumma och spel:
 
 
 
 
 
 
 
Var bara tvungen att visa min mammas underbara kreationer i rita-gissa spelet. Till vänster ska föreställa Skalman. Och till höger ska vara en cowboy, men blev en perfekt tjurfäktare. Hahaa, så jävla kul! :D Underbara mamsen <3
 
 
Så tar vi nyåret som spenderades med svägerskan Catrin o hennes Ronny och ett par goda vänner till dem:
 
 
 
 

Och detta är en nyårsraket. Ser ni väl? :P Inte bra, men rätt cool bild ändå.
 
Det har varit jättehärligt, och så otroligt skönt och välbehövligt med 2 veckors ledighet.
Slutligtvis summerar jag 2012 som en absolut toppenår, det har gått så otroligt fort bara. Inte så konstigt heller med allt man hunnit med:
 
- Matte C kurs
- Berith & Micke gifte sig (svärmor)
- Christer & Maya gifte sig (svärfar)
- Pelle & Angelas sagobröllop
- Erik & Jennie gifte sig och fick finaste goknulen ever <3
- Sommardansskolan
- Härlig Åre semster
- Cykelvasan
- Köpet och flytten till nya lägenheten
+ ett antal flygtrippar hem till norr!
 
Det är mycket happenings på ett och samma år och jag hoppas 2013 har minst lika mycket skoj att bjuda på. Det tror jag! Det kan inte kännas bättre än så här inför ett nytt år. :)
 
Och inatt var första kicken tillbaka till verkligheten. Jobbade min första natt nu och det gick riktigt bra tycker jag. Inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Så får se inatt då hur det går, förmodligen lite kämpigare. :) Det kommer vara några hårda veckor nu framöver innan man vant sig men de ska nog bli bra de här!
Nu är det lite matfix och träning som står på schemat innan de bär av till jobbet.
 
Men PoK och god fortsättning till er alla!
 

RSS 2.0