Utehelg

Blev det den här gången, superhärligt har det varit! :)

Invigde helgen med en fest fredagkväll, Tommys kompisar Kajsa o hennes kille Gabbe ska flytta och hade utflyttningsfest, vi drack lite gott, åt snacks och hade det trevligt. Lite lullig vart man allt också. Dricker så sällan så man tål ingeting haha. Fast vi drack ju grogg oxå förstås... :P

Igår drog vi till Offerdal till Erik och körde upp på fjället med skotrarna. Fint med sol till en början, men sen mulnade det tyvärr på. En kanondag ändå och mycket åkning o bus blev det! Två vurpor då jag åkte med Ekke, men de gick bra. Allt helt och så, lite öm men de hör ju till. :) Avslutade vi med tacomiddag hos Ekke o Jennie, riktigt nice!

Nåra bilder.
Och idag sken solen från blå himmel så då passade vi på att sitta ute en stund med mor, far och bror. Blev lite frågesport till en början och sen kom moster A och Stefan dit så då blev de gofika, bulle, kex o varm choklad, mums! Sen kom tröttheten ikapp en o kroppen blev frusen och öm o stel så då gick vi hem och har slappat sen dess. Blev ugnspannkaka till middag med fläsk och äpple, mumsigt värre. :)

Bilder från idag.


Ja, i övrigt är det väl som vanligt. Jobbar, danskursen tickar på och går bra, plugget går väldigt långsamt men de är lugnt och finns ju där bak i skallen iaf, så de kommer bli gjort de med. Har ju ända till i juni på mig så. Ordnar sig nog! Sen vet vi fortfarande inte hur de blir framöver, Tommy har sökt jobb som vi får se hur det går med och så där, så än lever vi i ovisshet, haha. Känns skönt ändå, man tar dagarna lite som de kommer, och det känns bra. Försöker njuta av nuet. :)

Ja, de va allt för denna gång. Veckan verkar bli lugn. Ska plugga lite, tvätta, jobba såklart, försöka greja till nån slags ordning i förrådet kanske. Greja här hemma. Nått möte. Lite ditt o datt.

Men ha de gott te näst gång hörreni.
PoK!

Modell för en dag 2011

Tänkte visa resultatet av fotograferingen, fick vänta 6 jävla timmar (!) men fotona på mig och Tommy gjorde det värt det ändå. Underbara, älskar mest av allt, mitt fina, fina hjärta!! <3

Grät nästan när jag fick se den sista, så underbar! Älskar den sjukt mycket! <3

That's all. :)
PoK!

Tråkigt.

Yeps, dags igen kanske. I brist på annat faktiskt, trött och rastlös är jag!

Förkylningen håller i sig med snor o lite hosta, men ja kör på som vanligt. Är van vid förkylningar som sitter i veckovis så de är bara att inte låsas om.

Har fått veta nu att den på jobbet blir fortsatt sjukskriven hela mars så jag får fortsätta jobba heltid hela mars. Toppen känns det! Mer pengar! :) Gjorde ju det hela ganska enkelt också, har klivit av kurs nr 2 så jag bara har den första påbörjade kursen kvar och då slipper jag dessutom allt vad heter tids- och csn-penga-strul! Skönt!
Har dessutom fått besked att jag får receptionsjobb på campingen i sommar så det känns otroligt bra att ha jobb klart ända till hösten. Slippa bekymmra sig för sånt. :)

Gällande grejandet på hemmafronten är det i princip klart, alla grejer har hittat sin plats så nu känns det bra. Småpyssel och fix kvar bara så är de skitbra. Sen står ju en trip på Ikea högt på önskelistan för att komplettera men vi får se när man har tid och kanske mest RÅD med det, hahaha... :D Känns bra iaf!

Så får vi se hur vi gör med våra liv här hemma i höst. Tommy kom inte in på sin masterutbildning så vi överväger faktiskt en flytt söderut efter sommaren. Boende är klart då Tommy har en lägenhet (en väldigt fin om man ska tro det man hör dessutom) där nere så det är väl mest att bestämma sig. Vi funderar fortfarande men man vet aldrig. Skulle vara kul att prova det en stund också. Faktiskt.
Men men, den som lever lär se.

Skönt med helg är det också. Har bara slappat och umgåtts med mor, bror o far två kvällar nu så det är skönt. :) Och imorgon blir det förhoppningsvis en liten utflykt om det är fint väder o på eftermiddan ska jag, Tommy, mamma, moster A och Simon vara modeller för en dag och bli fotograferade. Spännande! :)

Ja de va de. Kanske dags att sova nu då. Är rastlös men på dåligt humör och då är jag nog för trött. Ätit gomidda hos päronen så hungrig är jag då inte som annars skulle kunna vara en anledning, haha. :)

Ha're' hörni.
PoK!

RSS 2.0