En helt vanlig torsda

Typ. Fortsatt jobb, jobb och jobb. Speciellt den här veckan då jag jobbar hela veckan, 7 dar i sträck. Sen är jag ledig 1 dag och jobbar 4 dagar till.... Lite tungt är det, men men. Klirr i kassan iaf. :)
 
Helgen var kanon, så himla skönt att få vara med Bettangumms igen! Bodde hos henne så vi fick umgås o surra, Fia va med mestadels oxå. Storåsen va lugnt, ja va inte alls sugen på att supa så de blev litte bara o de va ganska dåligt på folk men trevligt ändå. :) Åkte bussen hem igen i söndags eftersom jobbet kallade. Saknar dig bumsgumms redan... <3

Jaa, och sen har ja ju bara jobbat. Men igår då åkte jag och Jana med Stina till Ede, Offlerdal o tittade på teater Verbals uppsättning av "Alice i Underlandet". Den va bra o de va kul att hitta på något litet sådär, kanon! Göra igen flickor? :D

Nu i helgen vet ja inte rikitgt va som händer, de är både stråket-öppning o fäviken men ja tror fan ja ska ta de bara lugnt. Känns så nu i alla fall och dessutom håller ja på att bli sjuk IGEN... Förbannade skit! Har haft ont i halsen nåra dar nu, och imorse vaknade ja kl fem o trodde ja skulle dö ett tag... Hostade, skakade o va alldeles igentäppt... Va ganska obehagligt. Men sen fick ja sova 4 timmar till o va då i form för jobbet, så de va ju bra.
 
Satt så ere...

De känns lite som den här sommarn bara försvann asså. De är ju stråket o yran nu, slutet av sommarn liksom?! Helt sjukt... Planen framöver är iaf jobb ca 3 veckor till, utbildning i Borås inom dansklubben några dagar i augusti och i slutet av augusti börjar sjuksköterskeutbildningen. Har inte tackat ja officiellt än, men ska göra de. Det ska bli spännande faktiskt. :) 

Så nu är de väl bara att knega på o umgås med gofolket när man kan helt enkelt. De rullar på som vanligt. Men är rätt nöjd med det för tillfället faktiskt. De känns bra. :) 

Lite update, ha de bra allihop. PoK! 


Kommentarer
Postat av: Fia

Ja det var mycket trevligt att träffa dig igen. Du får komma hit igen någon gång tycker ja.

2009-07-24 @ 16:01:08
URL: http://ladyloriel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0