Fredakväll

Har vart till Strömsundet en sväng idag och hälsat på kusin. Alltid trevligt. :)

De senaste dagarna har varit hemskt lugna, haft ont i ryggen (sträckning), ont i själen (Jana har åkt) och sovit mkt. Förutom i morse, då var de här jävla idioterna till trädgårdsarbetare igång igen, kapade buskar kl 7 på morron! HELVETE! Tänk om de är nån stackare som jobbar natt?! Och vandrarhem mittemot?! Och Rebecca som vill ha sin skönhetssömn?!! Nä, fy fan.

Men men. Sitter just nu uppe o väntar, mor och far är iväg o käkar surströmming så ja ska hämta dem när de behagar åka hem. *Duktiga dottern*. Bajs på tvn. Kul.  

Imorrn blire dans, Mickeys/Date på näset. Ska bli trevligt, tror ja ska ta de som slit o släng för då har man alltid roligast. Sen är de ett par möten här i veckan för dansklubben o så ska ja dra igång träningen igen. Det är planen so far får vi se va de blir mer. 

En sista vecka ledigt, sen är de skola igen. Ska bli spännande faktiskt, se en ny skola, nya kurskamrater o ett nytt upplägg. Känns bra. :) Men nu ska jag även passa på att njuta av min sista lediga vecka o göra sånt ja tycker om och mår bra av. :) 

Lite update, ha de gott folket. PoK!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0