Killer-Söndag

Sen sist då?

Var på Zlips på Hällesjö i onsdags. Härlig kväll, men shit va de regnade bitvis på vägen dit! Man fick köra 50-60 på 90vägen o kisa för o se, vindrutetorkarna hängde inte med alls. :P De spelade bra, kul folk o dansa med o ja. En bra danskväll helt enkelt. :)

Jobbat.

Och igår åkte vi till Utanede o umgicks tjocka släkten, de va Ingrid o Bengt, Gunilla, Carro, Bea, Annika o Stefan då såklart som vi var hos och så vi familjen. Riktigt mys, fin o varm sommardag o vi åt jordgubbar o melon när vi kom dit. Sen åkte vi "ungdomar" med Bea så hon fick bada lite i en damm o sen blev de gomiddag me grillat! Till sist hägrade föreställningen på Döda Fallet, "En Midsommarnattsdröm" med Sven Wollter o Kim Anderzon i spetsen. Var jättebra, men de blev en timme försenat för en stackars gammal dam svimmade o kräktes o fick åka iväg me ambulans. Otäckt, men men. Pjäsen var bra och vi var väl hemma mittinatta nånting.

Så imorse var de bara upp för jobbet, säga hejdå till Ingrid o Bengt som sovit hos oss o få en tidig födelsedagspresent så de va ju trevligt! Blev en killerdag på jobbet idag! 180 avsyningar på fem pers! De ni. Jag och Matilda tog elbilen o blev till typ superhjältar, vet inte hur de gick till men vi har gjort 70-75 avsyningar idag. De va lite coolt. Men nu är man då rätt trött o slut på. Skönt uppiggande med duschen, men ändå seg. 

Resterande ikväll blir att baka tårta för stora dagen imorgon (jag 20, tihi) o kika på lite film kanske. Och imorrn blir de sovmorron o förhoppningsvis frukost på sängen! :) Sen kommer diverse besökare under dagen o äter tårta, ska bli riktigt trevligt. 

Nänä, mot nya äventyr hörni. Ha det!
PoK!  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0