Semestern

Ja, en månad är uppenbarligen ingen tid alls, det är helt ofattbart hur fort tiden går hela tiden!!
Under den här tiden har vi haft lite semster och hunnit jobba två veckor.

Vi åkte hem till fagra Jämtland på semestern, först en vecka i Åre med Bettan och co och sedan en vecka i Ösd hos mor och far. Det var mycket skönt att vara ledig och hemma, även om det suger på lite att vara borta också. :)Det var Åreveckan i bilder, vi besökte bland annat Fröå gruva, Ristafallet och Tännforsen. En sväng uppe på skutan och ett besök på Åre chokladfabrik såklart också! ;)

Sen lite bilder från älskade Östersund, först från Frösö strand och sedan Minnesgärde, finns mycket vackra och fantastiska smultronställen i Ösd också. :) Och framförallt min underbara familj! <3


Sista helgen innan jobbstart spenderades ute på Fjäderholmarna med svägerska Catrin och hennes Ronny i hans lilla Skärgårdsbod, mycket mysigt med grillkväll och helt fantastiskt väder! :) Blev dessutom en tattoo rikare denna afton, bild kommer sen! ;)

Är väldigt nöjd med den ledighet som varit, om än den kändes lite kort.
Nu har man jobbat två veckor igen och det känns bra. Mycket att göra då vi fortfarande är få på jobbet då de flesta har mer semster men de har gått bra, mycket tack vare våra duktiga sommarjobbare från KTH. Kommer sakna Lina och Sofie så mycket!

Ja, de får duga för nu, försöker ta en sväng till imorgon kanske. :)
Ha're'!

PoK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0