Härlig påsk!

Tredje dagen med solen som gassar, man kan allt annat än klaga verkligen! Så skönt har det varit att vara ledig, helt fantastiskt underbart!

Invigde på skärtorsdagen med inhandling av fyllning till påskägget, hehe.NAM NAM!

Sen på långfredagen blev det en rejäl cykeltur, 3 mil i blandad terräng! Jobbigt och svettigt, men kunde ju äta ur ägget med gott samvete sen. :) Skön känsla i kroppen också! Sen blev det en lugn hemmakväll.

Påskafton, lördag, blev det Bydalen hela dagen! Strålande sol från klarblå himmel hela dan. Några enstaka åk på skidor blev det, men cykelbenen gav sig tillkänna rejält så det vart inte mycket mer sen. Sockersnö och bara massa sladdvallar ändå så det var inte hela världen heller att det knappt blev nån åkning. Grymt nöjd iallafall med att sitta o mumsa på gott fika o slummra i stekande sol i en snögrop oxå. ;) Fantastisk dag som avslutades med filmtittning o godisätande tillsammans med bror, Avatar såg vi!

Påskdagen, söndag, var vi också ute på cykeltur, blev ett par mil då också. Sen middag och allmänt mys hos mor och far på kvällen. Och idag måndag då, annandag påsk, blev det sen utefrukost med mackjärnsmackor, oboy o annat gott. Superdupermysigt! :) Så nu sitter vi hemma i soffan och slappar, man är trött både i kropp och knopp. Får se om man får någon slags nytta gjord, städning, diskning, tvättning står högt på listan, men vi får se. Kommer ju fler dagar också, haha... :P

Kommande vecka blir fullt upp skulle jag tro, vet två möten redan förutom ovanstående saker att göra, och ska jag nånsin hinna klart med den där webbinformatikkursen bör jag nog lägga på ett kol där också den här veckan. Till helgen blir det iallafall kalas, Ekke blir 30 den 12 maj så nu ställer han till kalas! Ska bli skoj! :)

Bjuder på lite mer vår!Men ha de bra, så hörs vi snart igen!
PoK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0