Veckorna rullar på med mig i bakhasorna...

Hej igen.

Har väl egentligen inget nytt sensationellt att berätta, men jag kan ju uppdatera iallafall.
Jack & Jill tävlingen i tisdags gick bra, en liten miss men de hör nästan till. Check!
Jobbade resterande förra veckan och hade ett par möten. Check!
Nu i helgen var de lugna gatan, sov, var ut och njöt av solen o fikade vid minnesgärde med familjen. Check!
Lite bilder:

<- Blåsippor! Det är vår! :)

Idag har jag jobbat o sen slöat. Ska strax gå o knyta mig, halv nio på kvällen. Yäy att man har ett liv!
Imorrn har jag klipptid, FINALLY! Är så långhårig så jag känner mig som en halvtaskig kopia av kusin Det. Ska en sväng på kontorsvaruhuset med, köpa tidernas bästa handkräm! :) Misa torra-som-fnöske-händer like!! Sen öppna/stänga på dansträningen samt KIS-möte. 
Onsdag blir de en sväng till Myrviken och marknadsföra sommardansskolan och middag på kvällen på Clarion Hotell med medlemskommittén som tack för ett bra jobb. Tvårätters, mumma! :D

Sen ska jag unna mig ledigt för resten av veckan faktiskt, mina stackars spruckna händer bör få vila innan ja börjar jobba på campingen på måndag o jag själv behöver vila upp mig lite och sova ut känner jag. Är helt slut i kropp och själ! 

Men på lördag blir det Näldens dansgala! Jannez/Drifters/Zlips, kan bli en höjdare! Ska till Ekkeland innan o kalasa med honom o Jonas o kanske nån mer, så de blir skoj o ses fram emot!! 

Ja de va nog allt från detta kakhålet (bokstavligt talat, hatar att jag svullar så mycket när jag är trött, nu MÅSTE de bli skärpning innan jag rullar fram snarare än går!), så ha de bra te vi hörs igen gott folk. 

PoK!  






ZZzzzZz...

Jaop sen sist då?

Var på Rolandz på OSD i torsdags. Förutom att de bara spelade 1,5 timme av 4 och inte startade förrän halv elva var de skitbra! Så jävla skön musik! :)

Dans i fredags med, Zlips på furan. Också jättekul, men de va huggsexa så jag fick inte tag i alla jag ville. Men men, de är som de är. Hade trevligt ändå!

Sen har jag mest sovit i helgen. I tid och otid. Och jag är fortfarande trött! Och som jag spådde, förkyld. Så de är rätt så segt och kymigt allting, men jag är ändå vid hyfsat gott mod måste jag säga.

Just nu är det mycket fix o trix inför Jack & Jill som vi ska ha på dansträningen imorgon. Suck! Längtar tills de är över kan jag säga. Det är kul, men jobbigt och mycket att tänka på.

Ja, hade nog inte så mkt mer än säga. Vet inget märkvärdigt som händer resten av veckan heller, så ja skriver väl mer när ja har nå att berätta. :)

Ha't! PoK!

Continue!

Skitbra fredagkväll me Jana o folket, tack! <3 Saknar dig redan!

Kul färd upp till Umeå, Frida kom med så hon, jag och Kenth delade på storsängen där i bussen, trångt och apvarmt men kul! Sov kanske 1-2 timmar allt som allt. :P Dagen i Umeå spenderades mestadels på läktarbänk där i gympahallen, vi fick dansa vår 1,5 min innan vi åkte ur (kändes bra iaf, mkt nöjda var vi båda två) och sen åkte vi hem igen. Ingen säng uppbäddad denna gång så de blev lite sitta/halvligga där det gick. Kom fram typ halv ett hemma i stan igen och bestämde oss hipp happ att åka förbi Playtones på folkan. Massa gamlingar o apdålig musik, typ sömnpiller var det där men vi var lika glad för det och det var en härlig avslutning på färden.

Söndag var det både KIS möte och SDS (SommarDansSkolan) möte så den dagen gick också åt. Stängde av mobilen på kvällen och tog mig en välbehövlig sovmorgon på måndan. Tisdag lite jobb, och idag lite mer jobb. Det är väl vad som hänt sen sist typ. :P

En oerhörd trötthet har angripit mig och jag vill mest bara ligga och sova hela tiden. Släppa och skita i precis ALLT och bara ligga o stirra i väggen eller sova. Vet inte om det bara är helgens trötthet som tar ut sin rätt, i princip kan man väl säga att från onsdag natt till söndag natt (4 nätter) sov jag kanske sammanlagt 10 timmar eller så. Det är jag inte van vid och på tok för lite, så jag vet inte om det är bara det eller hur det är.

Känner mig lite smått deprimerad med, för jag längtar och tänker förändring, men vet att det inte är möjligt just nu. Man står och trampar på samma fläck som man gjort i typ ett år och vet att man blir fast där säkert ett halvår till och det gör mig lite deppad. Vill flytta, bo själv, skaffa ett jobb man åtminstonde står ut och trivs hyfsat med. Släppa vissa delar i klubben så man räcker till på de andra. Göra någonting annat. 

Dessutom känns de som jag håller på att bli sjuk. Igen. Har klarat mig säkert en månad nu utan att vara de minsta förkyld, men nu känns de som de ligger och lurar igen... Ska försöka sova så mycket jag kan så det inte bryter ut, för jag orkar inte vara sjuk just nu.

Så mest troligt är det nog en blandning av dessa saker som gör att man mår som man mår just nu.
Och det funkar. Faktiskt, de gör det. Man har ju ljusglimtar att se fram emot så de rullar ju på mkt av sig självt. 
Förändring kommer att komma när det är möjligt, man får ha lite tålamod.

Ja, var nog allt för nu. Vet inte vad de blir i helgen, förmodligen ganska lugnt. Sova låter nice. :)
Ha de! PoK!      

Man ska aldrig ropa hej...

Det är ju tur ändå att ens liv går upp och ner som en bergodalbana så man inte enbart är i nerlägena iaf. Såklart svängde ju veckan om och blev rätt så bra ändå!

Träffade Jana, Vilja o lillfisen hennes i tisdags, så vi tog en liten utflykt i finvädret o fikade festis, chokladbollar o kakor. Mkt mysigt o sa gos o få sytta lite bebis!! :) 
Då bestämde vi oss även för att gå ut på onsdakvällen som blev toppenskoj! Vi tog med oss Stina också och drog till O'learys. Awesome kväll förutom en av några jävla klot vält högtalare som gav mig ett fett skrubbsår/blåmärke övanför höger knä och Jana en halvkrossad fot. Men som sagt, i övrigt en skitkul kväll med brudsen! :) 

Igår blev en jäkla pärs, 3,5 timme sömn, upp kl 6, jobba hela dan, hjälpa mor att handla, laga och kasta i sig mat för att sedan hinna iväg till träning/tävlingsmöte på lillsjön. Så verkligen full huggning hela dagen, sov gott inatt!

Dock hade jag mer än gärna sovit länge idag, men de blev upp 5 för att jobba, men det var bara ett ställe och nu har jag "hål" till halv två då jag ska göra ett ställe till och sen har jag jobbat färdigt för dagen. :D Rätt nice endå.

Sen i eftermiddag/kväll blir det midda me familjen, dusch, packa grejer inför Umeå-resan som bär iväg med husbil inatt kl 3 (åka till danstävlingen som är imorrn med Kenth om ni kommer ihåg) och innan ja far, lite PARTY med Jana o annat folk. NICE BAJS! :D

Så längtar till ikväll! Frida, som fick komma hem från sjukan i onsdags då de inte såg nå på proverna o hon fick i sig mat, känner sig bättre så jag hoppas hon orkar följa med till Umeå också.  Nu ska jag äta lite frulle, sova ett tag till o sen invänta mor o bilen för att göra sista jobbsvängen. På återseende folket!

PoK! 
  

50/50

Usch en sån skitdag!

Blev ingen skoter, behöver väl egentligen inte gå in så mkt på det, men jag frågade igår, fick ett ja men de hade inget bestämt, Ekke ringde som vi bestämt i förmiddags ifall de skulle iväg men då skulle de i princip fara direkt så skulle ja med fick jag fara på en gång. Inget illa med det, hade jag räknat med i så fall men då hade han inte ens sagt till S-O och Anna att jag ville med och då skulle de ungefär sitta där o vänta på mig.

Så nej, de kändes verkligen botten. Jag blev hemma och som vanligt arg på det sätt bara han kan få mig över att han inte gör som jag vill att han ska göra och fortfarande irriterande medveten om att det är något jag måste acceptera och sluta bli upprörd över.

Han kommer aldrig att göra som jag önskar att han gjorde och jag kommer aldrig betyda lika mycket för honom som han för mig. Och då jag verkligen behöver honom för att må bra finns inte mkt annat att göra än acceptera det.

Men egentligen var de väl inte det som var värst, den ilskan rann som vanligt av ganska fort. Droppen var när jag fick sms av Frida, som hamnat på akuten igen, denna gång med förmodade blindtarmproblem så hon varken kan röra sig eller gå utan oerhörd smärta.
När ska denna stackars tjej få ett slut på skit o leva sitt liv i lugn och ro?!! Lilla vännen. <3

Så ja, denna påsk blev verkligen 50/50.
2 toppendagar o 2 skitdagar. Känns bara skit och ensamt o jävligt, och då är de inte ens jag som är sjuk. Men jag börjar bli dödligt less på att det inte får kännas bra nångång. Alltid dessa tankar och bekymmer på allt och alla andra. Man får som aldrig ron eller orken att fundera på sin egen bana. 

BLÄ.    

After Påsk

Japp, hemma igen från påskfirande hos Jonas i Laxsjö.

Åkte ner fredag med skotern och allt, plockade upp Frida på vägen. Mötte upp med Ekke hos Jonas och sen blev de tacomiddag o förfest innan puben där En Man Kort spelade. En anings berusad o väldigt skojsigt var resultatet av denna kväll. :)

Lördag, välplanerad skotertur stod på agendan, Ekkes senaste intresse Susanne kom upp och så drog vi iväg. Dock slutade den planerade resan till fjälls ganska fort då Susanne trillade av (Ekke skjutsade) och slog axeln ur led. Så för de två blev de akuten medan Jonas, Frida och jag tog en kort tur med skotrarna till hans jaktstuga istället. Där blev de kolbulle o klämmacka o bara vara innan vi susade tillbaka till Jonas igen. Mera förfest och sen dansen på bygdegårn till Jannez!

Och den kan jag ju lätt säga var min bästa dans NÅNSIN. Fy fan så bra det gick, jag dansade asbra och dansade bara med superdupergoa! Fantastiskt underbart!! Enda nackdelen var att Ekke inte var med då (stannade i stan med Susanne). 

Så, en ganska omtumlande påskhelg med hastigt ändrade planer och grusade förhoppningar, men ändå mycket go och trevlig o skönt att få umgås med de bästa. <3

Så nu, som sagt, hemma igen, ensam. Simon kommer tillbaka imorrn och mor och far på onsdag. Ändå rätt skönt att vara själv en stund. Har en del städning och tvättning som bör göras, men inte nu. Kanske imorrn, skulle vilja åka till Ekke och åka lite skoter imorrn (han pratade om att åka ut med S-O) men de känns lite dumt att fråga så jag kanske bara blir hemma o stuffar på istället. Vi får se. 

Ja, de va lite update det. Trött men glad tjej! :)
Pok!  

RSS 2.0