Släpp känslorna fri, det är vår!

Ja då var man i Linköping i en skjuthall och Tommy ska precis till att börja skjuta på luftpistol SM. :) Hoppas det går bra för min älskling!
Vi åkte hit redan igår och bodde på hotell inatt för att göra lite weekend av det! :) Så imorse blev det liten sovmorgon och hotellfrukost, mm!! Älskar hotellfrukost, bland de bästa som finns! :) Åker vi hem igen i eftermiddag/kväll.

Annars har veckan varit lugn, har jobbat som vanligt. Men i torsdags var jag och Frida iväg på Chinateatern och såg Dirty Dancing musikalen, så sjukt bra!! Duktiga skådisar och det var nästan precis som i filmen! Satt o studsade hela tiden typ, haha, var så lycklig! :D

Känns bra överlag, längtar supermycket efter påsk och lite ledigt men de är skönt nu iaf att dagarna blir ljusare och ljusare och solen och värmen har kommit. De senaste dagarna har varit superhärliga och de har nästan varit ljumma sommarvindar! Så nu ryker cykeln fram, från o med nu blir det hojen till jobbet! De är ju verkligen superskönt så de ser jag fram emot. Och mycket gratismotion på köpet! :)

Och ja morgondagen ska det tvättas, den där korgen svämmar som vanligt över... Suck, tvätta är verkligen inte kul. Men de må ju göras. Sen blir det kanske en liten cykelutflykt om det är lika fint, varmt o soligt som hittils. Varit otroligt vackra dagar faktiskt! Satt så ser de ut.

På återseende,
PoK!


Kommentarer
Postat av: Bettan

Tack :)

Haha jaa hade dom inte blivit mos i posten så ;) Annars får väl ngn åka förbi här :P Kraaam

2012-03-26 @ 19:51:17
URL: http://norbergb.blogg.se/
Postat av: Bettan

Jaa de tycker jag med :D De finns en bakugn på åkeriet faktiskt :D

2012-03-29 @ 09:57:48
URL: http://norbergb.blogg.se/
Postat av: Bettan

Jupp de är Mio som är lilleman :D

2012-06-12 @ 10:31:02
URL: http://norbergb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0