Utehelg

Blev det den här gången, superhärligt har det varit! :)

Invigde helgen med en fest fredagkväll, Tommys kompisar Kajsa o hennes kille Gabbe ska flytta och hade utflyttningsfest, vi drack lite gott, åt snacks och hade det trevligt. Lite lullig vart man allt också. Dricker så sällan så man tål ingeting haha. Fast vi drack ju grogg oxå förstås... :P

Igår drog vi till Offerdal till Erik och körde upp på fjället med skotrarna. Fint med sol till en början, men sen mulnade det tyvärr på. En kanondag ändå och mycket åkning o bus blev det! Två vurpor då jag åkte med Ekke, men de gick bra. Allt helt och så, lite öm men de hör ju till. :) Avslutade vi med tacomiddag hos Ekke o Jennie, riktigt nice!

Nåra bilder.
Och idag sken solen från blå himmel så då passade vi på att sitta ute en stund med mor, far och bror. Blev lite frågesport till en början och sen kom moster A och Stefan dit så då blev de gofika, bulle, kex o varm choklad, mums! Sen kom tröttheten ikapp en o kroppen blev frusen och öm o stel så då gick vi hem och har slappat sen dess. Blev ugnspannkaka till middag med fläsk och äpple, mumsigt värre. :)

Bilder från idag.


Ja, i övrigt är det väl som vanligt. Jobbar, danskursen tickar på och går bra, plugget går väldigt långsamt men de är lugnt och finns ju där bak i skallen iaf, så de kommer bli gjort de med. Har ju ända till i juni på mig så. Ordnar sig nog! Sen vet vi fortfarande inte hur de blir framöver, Tommy har sökt jobb som vi får se hur det går med och så där, så än lever vi i ovisshet, haha. Känns skönt ändå, man tar dagarna lite som de kommer, och det känns bra. Försöker njuta av nuet. :)

Ja, de va allt för denna gång. Veckan verkar bli lugn. Ska plugga lite, tvätta, jobba såklart, försöka greja till nån slags ordning i förrådet kanske. Greja här hemma. Nått möte. Lite ditt o datt.

Men ha de gott te näst gång hörreni.
PoK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0