Ågrön

Jaa, veckan ven ju förbi fortare än kvickt men den gick bra. Har varit jätteduktig, skärpt mig med ätningen o tränat bra. Tacken för det blev en förkylning! Fnys! Men den har jag iofs väntat på länge så okej.

Helgen har hittills varit bra, var på danspremiär på furan igår, Zlips spelade. De va "gott mos", lagom med folk, bra musik o roligt folk. Var lite trött efter paus, men de va skojsigt. :) Och idag blev de till att kliva upp för att fira kusin Carro som fyller 17 imorrn. Hon kom med tåget vid åttatiden o då åt vi stor frulle, gick på stan o shoppade (hittade massa nice! :D) o nu är de lugnt. Ikväll blir de ev bio med familjen, "Flickan som lekte med elden". Får la se, men de blir nog bra vilket som. Är ganska trött och seg, så om de inte blir bio blir de tidig kväll o kvällsläsning för plugget istället.

Jaa, och veckan som kommer blir som den förra. Träningar, nå möte, Ås. Massa mer plugg, ska kolla gamla tentor o läsa färdigt böckerna o repetera o allt möjligt för på torsdag är det TENTA. Uscha. :( Det går säkert bra, men de suger att plugga! Vill inte alls. 

Ska bli så jävla skönt nästa helg, längtar massa! Då kan man äntligen pusta ut tre dagar då tentan är klar o nästa kurs inte hunnit börja. Att jag dessutom ska på dansgala på FH o hälsa på Jonas i Laxsjö gör de ju inte sämre. ;) 

Men de va allt folket, ha ne! PoK!   
  


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0