Köping 2

En vecka och en helg går fort..
Kom hem från vecka 2 i Köping runt sextiden i fredags. En bra vecka, hann med lite trevlig samkväm denna gång också med folk därifrån då vi körde bowling. Gjorde en historiskt dålig match, men vad gör det? :P

Lördagen sov vi som vanligt länge (la oss tidigt med för den delen) och sen blev det en sväng till Heron där jag införskaffade broddar att ha när jag är ute och springer. Testade dem en runda runt spåret, funkar klockrent! :) Efter det fick vi hjälp att undersöka vår icke fungerande motorvärmare som nu måste få en elektriker på sig då den var död helt enkelt. Så vi får se när den får liv igen.. Blev på kvällen middag ute med riktigt gott lammkött och sen en mysig tvkväll och äppelpaj! :)


Dagen idag har varit ganska seg, tvättat kläder och städat och sen blev det lite avkoppling en stund och målade lite akryl faktiskt! Köpte grejer för evigheter sen men inte kommit till skott, men idag så! Är ju just inget att ha sedan, men roligt att greja med iaf! :) Sen en kort promis och handla lite käk som nu inmundigats! Nu återstår inte så mycket mer än att kika på tv och sedan rulla i säng..

Känns lite jobbigt att inte riktigt hinna med tiden som flyr undan så snabbt. Man hinner bara precis hem och andas så bär det iväg igen. Humöret pendlar upp och ner som en jojo och jag vet varken ut eller in emellanåt.. Arg, ledsen, tillfreds, glad, lycklig, olycklig, damp, runt runt... Tycker synd om både mig själv och kära Tompa, vi blir inte kloka nån av oss på detta..

Men men, det ger väl med sig. Kroppen, eller knoppen, har väl inte hunnit fatta den här livsstilen ännu. Får ge det några veckor till.
Ser däremot fram mot kommande vecka, på tisdag morgon rullar vi till Sandviken och där har jag förstått att maskinerna är mer lika våra kommande. Blir kul att se hur deras arbetssätt skiljer sig från Köpings också. Dessutom verkar vi ska bo rätt nice och med tillhörande skidspår utanför knuten så är motionsbiten klar med! Ska bli så kul att testa nya skidorna!! :)

De var allt för nuläget, ha de gott sålänge go vänner!
PoK!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0