Sönda

Jaa, åkte som sagt till Emma i fredags och bodde hos henne på Hola Folkhögskola, mittemellan Sollefteå och Kramfors. Mysigt ställe o trevligt folk, vi handlade, gjorde asgod mat, tittade på idol och bastade. Åkte tillbaka till Östersund på lördagen o gick en sväng på stan. Sen gick vi hem, gjorde oss iordning, Ekke kom, lagade mat o åkte sen med S-O till folkan på dans. Zlips spelade med ett gästspel av Patriks combo. De va trevligt o skoj och så, men man var inte speciellt danssugen och för att citera S-O "benen var som köttfärs". Jag o Ekke kunde åka hem vid pausen o titta på film istället, men Emma ville va kvar så vi stretade på. 

Sen sov både Emma o Ekke över o för en stund sen åkte dom till Sundsvall (Ekke ska iväg på frierier o Emma bor ju däråt) så nu är man allena igen.

Det har varit en jättekul helg, verkligen nice. :) Har man laddat på sig lite energi inför kommande vecka som kommer behöva innehålla massa plugg! Har examination igen nästa måndag, så de är bara att köra på, har väl ca 70 ben/muskler att kunna + en del annat... :/ Huvva. Som sagt, mata på bara!

Annars är nog de mesta rätt så nice, de rullar ju på av sig självt som vanligt. :) Men ja skriver nå mer häriveckan. 

Ha de bra! PoK! 

   

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0